Vyras kompiuterastas.
Knygos neveltui ir yra duodamos, karts nuo karto jas reik paskaityt.
norint konvertuot diska reik spausti start ir tada pasirinkti Run
tada irasysti
convert c: /FS:NTFS
ten greciausiai paklaus ar tikrai nori tai daryti, ir an galo turetu pasakyti kad norint konvertuoti reikes perkrauti kompa. Kai perkrausi kompa pamatysi, kad ten kazka jis praded daryti, tai gali uztrukti kelias minutes neperkrauk kompo tuo metu, nes kitaip bus viskas shakes.
labai svarbus momentas jeigu naudoji dar kokia nors operacine sistema to nedaryk, nes kitokiu atveju greiciausiai ta kita operacine sistema nebesugebes su tuo disku tvarkytis.
Sekmes
O kodel as negaliu uzrakinti savo direktorijos kompe? Pas mane XP ir NFTS failu sistema. Neleidzia kazkodel. Yra atskiri accountai, tiek mano, tiek vyro.

QUOTE (saules_spindulelis @ 2004 07 01, 05:58) |
O kodel as negaliu uzrakinti savo direktorijos kompe? Pas mane XP ir NFTS failu sistema. Neleidzia kazkodel. Yra atskiri accountai, tiek mano, tiek vyro. ![]() |
o kaip tu bandai ta direktorija uzrakinti ?
QUOTE (laurechka @ 2004 07 01, 12:27) |
o kaip tu bandai ta direktorija uzrakinti ? |
Spaudziu su desiniu peles klavisu, ant to kur man reikia uzrakinti. Paskui einu i sharing ir man neleidzia uzdeti varneles ant "make folder private"
greiciausiai ta direktorija nerpiklauso tavo profiliui. Tokiu atveju perkelk ta direktorija i My documents. O pardzioj tai siulyciau susikurti nauja direktorija My documents direktorijoj ir pazaisti.
Kompiuterio Administratorius visada gels prieiti prie visu failu.
Kitas sudetingesnis budas uzrakinti yra su Security.
Spaudi ant direktorijos dezini klavisa pasirenki properties tada Security.
Tam lange pamatysi visus vartotojus ir kas kokias teises turi.
Dazniausia buna sudeta Everyone, System ir Administrotor
Spausk Add tada issirink savo vartotoja spausk add ir ok.
Dabar prie buvusiu varotoju turetum matyti savo pazymek ji ir pasiziurek kokias teises turi. Greiciausiai bus pazymetos visos Allow. Jeigu ne uzdek varnele Allow full control.
paskui pasirink is saraso Everyone ir spausk Remove ir OK.
Dabar jei viska padarei gerai preima turetum tureti tik tu.
Iskarto persepeju susikurkit nauja direktorija ir tada pabandykit. Nepulkit iskarto tai daryti su gyvais failais nes gali blogai baigtis. Palikit Deny funkcija ramybej, nes siuo atveju ji nereikalinga, o zalos ji pridaryti gali labai daug. Tai tiek.
Sekmes
Kompiuterio Administratorius visada gels prieiti prie visu failu.
Kitas sudetingesnis budas uzrakinti yra su Security.
Spaudi ant direktorijos dezini klavisa pasirenki properties tada Security.
Tam lange pamatysi visus vartotojus ir kas kokias teises turi.
Dazniausia buna sudeta Everyone, System ir Administrotor
Spausk Add tada issirink savo vartotoja spausk add ir ok.
Dabar prie buvusiu varotoju turetum matyti savo pazymek ji ir pasiziurek kokias teises turi. Greiciausiai bus pazymetos visos Allow. Jeigu ne uzdek varnele Allow full control.
paskui pasirink is saraso Everyone ir spausk Remove ir OK.
Dabar jei viska padarei gerai preima turetum tureti tik tu.
Iskarto persepeju susikurkit nauja direktorija ir tada pabandykit. Nepulkit iskarto tai daryti su gyvais failais nes gali blogai baigtis. Palikit Deny funkcija ramybej, nes siuo atveju ji nereikalinga, o zalos ji pridaryti gali labai daug. Tai tiek.
Sekmes
Ieskai savo "brausery" OPTIONS (dazniausiai prie TOOLS buna). Ten kur nors ieskok HISTORY (dazniausiai buna prie GENERAL arba PRIVACY, cia ne ta vieta kur tu tiesiog HISTORY istrini). Ten turetum rasti 'Remember visited pages for *** days'. Vietoj dienu skaiciaus irasyk 0 ir nebeprisimins.
Sekmes
Sekmes

QUOTE (kris @ 2004 07 16, 15:02) |
Ieskai savo "brausery" OPTIONS (dazniausiai prie TOOLS buna). Ten kur nors ieskok HISTORY (dazniausiai buna prie GENERAL arba PRIVACY, cia ne ta vieta kur tu tiesiog HISTORY istrini). Ten turetum rasti 'Remember visited pages for *** days'. Vietoj dienu skaiciaus irasyk 0 ir nebeprisimins. Sekmes ![]() |
Hmmm, niekur nieko tokio neradau, tik ten salia clear history panasiai buvo uzrasyta , kad kiek dienu laikyt atminty tuos adresus, bet kad ir padarai 0 vis tiek berasant jie issoka
Start ... Control panel ... User Accounts ... spaudi ant paveiksliuko (administratoriaus) ... Create a pasword ... suvedi pasworda ... pakartoji ir psio 
O ka ten tooooooookio kompe slepi?

O ka ten tooooooookio kompe slepi?

QUOTE (Smurka @ 2004 10 19, 11:03) | ||
Nieko neslepiu, tiesiog sunus yra nubaustas ir neribotam laikui pasalintas nuo kompiuterio. Kol nemoka nulauzt slaptazodzio, tiks ir sitas variantas |
Nori pasakyti, kad dvylikos metu vyras nemokes nulauzti kazkokio sumauto Win slaptazodzio?
Gali pabandyti, bet zinok, jei neiveiks - nebus kosmonautu...