Įkraunama...
Įkraunama...

Auskarai auskarėliai

QUOTE(mėnulis @ 2012 03 30, 17:24)
Cia man primena anciu kiemo nuomone apie bjauruji anciuka, o kai anas galu gale virto gulbe, stai jos tada pasake, ak kokia grazi gulbe  lotuliukas.gif ...Nuomone...

biggrin.gif čia išvis ne į temą.
Atsakyti
Auskarai "Paukštukai"

user posted image
Atsakyti
Kalbu visai nepiktai, visai nenoriu nieko kritikuoti. Tiesiog manau, kad visos galime turėti ir turime savo nuomonę.
Ir jau prašau manęs nemušti už manąją nuomonę, bet kai kurie darbeliai mano skoniui yra labiau konceptualūs, nei nešiotini. Bet tai yra grynų gryniausiai tik mano nuomonė, jokiu būdu ne kritika. Ir tikrai pritariu Giagutei, visoms po šypseną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rinarita @ 2012 03 30, 19:14)
Kalbu visai nepiktai, visai nenoriu nieko kritikuoti. Tiesiog manau, kad visos galime turėti ir turime savo nuomonę.
Ir jau prašau manęs nemušti už manąją nuomonę, bet kai kurie darbeliai mano skoniui yra labiau konceptualūs, nei nešiotini. Bet tai yra grynų gryniausiai tik mano nuomonė, jokiu būdu ne kritika. Ir tikrai pritariu Giagutei, visoms po šypseną smile.gif

Sutinku, kiekvienas ja turime, idomu pasiklausyti skirtingu nuomoniu. Nes mano skoniui tai labai daug darbeliu, isskyrus kelias isimtis, yra ne tai kad nenesiotini, bet yra banalus, tai nera kuryba ar sumanymas, ir man skaudu ir liudna, jei tai atspindi toki siaura akirati, kaip tame anciu kieme, kaip jau minejau. Tokie visiskai niekuo neissiskiriantys. Apie sumanymo ir atlikimo laika praleista ismokus daryti tas stebuklingas magiskas kilputes kurios cia sitaip visiems svarbu as jau ne nekalbu. Nusiperki detaliu ir pirmyn, per diena padarai 100 tokiu. As cia irgi nekritikuoju, juk esame visos skirtingos moterys. Tokia mano nuomone. Kiekvienas galvoja kitaip. Ir man sunku nuspresti kas tai, ar kokia minciu riba, toliau kurios negalima nueiti...Kodel negaliu suprasti kas tai....Kam tada isvis kazka daryti...kad padaryti vel ir vel ta pati...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 30 kovo 2012 - 18:42
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 30, 15:52)
kelios pamokeles:
1 pamoka
kelios pamokeles

na o cia kaip teisingai kilputes daryt
kilpuciu darymas

tikiuosi pagelbes thumbup.gif

Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 03 30, 18:41)
Sutinku, kiekvienas ja turime, idomu pasiklausyti skirtingu nuomoniu. Nes mano skoniui tai labai daug darbeliu, isskyrus kelias isimtis, yra ne tai kad nenesiotini, bet yra banalus, tai nera kuryba ar sumanymas, ir man skaudu ir liudna, jei tai atspindi toki siaura akirati, kaip tame anciu kieme, kaip jau minejau. Tokie visiskai niekuo neissiskiriantys. Apie sumanymo ir atlikimo laika praleista ismokus daryti tas stebuklingas magiskas kilputes kurios cia sitaip visiems svarbu as jau ne nekalbu. Nusiperki detaliu ir pirmyn, per diena padarai 100 tokiu. As cia irgi nekritikuoju, juk esame visos skirtingos moterys.  Tokia mano nuomone. Kiekvienas galvoja kitaip. Ir man sunku nuspresti kas tai, ar kokia minciu riba, toliau kurios negalima nueiti...Kodel negaliu suprasti kas tai....Kam tada isvis kazka daryti...kad padaryti vel ir vel ta pati...

