Įkraunama...
Įkraunama...

Slaptažodis kompiuteriui

Nu mergaitės nuvylėt mane su tuop slaptažodžiu. sad.gif
Aš jau maniau galėsiu kompa taip sutvarkit kad vyro broliukas (jam dabar 15m) negalės isijunkti. O tai palieki kad vaikus prižiurėtu, dar už valanda po 1lita moki ir pareini randi kambarius aukštin papais apverstus o jis inete sėdi ir čatus draugams už pinigus kuria. Nu piktis ima koks negaliu, kas kelias minutes tik pažiuri kad sprando nenusisuktu, o mažaji tai visada užsimigdo po kelis pokaičius doh.gif ir kaip jam išeina. g.gif
Atsakyti
HELP help.gif Padėkit kas galit ir kas nusimanot. Dingo visi mūsų susikurti useriai doh.gif cry.gif Kur ieškoti, ar įmanoma rasti verysad.gif Mano mažių nuotraukos nuuuuplaukėėė cry.gif
Atsakyti
Jooo, pagyvenau ramiai kurį laiką su win slaptažodžiu. Mano sūnus, žiūriu besąs kompų asas. Kol aš darbe, tas ramiausiai per adminą įeina ir daro, ką jam reikia
Atsakyti
QUOTE(jėga @ 2005 08 14, 00:32)
HELP help.gif  Padėkit kas galit ir kas nusimanot. Dingo visi mūsų susikurti useriai doh.gif  cry.gif  Kur ieškoti, ar įmanoma rasti verysad.gif  Mano mažių nuotraukos nuuuuplaukėėė cry.gif

Tai destom kas atsitiko smile.gif bandom padeti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 08 14, 11:14)
Jooo, pagyvenau ramiai kurį laiką su win slaptažodžiu. Mano sūnus, žiūriu besąs kompų asas. Kol aš darbe, tas ramiausiai per adminą įeina ir daro, ką jam reikia

vistiek yra butu kaip viska sutvarkyti...
Atsakyti
Pats paprasciausias ir "tupiausias" budas nulauzti toki slaptazodi butu ideti instaliacini diska ir perinstaliuoti windowsus. Dar geriau jeigu po to Jusu sunus sugebetu uzdeti slaptazodi ... nuo mamos.

Sunus kol kas irgi neturi. bet as manau, kad tokia diena isaus. juolab kad nulauzti slaptazodi jis yra suiteresuotas
Atsakyti
Visi cia isvardinti budai blogi. Pavyzdziui mano veiksmai - jeigu man tektu dirbti su kompiuteriu, kuriame uzdetas slaptazodis biose:
1) Isjungi kompiuteri is elektros tinklo
2) atsidarai kompiuteri, susirandi pagrindineje ploksteje batereika
3) isimeni kaip ji buvo ideta ir isimi ja, palauki kelias minutes
4) idedi atgal batereika ir viska surenki atbuline tvarka, ijungi i elektros tinkla
Ijungus kompiuteri, jis jau nebeprisimins, kad pries tai buvo slaptazodis.

[quote=skriste,2005 06 07, 14:17]
Na su mano kompiuterinėm žiniom gali taip atsitikti, kad nežinodama, kur tiksliai uždėti, pasidarysiu taip, kad išvis nebeįeisiu. blush2.gif
Atsakyti
Expert. Jeigu tu nuotrauku neismetete - jas dar galima atrasti. Geriausiai jeigu Jus zinotumete nors vienos nuotraukos pavadinimo pradzia (labai tiksliai). Jeigu nezinote tiksliai-nebeda, tik ilgiau reikes ieskoti. Taigi: Start--> Search--> For files or folders --> spausti ant "pictures, music or video" --> uzdeti varnele i "Pictures and Photos" kvadratelio --> i apatini laukeli galima irasyti dali tikslaus pavadinimo (tik pradzios), arba nerasyti nieko --> search
Jeigu rado nuotrauka (-s), spausti desiniu peles klavisu ant jos, issirinkti properties, iskritusiame lange nusirasyti kas parasyti ties "Location", su exploreriu, kuris XP windowsuose randasi (Start-->Programs-->Accessories-->Windows Explorer) susirasti ta kataloga ir nsikopijuoti visas nuotraukas i kita vieta.

