Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

QUOTE(TiscaTiara @ 2011 11 15, 12:11)
smile.gif nieko sau gumbas, kurio nieks nemato....tokiu atveju maziau 'parinkis',klausyk daktaro ir lauk pusmecio., pakartotine operacija daryt imasi dazniausiai tik po metu gijimo. Tai ir nesuprasi ar ten randejimas,gi sake gydytojas ,kad kolkas niekas nerandeja smile.gif relax ..viskas bus gerai  ax.gif
Beja,blogyte sutinku su tavo nuomone del antrines op...kiek maciau tavo fotkes,nesimate jokio gumbo.  Oooo tai kaip tai duobele...negi matosi ?    unsure.gif

Mano gumbelis matosi tik realybėje, na šiek tiek ir foto, o labiausiai, kai patempiu odą prie nosies, tada pabaltuoja ir negražiai atrodo ta vieta su iškilimu, o įdubimas atsiranda prie pat gumbelio...vakar tik pastebėjau, kad atsirado ir įdubimas, gruodį gal pavyks pas gydytoją nuvykti.

Visi pataria be pusės metų nestresuoti, bet pvz. man po 1 mėn. kaip atsirado gumbelis taip ir liko, tik tinimai slūgo iki gal 9 mėn.

Mergaitės, kurios prašote prisijungimo, paskaitykite 1 psl., nes neturiu laiko kiekvienai atrašinėti, dėl ko kiekvienai paprašius negaliu duoti slaptažodžio.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 11 15, 12:36)
Mano gumbelis matosi tik realybėje, na šiek tiek ir foto, o labiausiai, kai patempiu odą prie nosies, tada pabaltuoja ir negražiai atrodo ta vieta su iškilimu, o įdubimas atsiranda prie pat gumbelio...vakar tik pastebėjau, kad atsirado ir įdubimas, gruodį gal pavyks pas gydytoją nuvykti.

Visi pataria be pusės metų nestresuoti, bet pvz. man po 1 mėn. kaip atsirado gumbelis taip ir liko, tik tinimai slūgo iki gal 9 mėn.

Mergaitės, kurios prašote prisijungimo, paskaitykite 1 psl., nes neturiu laiko kiekvienai atrašinėti, dėl ko kiekvienai paprašius negaliu duoti slaptažodžio.

O jums kuprele buvo slifuota ar skeltas kaulas?
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2011 11 15, 12:44)
O jums kuprele buvo slifuota ar skeltas kaulas?

Turėjo skelti kaulą ir sustumti, nes šlifuojant gali kuprelė ataugti...įdomu kaip po poros metų atrodys...
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 11 15, 13:05)
Turėjo skelti kaulą ir sustumti, nes šlifuojant gali kuprelė ataugti...įdomu kaip po poros metų atrodys...

O man slifavo, bet neminejo kad gali ataugti doh.gif Nes skelti gydytojas nemate reikalo nes kupreles pasalinti reikejo minimaliai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Etcetra @ 2011 11 15, 13:17)
O man slifavo, bet neminejo kad gali ataugti doh.gif Nes skelti gydytojas nemate reikalo nes kupreles pasalinti reikejo minimaliai g.gif

Kadangi pas tave kitokią techniką naudojo, tai gal viskas gerai bus, nes pas mane tai didelė kupra buvo tai gal tokią techiką teko rinktis
Atsakyti
Anksciau vis paskaitinedavau jusu tema ir tikrai zinojau, kad reiks operacijos. LOR gydytoja tikina ja darytis jau keleri metai (nosies petvaros) bet as noriu ir nosies korekcijos, nes kaip tycia nualpau ir susilauziau nosi... Is dalies gal ir gerai, kad anksciau nesidariau, nes reiktu pakartotinai darytis g.gif Draudimas ismokejo juokingai maza suma, operacija kaip matau brangi... Gal Kaune, kuris nors chirurgas konsultuoja nemokamai?

Ir idomu kaip susitaupet operacijai tos, kuriu pajamos nera dideles 4u.gif
Papildyta:
Sigitara, kiek gavosi jums operacija? Ar nosies pertvaros operacija kompensuos ligoniu kasos? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2011 11 15, 18:53)
Anksciau vis paskaitinedavau jusu tema ir tikrai zinojau, kad reiks operacijos. LOR gydytoja tikina ja darytis jau keleri metai (nosies petvaros) bet as noriu ir nosies korekcijos, nes kaip tycia nualpau ir susilauziau nosi... Is dalies gal ir gerai, kad anksciau nesidariau, nes reiktu pakartotinai darytis g.gif Draudimas ismokejo juokingai maza suma, operacija kaip matau brangi... Gal Kaune, kuris nors chirurgas konsultuoja nemokamai?

Ir idomu kaip susitaupet operacijai tos, kuriu pajamos nera dideles 4u.gif
Papildyta:
Sigitara, kiek gavosi jums operacija? Ar nosies pertvaros operacija kompensuos ligoniu kasos? smile.gif

Grozio chirurgijoje, kur as ir operuosiuosi, sutartis sudaryta su Kauno bei Marijampoles miestais.Kadangi as nei viename is ju negyvenu, pertvaros korekcija man kompensuojama nebus.Visa nosies op su pertvara bei estetine korekcija man kainuos 6500Lt.
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 11 15, 19:39)
Grozio chirurgijoje, kur as ir operuosiuosi, sutartis sudaryta su Kauno bei Marijampoles miestais.Kadangi as nei viename is ju negyvenu, pertvaros korekcija man kompensuojama nebus.Visa nosies op su pertvara bei estetine korekcija man kainuos 6500Lt.

Plastines Chirurgijos centre darysites? Pirma konsultacija kainavo? 4u.gif
Atsakyti
Mergynos kas turi gumbeli jis po kiek laiko atsirado? ne taip kad uzcuopet, o realybeje jau iskilo po kiek laiko?
Atsakyti
QUOTE(gaaabriele @ 2011 11 15, 19:52)
Plastines Chirurgijos centre darysites? Pirma konsultacija kainavo?  4u.gif

Darysiuos Grocio chirurgijoje. Plastine chirurgija yra tame paciame pastate, tik kitame aukste.Cia yra 2 skirtingos klinikos 4u.gif .Kainos pas abejus lab. panasios.

Konsultacijos kaina 50Lt. Bet as iskart buvau nusprendusi pas juos darytis, tai iskart pasiraseme sutarti, palikau nedideli avansiuka, tad konsultacija tokiu atveju nekainuoja.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sigitara: 15 lapkričio 2011 - 20:03
QUOTE(.code. @ 2011 11 15, 19:31)
Mergynos kas turi gumbeli jis po kiek laiko atsirado? ne taip kad uzcuopet, o realybeje jau iskilo po kiek laiko?

Atrodo po 1 mėn. ir kelių dienų arba be kelių dienų 1 mėn.
Atsakyti
QUOTE(Blogytė @ 2011 11 15, 22:45)
Atrodo po 1 mėn. ir kelių dienų arba be kelių dienų 1 mėn.

pas mane irgi yra bet nesimato jis visiskai tik uzciuopti galima, tai manau neislis, 13men jau po op unsure.gif
Atsakyti