QUOTE(Mamule13 @ 2012 03 31, 23:10)
mano nuomone tokia: kam isvis pyktis, visos esam su savo nuomonem.... isvis man susidare tokia nuomone, kad pradziamoksliams cia ne vieta su savo auskariuku foto... klausimais, pagalbos prasymu

as pati nesenai tik pradejau daryti auskarus, gal jie ir banalus, greitai padaromi, tos kilputes neidealios, bet kiekvieni man vis labiau grazesni ir geresni atrodo, ateis laikas ir sukursiu tokius, kurie bus tikrai isskirtiniai ir niekur nematyti, bet tam as ir bendrauju forume, domiuosi, klausineju, kad pasiekciau ta tiksla ir tam reik laiko...
pacios pagalvokit, ar tokius auskariukus, kokius dabar darote, isejo pagaminti is paciu pirmu kartu................
anita25 nera uz ka, kad tik pagelbetu
Mamule, as kaip tik supykau, ne del tu auskariuku groziu is pradziu, bet del to, kad neva profesionales, buvau parasiusi pikta ilga zinute ir ja istryniau, sako vienai naujai narei: na, tau iki tu savadarbiu kabliu dar toli, pirma kilpas daryti ismok

Tai va su tokiu poziuriu geriau isvis nieko nedaryti, arba ir mokytis metus tas kilpas, kurios nieko nelemia. Cia va kai toks tandemas susirinkes tai dek nedejes kazka...Vistiek s...gausis...Tai man cia pasidare tokia nuomone kaip "profes", paskui pasiziurejau darbelius...ziuri i naujokus. Todel neverta cia sioje temoje tu papuosalu ir rodyti.Ne kilputes reikia pirma mokytis, visa tai ateis iskarto, kai isitrauksi i miela procesa ir tai virs kuryba, o ne perdarymu.
Kas del darbeliu, tai originalus darbelis, autorinis visada toks ir bus

Ir VISADA atsiras zmoniu, kurie ji ivertins. O jei nesupranta kas, tai cia ne darbeliai blogi, o ju bedos. Bet dauguma negali perzengti toliau savo anciu kiemo. Dar paskaitau kartais tema "Nevykusi apranga", tai isvis pasidaro aisku, ka cia laiko nevykusia ar diletantiska...Tai net issigandus buvau kur as gyvenu, veiksmas vyksta prie Drasiaus Kedzio tvoros