Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(style18 @ 2012 10 26, 12:20)
ar jums ne per šiurkštūs MAC šepetėliai veidui?

Veidui neturiu, tik akims, tai nieko. Bet va norejau kazkada veidui pirkti, ypac 168 sepetelio norejau, pasiskaiciau atsiliepimus ir kazkaip susilaikiau, nes dauguma atsiliepimu-kad siurkstus sepeteliai. Paskui turejau galimybe MAC stende uzsienyje gyvai paciupineti sepetelius, tai veidu sepeteliai tikrai gana siurkstus pasirode, tad susilaikiau unsure.gif O kuriuos MAC veidui turite? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 10 26, 12:53)
Veidui neturiu, tik akims, tai nieko. Bet va norejau kazkada veidui pirkti, ypac 168 sepetelio norejau, pasiskaiciau atsiliepimus ir kazkaip susilaikiau, nes dauguma atsiliepimu-kad siurkstus sepeteliai. Paskui turejau galimybe MAC stende uzsienyje gyvai paciupineti sepetelius, tai veidu sepeteliai tikrai gana siurkstus pasirode, tad susilaikiau unsure.gif O kuriuos MAC veidui turite? ax.gif

168 iš pradžių nusisminiau, per šiurkštus pasirodė,bet išploviau ir dabar švelnesnis.
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 26, 13:28)
168 iš pradžių nusisminiau, per šiurkštus pasirodė,bet išploviau ir dabar švelnesnis.

O kaip pats sepetelis, ar patinka? ax.gif Kam labiau naudojat-skaistalams, konturavimui...?
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 10 26, 13:35)
O kaip pats sepetelis, ar patinka? ax.gif Kam labiau naudojat-skaistalams, konturavimui...?

kokybė - super. lengvai pakabina kietus skaistalus(chanel, El) iki šiol su jais kankinausi,būdavo sunku juos ,,paimti" ant šepetėlio,. Išplovus formos neprarado. dar tik skaistalams naudojau...sigma švelnesni?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 26 spalio 2012 - 12:42
QUOTE(style18 @ 2012 10 26, 13:37)
kokybė - super. lengvai pakabina kietus skaistalus(chanel, El) iki šiol su jais kankinausi,būdavo sunku juos ,,paimti" ant šepetėlio,. Išplovus formos neprarado. dar tik skaistalams naudojau...sigma švelnesni?

Tai kad nedaug Sigmos veidui turiu, bet is tu kur turiu tai svelnesni pasirode g.gif Mastau dabar ar MAC 168 ar is Sigmos F40 imti g.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2012 10 26, 13:49)
Tai kad nedaug Sigmos veidui turiu, bet is tu kur turiu tai svelnesni pasirode g.gif Mastau dabar ar MAC 168 ar is Sigmos F40 imti g.gif  ax.gif

f05 iš sigmos svelnus?nekrenta sereliai?
jus iš mac pravedimui turite sepeteli? svarstau apie sigma e05. ..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 26 spalio 2012 - 13:28
style18, atsakiau sepeteliu temoje, nes jau cia ne visai apie Mac mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 10 26, 14:24)
f05 iš sigmos svelnus?nekrenta sereliai?

mano f05 nesišeria, tik kažkaip lūžinėja po plauko galiuką, aišku negausiai - bet kas antras-trečias panaudojimas vis lienka po tokį galiuką ant skruosto doh.gif
Atsakyti
QUOTE(style18 @ 2012 09 27, 16:42)
Gal turite toki pravedima? ar vertas tokių pinigu? 
MAC Fluidline http://www.maccosmet...line/index.tmpl

Turiu ji ir naudoju, laikosi gerai, nusiplauna taip pat puikiai, tik galetu buti siek tiek sodresne juoda, nes reikia keleta kartu tepti, kad isgauti intensyvesne spalva, be to man jis siek tiek sunkokai tepasi, nzn ga todel kad tirstos konsistencijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(*moon* @ 2012 11 25, 22:07)
Turiu ji ir naudoju, laikosi gerai, nusiplauna taip pat puikiai, tik galetu buti siek tiek sodresne juoda, nes reikia keleta kartu tepti, kad isgauti intensyvesne spalva, be to man jis siek tiek sunkokai tepasi, nzn ga todel kad tirstos konsistencijos  g.gif

as jau nupirkau ji, man irgi sunkokai tepasi, bet visa kita patinka, kokia spalva pas jus?
Atsakyti
O kokius šepetėlius naudojate tam pravedimui?
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2012 11 26, 13:27)
O kokius šepetėlius naudojate tam pravedimui?

aš naudoju MUFE 9N
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 26 lapkričio 2012 - 14:21