Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris privalo būti graži

QUOTE(svete @ 2011 06 11, 17:59)
O dabar atsakykit man, koks vyras jus labiau traukia - nutysusiais demetais treningais, apsepes, prakaituotas, su alaus pilvu ar tvarkingas, sportiskas, prisiziurejes normos ribose vyriskis. Nepulkit i krastutinumus is serijos "bet man nepatinka pernelyg issipuoseleje vyrai" arba "savas man belekoks grazus". Tiesiog, kokia pirma mintis ateina paklausus apie patrauklu vyra ar moteri. Man asmeniskai nudrengti treningai, neplauta galva ir spuoguota oda tikrai nesove i galva. Tai va, jei norite buti patraukli savo vyrui arkitiems vyrams, privalote buti grazi. O groziosavoka cia jau kaip kas supranta. Kazkam tai priklijuoti nagai, ragai ir papai, kazkam naturalus grozis, bet manau, kad saves prieziura yra pagarba ne tik aplinkiniams, bet ir sau  4u.gif

Tai jūs neskiriat, kur grožis žmogaus, o kur elementari higiena?
Tarkim, dvi moterys, abi švariais ir tvarkingais drabužiais, viena trumpais švariais nagais, kita ilgais lakuotais raudonais, viena aukštakulniais, kita simpatiškom balerinkom, viena su vakariniu makiažu (eina gal į vakarėlį), kita visiškai be jo, viena pasikvepinusi prabangiais kvepalais, kita kvepia tik vėju. Juk ta, kuri be jokių "moteriškų" atributų, tikrai nebus mažiau simpatiška/graži negu kita. O tas "išpuoselėjimas" savęs nepaverčia žmogaus veido bruožų simpatiškesniais ar figūros geresne negu yra. Bet abi jos nebus nei atstumiančios, nei bjaurios dėl savo neprisižiūrėjimo.

Taip pat pastebėsit, kad kai kas priklauso nuo situacijos, laiko, vietos. Neisit su aukštakulniais grybauti, su kaliošais į vakarėlį, su gražiausiu manikiūru burokų ravėt, su dalykiniu kostiumėliu nevažiuosit gimdyt, su vakariniu makiažu į pliažą. Viskam savas laikas ir vieta. To žinojimas iš dalies paverčia žmogų gražiu ar bent jau ne juokingu.
Atsakyti
Ar moteris privalo būti graži? O ar privalo vyras būti protingas ar/ir turtigas g.gif ?
Juk neprivalo, nors gerai būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 06 13, 18:03)
Ar moteris privalo būti graži? O ar privalo vyras būti protingas ar/ir turtigas  g.gif ?
Juk neprivalo, nors gerai būtų  blush2.gif

Kartais pasiziuri moteris nei grazi,nei ka...bet turinti kazkokio sarmo... mirksiukas.gif
Atsakyti
Taip tikrai: šarmas, charizma ar cinkelis (kaip bevadintum) niekam dar nepakenkė cool.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 06 13, 18:03)
Ar moteris privalo būti graži? O ar privalo vyras būti protingas ar/ir turtigas  g.gif ?
Juk neprivalo, nors gerai būtų  blush2.gif

butent! drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(pievu_gele @ 2011 06 13, 18:56)
Taip tikrai: šarmas, charizma ar cinkelis (kaip bevadintum) niekam dar nepakenkė  cool.gif

Maža tokių - šarmingų, charizmatiškų, asmenybių... Visa kita - standartas - pilkas, nuobodus, dažnai sutinkamas, visiems priimtinas, lengvai prognozuojamas arba pernelyg besistengiantis išsiskirti, tuo tik dar labiau pabrėžiantis savo nykumą...

...o gal, tiesiog, nykuma šiandien pas mane galvoje.
Atsakyti
QUOTE(juzė @ 2011 06 17, 22:23)
...o gal, tiesiog, nykuma šiandien pas mane galvoje.

Kodėl tik šiandien? bigsmile.gif
Atsakyti
Moteris neprivalo o tik stengiasi buti grazi rolleyes.gif
Atsakyti
Manau saikas pabrėžiant tam tikrus pridėtinius grožius visada turi būti mirksiukas.gif
Man atstumiančiai atrodo ilgi, visokiais grožiais išpuošti, smailūs kaip katės nagai. Kad ir švariausios panagės man asmeniškai kelia įtarimą ar iš ten viskas yra iškrapštoma lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivameil @ 2011 06 18, 19:34)
Man atstumiančiai atrodo ilgi, visokiais grožiais išpuošti, smailūs kaip katės nagai.

Cia skonio reikalas... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ilgaplaukė @ 2011 06 18, 19:41)
Cia skonio reikalas... ax.gif

Sutinku, tai mano nuomone mirksiukas.gif
Atsakyti
Moteris NEPRIVALO buti grazi, bet ji pati NORI tokia buti 4u.gif angel.gif
Atsakyti