QUOTE(bohooo @ 2015 11 17, 12:42)
Sveikos, merginos
Gal kuri iš jūsų periodiškai ar kartais užsisakote namų tvarkymo paslaugas? Kas geriau: ar valymo įmonė, ar individualus asmuo? Aš kažkaip bijau bet ką pasikviesti, norisi garantijų, paslaugų sutarties... Kiek už tai mokate, kokia būsto kvadratūra, kokias paslaugas gaunate (ką konkrečiai išvalo)? Gal kokią įmonę galėtumėte rekomenduoti Kaune?

Gal kuri iš jūsų periodiškai ar kartais užsisakote namų tvarkymo paslaugas? Kas geriau: ar valymo įmonė, ar individualus asmuo? Aš kažkaip bijau bet ką pasikviesti, norisi garantijų, paslaugų sutarties... Kiek už tai mokate, kokia būsto kvadratūra, kokias paslaugas gaunate (ką konkrečiai išvalo)? Gal kokią įmonę galėtumėte rekomenduoti Kaune?
Mes susidurem su poreikiu namu tvarkymui - vaikas auga, esame dirbantys, nusprendeme paieskoti reguliaraus zmogaus namu tvarkymui.
Ieskojom zmogaus o ne firmos nes kazkaip asmeniskiau man. Ieskojom per rekomendacijas is lupu i lupas kaip sakant.
Tad galiu parekomenduoti musu namu tvarkytoja.
Mums patinka kad zmogus labai atsakingas, gerbia privatuma ir gerai atlieka savo darba. Yra itin sazininga ir as ja dabar pilnai pasitikiu (bendradarbiaujam jau puse metu).
Stai cia numeris Irena +37063345630
Del papildomu klausimu galit tiesiai jai skambinti arba man PM parasyti

Sveiki. Gal kas galit rekomenduoti firma poremontiniam namo valymui Vilniuje?
Sveikos! Norejau paklaust rekomendacijos grindu valymo priemonem - sluotos, robotai, garu sluotos ir pan. Stengiames nenaudot seimoj chemikalu, na siurbliu naudodavomes, parketa ir plyteles kur tai su actu ar actu ir aliejum plaudavom. Bet jei kas esat bande ar girdeje apie koki aparata gera butu smagu isgirst plius kokias naturalias priemones naudojat?