Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Sulima_ma @ 2012 03 02, 18:47)
aciu smile.gif o galiojimas geras buvo? nes itartinai viskas ten pigiau  unsure.gif

Būtent MAC iš ten nesu pirkusi, bet su kitom prekėm viskas ok 4u.gif .

Pati galvoju Carbon šešėlį iš ten užsisakyt ax.gif . Gal kas naudojat ir atsiliepimų turit?
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 02, 22:40)
koki eyeliner sepeteli is Mac patartumete ?

kitas klausimas, kur but galima rasti Mac sepeteliu rinkinuku?

As naudoju 209 laineri, labai patinka ir po 2 savaiciu gausiu 211, galesiu parasyti ar patiko. Dar turiu 214 jis ne laineris bet man juo irgi patogu dazyti pravodkes. biggrin.gif

MAC sepeteliu rinkinukai limituoti, jie iseina su kazkokia kolekcija ir parsiduoda ten kur parduodama MAC kosmetika. Tie rinkinukai buna skirtingi.
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2012 03 03, 13:37)
As naudoju 209 laineri, labai patinka ir po 2 savaiciu gausiu 211, galesiu parasyti ar patiko. Dar turiu 214 jis ne laineris bet man juo irgi patogu dazyti pravodkes. biggrin.gif

MAC sepeteliu rinkinukai limituoti, jie iseina  su kazkokia kolekcija ir parsiduoda ten kur parduodama MAC kosmetika. Tie rinkinukai buna skirtingi.

aciu labai smile.gif

o daznai tu rinkinuku pasirodo? kur perkat Mac kosmetika? Kur pigiau uzsisakyti per tarpininkes? Vakar ziurejau Nordstorm- jame pasirode pigiau, jei maccosmetics.
Atsakyti
QUOTE(muji @ 2012 03 03, 13:57)
aciu labai smile.gif

o daznai tu rinkinuku pasirodo? kur perkat Mac kosmetika? Kur pigiau uzsisakyti per tarpininkes? Vakar ziurejau Nordstorm-  jame pasirode pigiau, jei maccosmetics.

Seip tie rinkinuki sepeteliu pagrinde iseina su Kaledu kolekcija. Bet buna isimtis kai per metus dar kazkokia kolekcija su tais sepeteliais padaro.

Man rodos Nordstrome ir ju saite vienodos kainos, gal nebent Nordstromas kokia nuolaida padaro kazkokiai prekei. Tarpininkes kiek zinau vienodai ima procentus, tad nera skirtumo per kuria uzsakineti. As per jas neperku, tad patarti tikrai negaliu. Cia gal kas kitas papasakos..
Atsakyti
gal kas turi atsiliepimu apie pro longwear foundation pudryte ir galetumet kas palygint kas bande abi su studio fx foundation pudra? kuri ilgiau issilaiko, ilgiau matiskuma islaiko? ieskau progom pudrytes blush2.gif
Atsakyti
o kaip ju primeriai?
Atsakyti
kas naudojate mac skaistalus? kokie atsiliepimai, kurios turite.as turiu melba ir esu labai sia spalyte patenkinta. dabar uzsimaniau mineraliniu skaistalu, renkuosi tarp dainty ir warm soul o gal dar ir nuance.gal kas sios naudojate? ar tie pavieniai blizguciai ne per dideli?user posted image
Atsakyti
as kaip tik dainty turiu, man patinka. bent ant mano baltos odos, jie pigmentuoti labai, tai atsargiai tepu, kad nepadaugint, bet seip grazi spalvyte, blizguciu bent man nesimato pavieniu, toks bendras svytejimas labiau thumbup.gif
Atsakyti
Dainty grazi spalvyte, bes as tokiu bijau, man per daug pink.kazkaip linkstu labiau prie warm soul, tokia neutralesne.nei pink, nei peach.
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 03 07, 13:11)
Dainty grazi spalvyte, bes as tokiu bijau, man per daug pink.kazkaip linkstu labiau prie warm soul, tokia neutralesne.nei pink, nei peach.

nu nepasakyciau, kad ji grynai pink, tokia man daugiai pink su peach 4u.gif
Atsakyti
Prieš savaitę subaigiau MAC Mineralize Blush - Fad-Dabulous spalvytę.... Nerealiausi skaistalai kokius iki šiol turėjau wub.gif Jau taip išbaigiau, kad išgramdžiau tiesiog, o pas mane dažniausiai kosmetika išmetama dar tik įpusėjus, nes atsibosta, pasensta ir bla bla bla, bet šis daiktas buvo pirmasis, kurį taip krupščiai ir sąžiningai išbaigiau.....
Tikrai pakartočiau su didžiuliu malonumu, bet juk yra dar tiek daug visko neišbandyto.... biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(myglle @ 2012 03 07, 13:11)

Man asmeniškai Warm soul spalvos per mažai. Mano oda šviesi, bet ją užsitepus realiai jokio vaizdo, tai dėl švytėjimo ją tepu ant kitų skaistalų-tada jau ir jie šiek tiek duoda spalvą, paryškina, ir blizgumo dadeda. Bet vieni tai dienai lyg man per daug blizga, o formavimo jokio smile.gif
Atsakyti