Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

Auskarai "Lonely drops"

user posted image

Atsakyti
Anita, aš pati darau savadarbiu įvėrimus. Tos kilputės yra visiškas briedas, ir jos nėra pats svarbiausias dalykas, toli gražu rolleyes.gif kūrybingame rankdarbyje. biggrin.gif Yra aprašas auksarankių forume, netingėkit paieškoti per google. Aš pati darau iš pasidabruotos vielos ir gaunasi normaliai

user posted image
Atsakyti
dėkui, merginos, pabandysiu, čia tokie grožiai pas jus padaryti, atsižiūrėti negaliu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 29, 17:34)
Anita, aš pati darau savadarbiu įvėrimus. Tos kilputės yra visiškas briedas, ir jos nėra pats svarbiausias dalykas, toli gražu  rolleyes.gif kūrybingame rankdarbyje. biggrin.gif  Yra aprašas auksarankių forume, netingėkit paieškoti per google. Aš pati darau iš pasidabruotos vielos ir gaunasi normaliai

Nu nu. Kai kilputės tragiškos, tai darbas irgi nelabai koks... Aišku, jeigu darai bardaką, tai jokio skirtumo, tada gali sakyt, kad toks užmanymas buvo.
Atsakyti
kilputės turi reikšmės, netvarkingos labai gadina darbelį verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(cindy @ 2012 03 29, 22:37)
Nu nu. Kai kilputės tragiškos, tai darbas irgi nelabai koks... Aišku, jeigu darai bardaką, tai jokio skirtumo, tada gali sakyt, kad toks užmanymas buvo.

Niu niu, kilputes as daryti ismokau per 1 diena. tongue.gif
Atsakyti
Oi, Cindy, griežtai čia pavarei biggrin.gif
Aš tai vis neapsiprendžiu - ar tai menas, ar diletantizmas tie primakliavojimai...
Mėnuli, kilputės per dieną - arba esi vunderkindė, arba visą parą tik jas darei, arba esi tiesiog nesavikritiška wink.gif
Atsakyti
Merginos, ramiau mirksiukas.gif
neužsipulkim viena kitos dėl sugebėjimų ar savito grožio supratimo 4u.gif

kilputės man, pvz., taip pat nebuvo kažkoks stebuklas ir išėjo labai lengvai iškart teisingos - bet prieš imdamasi jas raityti rimtai išstudijavau pavyzdinius darbus, žiūrėjau youtube filmukus ir skaičiau medžiagą... kiekvienam gi savo. Bet ar dėl to turėčiau jaustis nesavikritiška - tai jau tikrai ne biggrin.gif

Daugiau tolerancijos, šypsenų ir gražaus penktadienio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 03 30, 11:09)
Aš tai vis neapsiprendžiu - ar tai menas, ar diletantizmas tie primakliavojimai...
Mėnuli, kilputės per dieną - arba esi vunderkindė, arba visą parą tik jas darei, arba esi tiesiog nesavikritiška   wink.gif

kur menas ar diletantizmas? pvz? g.gif
Papildyta:
QUOTE(Giagute @ 2012 03 30, 12:07)
Merginos, ramiau  mirksiukas.gif
neužsipulkim viena kitos dėl sugebėjimų ar savito grožio supratimo  4u.gif

kilputės man, pvz., taip pat nebuvo kažkoks stebuklas ir išėjo labai lengvai iškart  teisingos - bet prieš imdamasi jas raityti rimtai išstudijavau pavyzdinius darbus, žiūrėjau youtube filmukus ir skaičiau medžiagą... kiekvienam gi savo. Bet ar dėl to turėčiau jaustis nesavikritiška - tai jau tikrai ne  biggrin.gif

Daugiau tolerancijos, šypsenų ir gražaus penktadienio  wub.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 kovo 2012 - 11:33
QUOTE(Anita25 @ 2012 03 29, 15:32)
Kiek gražių darbelių, kiek idėjų thumbup.gif , o man kiek bandau auskariukus daryti, tiek gražios kilpelės nesigauna schmoll.gif

gal turite nuorodą kaip pačius įvėrimus, tuos  į ausį pakabinimus tvarkingus  pasidaryti ir iš kokio strorio  vielos ? 
Ačiū 4u.gif

kelios pamokeles:
1 pamoka
kelios pamokeles

na o cia kaip teisingai kilputes daryt
kilpuciu darymas

tikiuosi pagelbes thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 30, 07:33)
Niu niu, kilputes as daryti ismokau per 1 diena. tongue.gif

Ir ką? g.gif Apie kilpučių išmokimo greitį čia net nebuvo kalbėta.

QUOTE(rinarita @ 2012 03 30, 10:09)
Mėnuli, kilputės per dieną - arba esi vunderkindė, arba visą parą tik jas darei, arba esi tiesiog nesavikritiška  wink.gif

Visai ne griežtai.. blush2.gif Tiesiog esu tokios nuomonės rolleyes.gif
Atsakyti

Cia man primena anciu kiemo nuomone apie bjauruji anciuka, o kai anas galu gale virto gulbe, stai jos tada pasake, ak kokia grazi gulbe lotuliukas.gif ...Nuomone...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 kovo 2012 - 17:28