Kaip su tokiu modeliu,kai karšta, ar koja nešunta?
Pradėjau abejoti, ar tikrai man tie crocsiukai taip jau tinka.
Gal visgi geriau ant šiokios tokios platformytės, bet kad nieko gero iš basučių nematau....

QUOTE(dontstop @ 2011 05 14, 09:07)
Tai raudona per google rasta, kad tokia bus LT ir dar už 70 lt, vienas šansas iš milijono
Aš turėjau omeny kažkas panašaus, analogiško modelio.
Vienas šansas iš milijono, kad suknelė už 70 Lt atrodys taip, kaip ta rastoji
QUOTE(Sophi @ 2011 05 14, 09:19)
Tai aš tai suprantu
Mergaitės, pažiūrėkit proginių suknelių per skelbimus
. Gi būna pigiai parduoda brangias, bet nebereikalingas, panaudotas tik kartą.
Papildyta:
Man atrodo nesigailėsi
Galu gale prie jūros ar ežero kaip gerai, ar namuose sunešiosi
Papildyta:
QUOTE(daite @ 2011 05 14, 08:07)
Gal visgi geriau ant šiokios tokios platformytės, bet kad nieko gero iš basučių nematau....

Man atrodo nesigailėsi
QUOTE(kaleda @ 2011 05 14, 10:00)
Donstop, pasižiūrinėk čia, yra keletas vakarinių ilgų, man kainos daugmaž patiko, pati nebandžiau užsisakyti, nes jų išmierų lentelė man kažkokia keista.
Ačiū, Kaleda, pažiūrėsiu, tik iškart sakau, kad ilgos nenoriu, ir su siuntimais nerizikuosiu
QUOTE(raami @ 2011 05 14, 10:22)
Mergaitės, pažiūrėkit proginių suknelių per skelbimus
. Gi būna pigiai parduoda brangias, bet nebereikalingas, panaudotas tik kartą.
Irgi variantas
Filmukas kaip susitvarkyti spinta
http://www.youtube.c...feature=related
http://www.youtube.c...feature=related
QUOTE(daite @ 2011 05 14, 10:07)

Turiu labai panašius, tai ilgiau pavaikščiojus kojos tokios kaip išbrinkusios palieka. Nežinau, faina vaikščioti, patogūs, bet kojos sukaista net ir ne per karščius.
QUOTE(dontstop @ 2011 05 14, 08:07)
Tai raudona per google rasta, kad tokia bus LT ir dar už 70 lt, vienas šansas iš milijono
Aš turėjau omeny kažkas panašaus, analogiško modelio.
Merginos, na o kur dar galima pritaikyti vakarinę suknelę?
Su sąlyga, kad jokių kitų vestuvių, krikštynų, tetų jubiliejų ir panašių balių artimiausią penkmetį nenusimato 
Merginos, na o kur dar galima pritaikyti vakarinę suknelę?
Gal kokiame darbo Kalediniame vakarelyje... Einant i teatra... Aisku, ziurint kokio puosnumo ta vakarine suknele...
QUOTE(raami @ 2011 05 16, 15:25)
Kaip jums toks daiktas vasarai prie jūros? Noriu kažko ilgom rankovėm nusipirkti, nes saulės man dažnai per daug būna
Žiūrint kokiai figūrai
QUOTE(Guoda @ 2011 05 16, 15:40)
Gal kokiame darbo Kalediniame vakarelyje... Einant i teatra... Aisku, ziurint kokio puosnumo ta vakarine suknele...
Na o dar
Kalėdinių vakarėlių mano darbe nebūna, teatruose nesilankau..
QUOTE(dontstop @ 2011 05 16, 16:04)
mano mama tais deficitiniais tarybiniais laikais darydavo taip: pasisiūdavo vakarinę suknią tokią, kad tarkim nuėmus kokius pabangavimus, raukinius, ar dar ką - likdavo paprastas siluetas. Tada jau ir puošnumo lieka nebedaug - tiesiog šiaip daili suknelė... o dar nukirbdavo - likdavo palaidinė ar tunika... arba sijonas ir palaidinė. žodžiu - siūdavosi taip, kad paskui galima būtų transformuot. Tik su labai prabangiom, blizgiom edžiagom toks fintas nelabai... bet jei koks kad ir prabangus, bet ne labai blizgus storesnis šilkas - manau tiktų. Aš paskui paauglystėje-jaunystėja dar jas damušiau iki galo po barus trankydamasi
... dar galim parduot... pvz. per IsgelbekSuknele.lt
Papildyta:
QUOTE(raami @ 2011 05 16, 14:25)
Kaip jums toks daiktas vasarai prie jūros? Noriu kažko ilgom rankovėm nusipirkti, nes saulės man dažnai per daug būna
jei saulės per daug - nelabai tas daiktas padės - iškirptė didelė, o ji net labiau nei rankos nukenčia... pečiai, aišku, labiausiai, bet jiems ilgų rankovių nereikia... o iš rankų - labiau apatinė dalis, tai jei imt rankoves ilgas, tai jau ilgas. Aš pati labai saulės bijau