Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 11, 21:54)
Uzeinu ir gaunu vit. C doze...
  Jusu itarimai nepasitvirtino... hihihi.gif  assa.gif
  Bandykite dar karta... mirksiukas.gif

Va, kaip pasiseke. smile.gif 4u: Man tai kai uzeinu, nei C, nei co. biggrin.gif Vnz nelauktu sveciu pasijutau. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 11, 22:04)
Va, kaip pasiseke.  smile.gif 4u:  Man tai kai uzeinu,  nei C, nei co.  biggrin.gif Vnz nelauktu sveciu pasijutau.  tongue.gif

Juokinga,bet idomu,..kaip nusprendete,kad as ne tik maza,bet dar ir plika... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 11, 22:10)
Juokinga,bet idomu,..kaip nusprendete,kad as ne tik maza,bet dar ir plika... lotuliukas.gif

O as jau pamaniau, kad del grazi suklydau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 11, 22:13)
O as jau pamaniau, kad del grazi suklydau.   biggrin.gif

O jus sau grazi... tai ir nepasidalinsite savo "matymais"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ilgaplaukė: 11 birželio 2011 - 21:21
QUOTE(juzė @ 2011 06 10, 22:51)
Man gražu, kai žmogus turi sparnus...

Gražiai pasakyta... Pažįstu vieną merginą, kuri yra tikrai negraži, na net nesimpatiška. Bet ji turi tooookius sparnus! Ji žydi, spinduliuoja ir dėl to yra labai labai graži. Lygiai taip kaip pažįstu itin dailį, žavų, vyrišką vaikiną, kuriam žymiai stinga protelio, žmogiškumo, galų gale net elementariausio bendravimo netoleruoja. Grynas chamas. Tad šie du pavyzdžiai man visad labai puikiai primena apie tą grožio svarbą rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 11, 22:20)
O jus sau grazi... tai ir nepasidalinsite savo "matymais"... lotuliukas.gif

Aha, vis kirbejo itarimas, kad jusu portrete pamirsau kokia tai esmine detale. Su situo "sau" tai kaip pirstu i aki: savanaude, ot. As tai tokio klausimo net nesvarstau schmoll.gif , nebent is sono kas kokia pastabele mesteli. mirksiukas.gif Jiems ten geriau matosi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 11, 22:24)
Aha, vis kirbejo itarimas, kad jusu portrete pamirsau kokia tai esmine detale. Su situo "sau" tai kaip pirstu i aki: savanaude, ot. As tai tokio klausimo net nesvarstau schmoll.gif , nebent is sono kas kokia pastabele mesteli.  mirksiukas.gif Jiems ten geriau matosi.  biggrin.gif

As savanaude...sprendziate is to ka as rasau...nebukite juokinga ir naivi...pazinti zmogu is to ka jis raso,ir is to kiek jis save atskleidzia,tai ...
Negali zmogus buti grazus visiems...zinau savo pliusus ir minusus,juos koreguoju...ir kitiems tai nesimato...todel jie mato tik tai ka pateikiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 11, 22:55)
As savanaude...sprendziate is to ka as rasau...nebukite juokinga ir naivi...pazinti zmogu is  to ka jis raso,ir is to kiek jis save atskleidzia,tai ...
tai nesimato...todel jie mato tik tai ka pateikiu... mirksiukas.gif

Na dabar jau aiskiau, o tai mane irgi abejones kankino ir masciau kiek isgaliu, na kodel as ja sitaip matau. Pasirodo, kad viskas paprasta thumbup.gif - jus save taip pateikiat. 4u.gif
Atsakyti
O tai gal gana jau off topiku, grazuoles, o tai susimusit dar nenuspresdamos kuri grazesne doh.gif
Atsakyti
QUOTE(svete @ 2011 06 12, 14:16)
O tai gal gana jau off topiku, grazuoles, o tai susimusit dar nenuspresdamos kuri grazesne  doh.gif

schmoll.gif Tik svarstem, ar is SM komentaru galima atspeti isvaizda. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ciberika @ 2011 06 12, 13:21)
schmoll.gif Tik svarstem, ar is SM komentaru galima atspeti isvaizda.  rolleyes.gif

aha, ir batu dydi irgi rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Avocado @ 2011 06 11, 22:24)
Tad šie du pavyzdžiai man visad labai puikiai primena apie tą grožio svarbą rolleyes.gif

Man regis, kad grožio svarba yra ta, kad jis ir užaugina sparnus, kažkiek aukščiau sielą pakylėja...
Tik ne visiems vienodas grožis prieinamas, ir ačiū dievui, kitaip gal nuolat vyktų peštynės, o dabar kažkaip savita tvarka skirtingi grožiai tarp skirtingų sielų išsisklaido, susigeria...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juzė: 12 birželio 2011 - 19:06