Įkraunama...
Įkraunama...

Nosies korekcija, 18 tema

Laba diena, o as norejau pasikonsultuoti del savo nosytes taip pat
Pas mane siek tiek kreiva nosies pertvara ir turiu problema, kad visus istisus metus turiu taseje tureti pokeli nosinaiciu, nes nosis pastoviai varva, isskyros skystos, bespalves, kaip vandenejis, bet pastoviai bega. Ipatingai kai ateinu i silta patalpa is lauko, valgant karsta maista, ar seip, dirbant.......
Konsultavausi su keliais daktarais, kuriu nuomones labai issiskyre, vieni sake, kad operuokis ir viskas praeis, o kiti sake, kad pertvaros operacija padeda tik tiems, kurims buna sunku kvepuoti del kreivos pertvaros, ir beganciai nosiai tai itakos neturi.

Gal kas nors esate susidure su sia problema? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2011 11 18, 12:01)
Laba diena, o as norejau pasikonsultuoti del savo nosytes taip pat 
Pas mane siek tiek kreiva nosies pertvara ir turiu problema, kad visus istisus metus turiu taseje tureti pokeli nosinaiciu, nes nosis pastoviai varva, isskyros skystos, bespalves, kaip vandenejis, bet pastoviai bega. Ipatingai kai ateinu i silta patalpa is lauko, valgant karsta maista, ar seip, dirbant.......
Konsultavausi su keliais daktarais, kuriu nuomones labai issiskyre, vieni sake, kad operuokis ir viskas praeis, o kiti sake, kad pertvaros operacija padeda tik tiems, kurims buna sunku kvepuoti del kreivos pertvaros, ir beganciai nosiai tai itakos neturi.

Gal kas nors esate susidure su sia problema?  4u.gif

pas mane kreiva partvara, ir taip pat nosis pastoviai beganti.Kai buvau konsultacijoj del operacijos, LOR gydytojas man aiskino del to varvejimo.As atpasakoti tikrai nesugebesiu, bet ta pertvara nelabai cia prie ko, kiti reikalai.Man siule tuo paciu viska sutvarkyti, bet , kadangi tuomet randejimas kitoks-sunkesnis, butu, tai nutarem is pradziu sutvarkyti pertvara, pacia nosi padailinti, o paskui ziuresim ka su tuo varvejimu daryt.Bet esme yra ne su pertvara, o snerviu vidumi.As taip supratau.
Atsakyti
QUOTE(Sigitara @ 2011 11 18, 13:20)
pas mane kreiva partvara, ir taip pat nosis pastoviai beganti.Kai buvau konsultacijoj del operacijos, LOR gydytojas man aiskino del to varvejimo.As atpasakoti tikrai nesugebesiu, bet ta pertvara nelabai cia prie ko, kiti reikalai.Man siule tuo paciu viska sutvarkyti, bet , kadangi tuomet randejimas kitoks-sunkesnis, butu, tai nutarem is pradziu sutvarkyti pertvara, pacia nosi padailinti, o paskui ziuresim ka su tuo varvejimu daryt.Bet esme yra ne su pertvara, o snerviu vidumi.As taip supratau.

Dekui uz atsakyma 4u.gif
Hm... na todel as ir nesiryztu tai operacijai, nes kaip sakoma "geriausia operacija, tai nepadaryta operacija" nes kiekviena narkoze palieka savo...
As galvoju, kad galbut tai gali buti alerginis pagrindas, tik keista, kad ji varva pastoviai, o ne tam tikru metu laiku ar pan g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sijuri @ 2011 11 22, 18:09)
Dekui uz atsakyma  4u.gif
Hm... na todel as ir nesiryztu tai operacijai, nes kaip sakoma "geriausia operacija, tai nepadaryta operacija" nes kiekviena narkoze palieka savo...
As galvoju, kad galbut tai gali buti alerginis pagrindas, tik keista, kad ji varva pastoviai, o ne tam tikru metu laiku ar pan  g.gif

O man otolaringologas atvirksciai pasake - kad tas mano nuolatinis nosies varvejimas bei periodiskai atsirandantis uzgulimas kaip tik yra nosies pertvaros padarinys... Nemokejusi deja, paaiskint, senokai buvau, nepamenu visos "istorijos", kas ir kaip. Is vieno sono pradejo veset kazkokia ar kremzle, ar kauliukas kazkoks, net nezinau, net vizualiai matosi, nosis dar kreivesne siek tiek pasidare, ir tas dalykas spaudzia gleivine, del to atsiranda tos nuolatines bespalves gleives... Reikia operuotis, bet vat del skydliaukes nelabai norisi, narkoze bijau ne i nauda bus
Atsakyti
Labas vakaras, apsilankiusi konsultacijoje uzisrasiau operacijai. Lapkricio 29d. bet dabar toks nerimas ima, tuo paciu ir dvejones... Net pati nezinau.. Ar kuri daretes op. pas K.M.
Atsakyti
Indrute, o kas tas K.M. ?smile.gif
Atsakyti
As irgi pagalvojau kas tas K. M.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo .code.: 23 lapkričio 2011 - 13:40
Maslauskas. Grozio chirurgija.
Atsakyti
QUOTE(.code. @ 2011 11 23, 15:40)
As irgi pagalvojau kas tas K. M.

speju kestutis maslauskas.. a matau jau atsake pati autore smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ultra24: 23 lapkričio 2011 - 14:11
Dar toks klausimukas, ar labai matosi randelis nosytes priekyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Indrutė_M @ 2011 11 23, 16:12)
Dar toks klausimukas, ar labai matosi randelis nosytes priekyje?  blush2.gif

kol kas i si klausima negaliu atsakyti, pas mane dar siulai neisimti lotuliukas.gif bet kiek atsimenu merginos kalbejo, kad praktiskai nesimato, nebent labai isiziurejus, ar taip merginos? smile.gif
Papildyta:
merginos, prasau pasidalinkit savo patirtimi, ka isvydote nuemus itvara? ar nosyte nors kiek buvo panasi i jusu dabartine nosyte, ar visa istinus,gal net sleiva? blink.gif
ir del ko reiketu pergyventi? suprantu, kad tokie dalykai kaip tinimas praeis, nera ko nerimauti...bet gal but tokie dalykai kaip snerves, nosies pakrypimas net su laiku nesusitvarkys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ultra24: 23 lapkričio 2011 - 14:17
ultra24, o tu dar su nosytes itvaru? kaip pirma savaite? ar labai negrazus tas vaizdelis? Nes kai paziuriu as kaip atrodo tie itvarai tai... g.gif doh.gif
Atsakyti