Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(shemsa @ 2012 03 11, 14:07)
vadinasi man pasiseke, kad ant orginalo pataikiau  g.gif

O galiojimas geras? Galima pasitikrinti stai cia http://makeup-review....ua/decoder.php nes man atrodo kad ten arba fufliakai arba pasene 90% g.gif
Arba nebent kitas variantas, kai pardavejas parduoda mazai naudota ar praktiskai pabandyta produkta, kai netiko spalva ar pan., tada tikiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *moon*: 11 kovo 2012 - 14:11
sveikos, bent jau paskutiniuose psl. neradau nieko apie MAC šešėlius, gal kuri įspūdžius parašytų? ar galima juos ir šlapiu šepetėliu tepti?
man reikia smarkiai pigmentuotų turkio/jūros spalvos šešėlių su šiek tiek blizgesio, radau va šituos g.gif kiti kur man atspalvis arčiau širdies (electric eel) kiek suprantu labiau matiniai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(moocho @ 2012 03 11, 15:46)
sveikos, bent jau paskutiniuose psl. neradau nieko apie MAC šešėlius, gal kuri įspūdžius parašytų?  ar galima juos ir šlapiu šepetėliu tepti?
man reikia smarkiai pigmentuotų turkio/jūros spalvos šešėlių su šiek tiek blizgesio, radau va šituos g.gif kiti kur man atspalvis arčiau širdies (electric eel) kiek suprantu labiau matiniai ax.gif

Galima ir slapiai tepti, o dar yra specialus skistis, fiksatorius vadinasi. Jis padaro ta slapia efekta su seseliais. Zinau kad toki fiksatoriu turi Inglot, MUFE manau MAC tikrai turetu tureti.
O pigmentus nebandet? Jie yra labiau pigmentuoti nei seseliai.
Atsakyti
gal kas turite MAC fluidline gel eyeliner? ar nenutrupa? ar lengvai atsiplauna?
Atsakyti
Rasau , seip pastebejima, gal kam pravers.

Naujoje MAC kolekcijoje: Shop MAC Cook MAC Collection i kolekcija ieina 211 sepetukas. As nupirkau butent ta nauja is sitos kolekcijos, nors tas sepetukas nera limitke, jis pastoviam MAC sepetuku asortimente. Ir jai kas nori galima nupirkti ir senesniu leidimu.
Tai gi man buvo smalsu ar jie skyresi todel nupirkau butent nauja. Tai va ant naujo nera parasyta pagaminimo salies. Nors visada ant visu MAC sepetuku, ant koto galo isspausta kur sepetukas buvo pagamintas. Tai gi, ant sito nera. Ir kas turi sepetukus zino kad tas juodas kotas jis su tokiu kaip blizgesiu kai atidziai paziuri. Tai naujo sepetuko kotas turi daugiau tu simeriuku, jis labiau blizgus.

user posted image

http://www.musingsof...-cook-cook.html
Atsakyti
Gal kuri turit priklijuojamas blakstienas? Kurios graziausiai atrodo? Kelis kartus galima panaudoti?
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 03 16, 20:40)
gal kas turite MAC fluidline gel eyeliner? ar nenutrupa? ar lengvai atsiplauna?

Aš turiu, labai fantastiškas produktas smile.gif . Dažniausiai tiesiog tiesiai ant vokų (nieko prieš tai netepus). Jei prieš tai patepu pudra ir ant viršaus eyelinerį irgi laikosi puikiai, ant pagrindo ir jokių priekaištų neturiu smile.gif O mano akių vokai gana įnoringi, jei dažausi šešėliais be Urban decay pagrindo - niekaip. Eyelineris dengiasi gražiai, naudoju MAC 210 šepetėlį, juo ir esu labai patenkinta. Eyelinerį turiu nuo rudens pradžios, dar anksti kalbėti, bet jo konsistencija indelyje tokia pat kaip ir pirmą naudojimo dieną smile.gif Nusivalo ir puikiai. Man tai visom prasmėm puikus produktas, kol kas turiu tik macroviolet spalvytę, jaučiu ateityje dairysiuos į kokią rudą bei juodą. wub.gif
Papildyta:
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 19, 16:34)