Na bet kaip susukti irgi didelio meno ar kūrybos nereikia ax.gif Apskritai nereikia jokių mokslų, kaip kad kitokius auskarus darant kilputes gražias padaryti. Bet čia vėlgi, kiekvienas turime savo nuomonę.
Atsakyti
nerealus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(zibuoklexxx @ 2012 03 25, 15:12)
Vakarykstis darbelis:)
user posted image

Atsakyti
Gražūs tokie auskariukai su kekėm thumbup.gif , kaip supratau Jūs dar ant vynuko dedat mažutį karoliuką, paskui didelį? man neišeina taip gražiai, tabaluojasi tie karoliai doh.gif
Atsakyti
mano nuomone tokia: kam isvis pyktis, visos esam su savo nuomonem.... isvis man susidare tokia nuomone, kad pradziamoksliams cia ne vieta su savo auskariuku foto... klausimais, pagalbos prasymu verysad.gif as pati nesenai tik pradejau daryti auskarus, gal jie ir banalus, greitai padaromi, tos kilputes neidealios, bet kiekvieni man vis labiau grazesni ir geresni atrodo, ateis laikas ir sukursiu tokius, kurie bus tikrai isskirtiniai ir niekur nematyti, bet tam as ir bendrauju forume, domiuosi, klausineju, kad pasiekciau ta tiksla ir tam reik laiko...
pacios pagalvokit, ar tokius auskariukus, kokius dabar darote, isejo pagaminti is paciu pirmu kartu................

anita25 nera uz ka, kad tik pagelbetu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 31, 23:10)
mano nuomone tokia: kam isvis pyktis, visos esam su savo nuomonem.... isvis man susidare tokia nuomone, kad pradziamoksliams cia ne vieta su savo auskariuku foto... klausimais, pagalbos prasymu  verysad.gif as pati nesenai tik pradejau daryti auskarus, gal jie ir banalus, greitai padaromi, tos kilputes neidealios, bet kiekvieni man vis labiau grazesni ir geresni atrodo, ateis laikas ir sukursiu tokius, kurie bus tikrai isskirtiniai ir niekur nematyti, bet tam as ir bendrauju forume, domiuosi, klausineju, kad pasiekciau ta tiksla ir tam reik laiko...
pacios pagalvokit, ar tokius auskariukus, kokius dabar darote, isejo pagaminti is paciu pirmu kartu................
anita25 nera uz ka, kad tik pagelbetu  smile.gif

Mamule, as kaip tik supykau, ne del tu auskariuku groziu is pradziu, bet del to, kad neva profesionales, buvau parasiusi pikta ilga zinute ir ja istryniau, sako vienai naujai narei: na, tau iki tu savadarbiu kabliu dar toli, pirma kilpas daryti ismok tongue.gif Tai va su tokiu poziuriu geriau isvis nieko nedaryti, arba ir mokytis metus tas kilpas, kurios nieko nelemia. Cia va kai toks tandemas susirinkes tai dek nedejes kazka...Vistiek s...gausis...Tai man cia pasidare tokia nuomone kaip "profes", paskui pasiziurejau darbelius...ziuri i naujokus. Todel neverta cia sioje temoje tu papuosalu ir rodyti.Ne kilputes reikia pirma mokytis, visa tai ateis iskarto, kai isitrauksi i miela procesa ir tai virs kuryba, o ne perdarymu.
Kas del darbeliu, tai originalus darbelis, autorinis visada toks ir bus smile.gif Ir VISADA atsiras zmoniu, kurie ji ivertins. O jei nesupranta kas, tai cia ne darbeliai blogi, o ju bedos. Bet dauguma negali perzengti toliau savo anciu kiemo. Dar paskaitau kartais tema "Nevykusi apranga", tai isvis pasidaro aisku, ka cia laiko nevykusia ar diletantiska...Tai net issigandus buvau kur as gyvenu, veiksmas vyksta prie Drasiaus Kedzio tvoros laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mėnulis: 01 balandžio 2012 - 09:45
Mamule 13, specialiai peržiūrėjau Jūsų įdėtus darbelius - tikrai kokybiški, dailūs smile.gif Aukščiau galvą smile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mėnulis @ 2012 04 01, 09:15)
Mamule, as kaip tik supykau, ne del tu auskariuku groziu is pradziu, bet del to, kad neva profesionales, buvau parasiusi pikta ilga zinute ir ja istryniau, sako vienai naujai narei: na, tau iki tu savadarbiu kabliu dar toli, pirma kilpas daryti ismok  tongue.gif Tai va su tokiu poziuriu geriau isvis nieko nedaryti, arba ir mokytis metus tas kilpas, kurios nieko nelemia.

Nereikia iškraipyti parašytų minčių smile.gif Buvo ne taip parašyta ir ne su tokia potekste kokią čia dabar bandai išlaužti.
Atsakyti