Įkraunama...
Įkraunama...

Ekonomiškas garderobas

Siuo klausimu pritariu Violetai, anoks cia rupinimasis i solika vaiksciot. As savo laiku 4 metus kaip i baznycia atvaiksciojau, dabar drebu del kiekvieno itartinesnio apgamo. Ir gydytojam nepatogu sakyt, kad mane ziuretu atidziau, nes as ex soliariumholike lotuliukas.gif
Del Olialiaskiu, jei turi pinigu ir proto tikiuosi kad jos nupurskimais naudojasi, o ne solike miega.
Atsakyti
Malena, o koks skirtumas - natūrali atranka, daugeliui soliariumų mergaičių tikėtina, bus bėdos po keliolikos metų - tada, kai bus šeimos, vaikai, nenoriu net galvot apie tai...o apgamus verta užfiksuot pas kokį privatų onkodermatologą, kuris nesijuoks iš to...karts nuo karto apsilankysi, kad būtų įmanoma stebėt ar jie kinta, viskas, daugiau čia nieko nebepadarysi. o tai verta dėl to, kai jei kitimai yra, jie lėti, ir akis vėlgi jų nemato, prie to pripranta ir pan.
Atsakyti
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 27, 22:00)
man mįslė, kodėl - senais laikais brozinis įdegis reiškė, kad turi pinigų ir galimybę degintis kur Sočyje arba bent Palangoj, turi laiko degintis, t.y. nieko neveikt ir tai buvo gerovės simbolis ar kaip čia..o va baltas kūnas- "sūris" - reiškė maždaug neišlenda iš ofiso/negauna atostogų..na dabar "rudės' neišlenda iš soliariumų, kas savaime asocijuojasi su prastu skoniu/nesirūpinimu savim, o balta oda turėtų sietis su bent sveiku protu...ir oda.

na tai skirtingais laikais,buvo madoj tai balta tai irudusi oda,kolkas iki musu baltos odos kultas neatejo,ateis,po kurio laiko vel praeis ,po to vel ateis rudos garbinimas,viskas sukasi ratu biggrin.gif kartais sveikas protas bejegis pries kompleksus,manau visi ju turim,ir darom kazka ,kas kitiems visiskai nesuprantama ir nepateisinama noredami juos paslepti,pvz storule geria pavojingas liekninamasias piliules,raumeningas vaikinas naudoja steroidus ir tt ir pan,ir gal abu pamineti pvz smerkia soliariumines,nes atseit kokios jos kvailos kad taip save zaloja,o apie save nepagalvoja pries smerkdami...
Papildyta:
QUOTE(Malena @ 2011 05 27, 22:59)
Del Olialiaskiu, jei turi pinigu ir proto tikiuosi kad jos nupurskimais naudojasi, o ne solike miega.

vat kad daugelis tai abejoju, kad turi..o tas idegis irgi kenkia,aisku maziau turbut...kazkada nusipurskiau la bamboj tai kosmaras koks baisus tas idegis buvo ir kaip greit nusiplove:)
Papildyta:
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 27, 23:17)
bus bėdos po keliolikos metų

po keliolikos metu mums visiems bedos mus su sveikata vienokios ar kitokios biggrin.gif siaip nereikia pamirsti kad ne tik soliariumas kenkia,bet ir naturali saule,ypac jei gulima papludimy nuo ryto iki vakaro,o kaip seniau,kai nebuvo soliariumu musu tevai ir seneliai be proto,be apsaugu degindavosi palangoj ar kitur doh.gif tai cia tas pats kas masinis ejimas i soliariumus,man atrodo dabar lyg jau nykstantis po truputi dalykas g.gif
Atsakyti
Su tuo tipu suvėliau kažką, aiškiai pasižiūrėjau dabar, kad pagal visas spalvas ruduo man tinka blush2.gif lotuliukas.gif
Kažkaip buvo užsifiksavę, kad ruduo, tai tie visi, kuriuos vaikystėje pravardžiuoja "ryži ryži kanapaty" biggrin.gif nors ir pas mane pačią strazdanėlių yra blush2.gif matyt nenoriu ryža būti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(femme @ 2011 05 27, 22:01)
Su tuo tipu suvėliau kažką, aiškiai pasižiūrėjau dabar, kad pagal visas spalvas ruduo man tinka blush2.gif  lotuliukas.gif

Aš tik pagal garderobą ir sprendžiau kad ruduo... kažkaip foto tik rūbų mačiau ax.gif , bet kadangi praktikė, tai manau atsirenkat tinkamas spalva 4u.gif

Oi jūs čia apie odos spalvą lotuliukas.gif kiekviena mada turi savo finansinį pagrindą, bet tik iš dalies. Balta oda- laukuose nedirbi, ruda - fabrikuose nedirbi... o kur dabar nedirbi? soliariumas, pliažas kainavo, dabar manau visiems ikandamas, bet įdegis maskuoja daug odos trūkumų - tas pats celiulitas ne toks baisus, figurytė išryėkėjai, jei nebloga, lieknesnis kūnas atrodo... sunku atsisakyt įdegio. O žmonės daug gryname ore praleidžiantys vistiek kažkiek įdega, net saugodamiesi nuo saulės, o ore daug būt - sveika biggrin.gif
Atsakyti
Na, as nesu nei pries soliariumus, nei pries naturalia saule, kai viskas yra daroma su protu. Ir savizudziais tokiu zmoniu tikrai nevadinciau schmoll.gif daugiau tolerancijos kitiems, mielosios mirksiukas.gif
Atsakyti
Ča neina kalba apie netoleranciją, čia tik savo nuomones išsakėm 4u.gif
Atsakyti
Merginos, kalbant apie avalynę vestuvėms, ar svečiui tinka eiti su elegantiškomis basutėmis? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 28, 09:12)
Merginos, kalbant apie avalynę vestuvėms, ar svečiui tinka eiti su elegantiškomis basutėmis? mirksiukas.gif

Zinoma, kad taip, juk neisi su botais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bytte @ 2011 05 27, 23:02)
Aš tik pagal garderobą ir sprendžiau kad ruduo... kažkaip foto tik rūbų mačiau ax.gif , bet kadangi praktikė, tai manau atsirenkat tinkamas spalva 4u.gif

user posted image

parinkau foto, kur beveik be makiažo ir rūbai neryškūs blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daite @ 2011 05 28, 09:12)

Jei vestuvės labai prašmatnios, iškilmingos ir t.t. - etiko vadovėliuose rašoma, kad turi būt uždari kojų pirštai- ir jokio skirtumo tai bateliai ar uždarais priekiais basutės..nes maždaug ryškus demonstruojamas pedikiūras yra seksualu, o to tokiu metu reik nedemonstruot - nors vėl, juk visos suknelės iš esmės labai jau tokios sexy, bet ir net apie sukneles sakoma, kad jos turi būt tokios...išlaikyto padorumo mirksiukas.gif pvz buvusios karališkos vestuvės - visos suknelės buvo iki kelių, o bateliai visų irgi buvo uždarais priekiais - pagal protokolą.

o jei vestuvės tokios "laisvos" - pievoj, kaime, paplūdimyje kokiam ir pan, tada žinoma, basutės, bet tada ir vestuvių stilius visai kitas, kita apranga ir pan.

bet Lietuvoj - koks kam skirtumas rolleyes.gif

femme - man jūs neabejotinai labai gražus ruduo... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Violeta*: 28 gegužės 2011 - 10:25
QUOTE(Violeta* @ 2011 05 28, 10:24)

femme - man jūs neabejotinai labai gražus ruduo... smile.gif

aciuks.gif wub.gif
Atsakyti