Perskaičiau jūsų post'ą ir ėjau pažiūrėti savo šapetėlio. Savo 211 pirkau rudenį iš mac parduotuvės per mūsų tarpininkes, tikrai originalas, bet ant jo rankenėlės nėra pagaminimo šalies. Kaip keista! Nes pirkau ne iš šitos limituotos kolekcijos, o tiesiog. Rankenėlės blizgumas ir t.t. kaip visų kitų mano mac šepetėlių, bet šitas be šalies biggrin.gif nu geras.
Atsakyti
QUOTE(Tendre @ 2012 03 21, 18:47)
Perskaičiau jūsų post'ą ir ėjau pažiūrėti savo šapetėlio. Savo 211 pirkau rudenį iš mac parduotuvės per mūsų tarpininkes, tikrai originalas, bet ant jo rankenėlės nėra pagaminimo šalies. Kaip keista! Nes pirkau ne iš šitos limituotos kolekcijos, o tiesiog. Rankenėlės blizgumas ir t.t. kaip visų kitų mano mac šepetėlių, bet šitas be šalies biggrin.gif  nu geras.

O geras, tai gal jie dabar jau neberaso tos salies. g.gif Nes anksciau tikrai tikrai ant visu rase, ir tai buvo butinas atributas (klausiau MAC parduotuveje). Kai gavau sita ir nepamaciau uzraso as pagalvojau kad cia del naujos kolekcijos, o pasirodo ne. Niu idomiai cia..
Atsakyti
[quote=Tendre,2012 03 21, 18:47]
Aš turiu, labai fantastiškas produktas smile.gif . Dažniausiai tiesiog tiesiai ant vokų (nieko prieš tai netepus). Jei prieš tai patepu pudra ir ant viršaus eyelinerį irgi laikosi puikiai, ant pagrindo ir jokių priekaištų neturiu smile.gif O mano akių vokai gana įnoringi, jei dažausi šešėliais be Urban decay pagrindo - niekaip. Eyelineris dengiasi gražiai, naudoju MAC 210 šepetėlį, juo ir esu labai patenkinta. Eyelinerį turiu nuo rudens pradžios, dar anksti kalbėti, bet jo konsistencija indelyje tokia pat kaip ir pirmą naudojimo dieną smile.gif Nusivalo ir puikiai. Man tai visom prasmėm puikus produktas, kol kas turiu tik macroviolet spalvytę, jaučiu ateityje dairysiuos į kokią rudą bei juodą. wub.gif

kaip gerai smile.gif , nes užsisakiau MAC Cook-MAC Fluidline Spalva ,,Wholesom“ sušvelninta juoda spalva. Ši spalva ne tokia griežta juoda. Kaip suprantu čia toks pat laineris tik iš pavasarinės kolekcijos. čia atsiliepimas ir nuotraukos http://kosmetista.ru...zivi/21712.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 21 kovo 2012 - 19:00
QUOTE(Tendre @ 2012 03 21, 21:26)
Aha, aš ir net labai nustebau..
Papildyta:

Graži spalva, tikiuosi ir jums patiks kaip ir man wub.gif

gal turite mac moisture cover maskuokli? ar geras?
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 21, 17:51)
O geras, tai gal jie dabar jau neberaso tos salies. g.gif  Nes anksciau tikrai tikrai ant visu rase, ir tai buvo butinas atributas (klausiau MAC parduotuveje). Kai gavau sita ir nepamaciau uzraso as pagalvojau kad cia del naujos kolekcijos, o pasirodo ne. Niu idomiai cia..

ant maniskio 217 taip pat nera pazymeta pagaminimo salis.
Atsakyti
QUOTE(Saulės-Siela @ 2012 03 22, 03:54)
ant maniskio 217 taip pat nera pazymeta pagaminimo salis.

O senai pirktas? Nes as pries pat naujus metus pirkau dar viena sepeti tai ant jo parasyta. Gal tada iseina kad jis senesnes gamybos.

As paklausiu pas pardavejas, gal kas paaskins nuo kada neraso. Gaila, nes jie turejo specialu srifta ir pagal ji galima buvo atskirti neoriginala. O kai dabar neraso... g.gif
Atsakyti