Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Nu nesąmonė, jei išsitepčiau visą veidą tik su strobe, tai vaikščiočiau visa blizganti su tuo rausvu atspalviu, kurį jis turi. Aš jį naudoju prieš kreminę pudrą ir man skirtumas yra didžiulis su juo ar be jo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Siku @ 2012 06 21, 14:08)
Nu nesąmonė, jei išsitepčiau visą veidą tik su strobe, tai vaikščiočiau visa blizganti su tuo rausvu atspalviu, kurį jis turi. Aš jį naudoju prieš kreminę pudrą ir man skirtumas yra didžiulis su juo ar be jo. smile.gif

Na nereikia tepti riebiai, kad po to vaiksciot visa issiblizginus, as tepiau plonu sluoksniu, tai vienas jis gerai ziurisi, nors gal galingai uztepus ir su pudra matosi g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Nu kad netepu nei riebiai nei dar kaip nors, tiesiog produkto būtų gaila. Man atsiranda gražus, sveikas švytėjimas su Strobe, tiesa nefiksuoju jokiom papildomom biriom pudrom.
Atsakyti
QUOTE(Siku @ 2012 06 21, 14:24)
Nu kad netepu nei riebiai nei dar kaip nors, tiesiog produkto būtų gaila. Man atsiranda gražus, sveikas švytėjimas su Strobe, tiesa nefiksuoju jokiom papildomom biriom pudrom.

O kokią pudrą naudojat? gal labai lengvą, mažai maskuojančią. Tokią kaip Guerlain Aqua ir pan. Tada gal ir matosi tas efektas Strobe, nes jeigu pudra geriau maskuojanti, tai nelabai kas ten matosi, o gal as jau pripratau ir nebežinau koks efektas be jos lotuliukas.gif
Atsakyti
Kas geriau: Brow Set ar Brow Finisher? g.gif Internete tiek apie tą, tiek apie tą geri atsiliepimai.

user posted image user posted image
Atsakyti
QUOTE(Leveret @ 2012 06 26, 23:31)
Kas geriau: Brow Set ar Brow Finisher?  g.gif Internete tiek apie tą, tiek apie tą geri atsiliepimai.
user posted image user posted image

Man asmeniskai geresnis gelis, nes turi ir sepeteli, kurio deka antakiai sustatomi i vietas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Astukasas @ 2012 06 21, 15:40)
O kokią pudrą naudojat? gal labai lengvą, mažai maskuojančią. Tokią kaip Guerlain Aqua ir pan. Tada gal ir matosi tas efektas Strobe, nes jeigu pudra geriau maskuojanti, tai nelabai kas ten matosi, o gal as jau pripratau ir nebežinau koks efektas be jos  lotuliukas.gif

Kanebo Sensai Fluid Finish naudoju. smile.gif
Atsakyti
Gal kas bandė lustre drops? ax.gif Domina bronzinė spalvytė sun rush smile.gif. Idomu koks švytėjimas, ar yra blizgučių, kaip maišosi su pagrindu. Kokio stiprumo spindėjimas rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(shemsa @ 2012 04 22, 12:22)
kokie atsiliepimai apie seseliu pagrinda?

Gal jau neaktualus atsakymas, bet turiu ir naudoju, nude spalvos. Skalsus, patogiai tepasi pirštu, gerai laikosi ir šešėliai, ir laineris. Esu patenkinta šiuo produktu.
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiklausti del MAC MSFN spalvu. Ar Medium ir Medium Plus skiriasi tamsumu ar tik tonu (Medium - rausvas; Medium Plus - gelsvas)? Nes mano manymu man Medium Plus per tamsi turetu buti,bet nesu ir rausvo atspalvio, kad tiktu Medium. Tai kaip cia yra? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tulpelyte @ 2012 08 17, 18:05)
Sveikos, norejau pasiklausti del MAC MSFN spalvu. Ar Medium ir Medium Plus skiriasi tamsumu ar tik tonu (Medium - rausvas; Medium Plus - gelsvas)? Nes mano manymu man Medium Plus per tamsi turetu buti,bet nesu ir rausvo atspalvio, kad tiktu Medium. Tai kaip cia yra?  biggrin.gif

Nerašykit "MSFN", aš suprantu kas tai, bet daug kas ilgai užtruks kol iššifruos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Povila$ @ 2012 08 18, 23:43)
Nerašykit "MSFN", aš suprantu kas tai, bet daug kas ilgai užtruks kol iššifruos  rolleyes.gif

Ok, klausiau del MAC mineralize skinfinish natural spalvu blush2.gif
Atsakyti