[quote=jėga,2005 08 13, 23:32]
HELP help.gif Padėkit kas galit ir kas nusimanot. Dingo visi mūsų susikurti useriai doh.gif cry.gif Kur ieškoti, ar įmanoma rasti verysad.gif Mano mažių nuotraukos nuuuuplaukėėė cry.gif
Atsakyti
QUOTE(technikine @ 2005 08 24, 01:10)
Pats paprasciausias ir "tupiausias" budas nulauzti toki slaptazodi butu ideti instaliacini diska ir perinstaliuoti windowsus. Dar geriau jeigu po to Jusu sunus sugebetu uzdeti slaptazodi ... nuo mamos.

Sunus kol kas irgi neturi. bet as manau, kad tokia diena isaus. juolab kad nulauzti slaptazodi jis yra suiteresuotas

ant Bios pasworda uzdeti galima, bet jis irgi nusimusiamas. Galima ilgai aiskinti apie encryptinga bet ar verta? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(technikine @ 2005 08 24, 01:33)
Expert.  Jeigu tu nuotrauku neismetete - jas dar galima atrasti. Geriausiai jeigu Jus zinotumete nors vienos nuotraukos pavadinimo pradzia (labai tiksliai). Jeigu nezinote tiksliai-nebeda, tik ilgiau reikes ieskoti. Taigi: Start--> Search--> For files or folders --> spausti ant "pictures, music or video" --> uzdeti varnele i "Pictures and Photos" kvadratelio --> i apatini laukeli galima irasyti dali tikslaus pavadinimo (tik pradzios), arba nerasyti nieko --> search
Jeigu rado nuotrauka (-s), spausti desiniu peles klavisu ant jos, issirinkti properties, iskritusiame lange nusirasyti kas parasyti ties "Location", su exploreriu, kuris XP windowsuose randasi (Start-->Programs-->Accessories-->Windows Explorer) susirasti ta kataloga ir nsikopijuoti visas nuotraukas i kita vieta.

ne visada gali padeti, jei NTFS ir encryptingas ijungtas tai jau ziopa praktiskai, kurie neismano kompuose...
Atsakyti
Žiūriu Jūs čia daug išmanote thumbup.gif
Gal padėsite ir man pirmiausia, tai, kad norėdama uždėti paswordą ant Folderio uždėjau ant Viso kompo blush2.gif . Gal žinote kaip man nuimti?
Ir kaip uždėti vien tik ant Folderio slaptažodį?
Atsakyti
Sakykit, jeigu uždėsiu slaptažodį ant kompo , o pas mus mieste, kurie turi tą patį interneto tiekėja, sujungti į vietinį tinklą(LAN) atrodo taip vadinasi.Vienu žodžiu kai aš įeinu į My network places ->Entire Network arba Computers Near me-> Microsoft Windows Network ir tada išmeta daug kompų, kurie kiek aš suprantu prisijungę šitą internetą ir ten būna daug kompų prie kurių parašyti pavadinimai.Ant kai kurių kompų paspaudus atsidaro folderiai tokie kaip My documents, Programs, printers ar pan.O ant kai kurių paspaudus prašo įvesti slaptažodį.Kai paspaudži uant savo kompo irgi atsidaro visi My documents, programs ir t.t. Norėjau paklausti ar kai kas nors kitas spaudžia ant mano kompo irgi taip viską mato ? ta prasme visus mano dokumentus, programas ir t.t blink.gif g.gif Ir jeigu aš ant kompo uždėsiu slaptažodį tai gal tada ir niekas kitas per tą vietinį tinklą ar kaip jis ten vadinasi negalės įlysti į mano kompą g.gif
Na nežinau ar kas suprato ko norėjau paklausti blush2.gif
Atsakyti