Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(D'esire @ 2013 12 01, 09:23)
Dekui labai thumbup.gif  parinko c1 drinks_cheers.gif

Dar norejau paklausti, atsplaviai su raidele c yra i geltonuma, o su N i ruzavuma g.gif  ar atvirksciai g.gif

Ne atvirkščiai, gerai prašėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Vilniuje jau irgi MAC nebeprekiaujama - norejau nusipirkti pravedima ir pasake,kad sios kosmetikos atsisake.
Beje kas liecia seselius vienas universaliausiu mano turetu seseliu MAC PATINA.
Atsakyti
Labas.Gal kas turite Mac studio finish cancealer.kokia spalvyte turite ir kam naudojate?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo myglle: 11 gruodžio 2013 - 21:30
Merginos , ar naudojat kas nors MAC skaistalus ?
Kurie geriau issilieka ir nera labai blizgus, bet ir ne matiniai ?
Ziurinejuosi Mineralize Blush ir Pro Longwear Blush 4u.gif
Ieskau panasios spalvo kaip BB nectar. Jie man labai patiko, bet labai nepatvarus, jau man suduzo abieji BB .
Atsakyti
Turėjau Mineralize skaistalus, buvo vieni geriausių turėtų, tikrai ateityje dar kartosiu drinks_cheers.gif Laikosi super, atrodo labai gražiai (spalvos pavadinimo nebeatsimenu), natūraliai, ne per blizgūs, nors su šaimeriuku buvo. Tai pirmieji skaistalai, kuriuos išdažiau iki pat dugno ir norisi dar... biggrin.gif
Atsakyti
Nusipirkau MAC skaistaliukus Peachykeen spalvos. Paprasiau konsultantes padet issirinkti, sakau noriu kazko panasaus i Nars orgasm bet is MAC , sako nezinau doh.gif tai pati issirinkau, ir atejus namo pamaciau, kad tai ir yra orgasm dupe biggrin.gif
Spalva labai universali, neisivazduoju kam ji turetu netikti. Pasiema labai graziai, tokia satinine , su svelniu auksiniu spindesiu. ( bourjois turi panasia spalva 34, tik ten aukso labai daug, tai sis variantas zymiai grazesnis wub.gif )
likau suzaveta wub.gif Noriu dar , bet slyvine/bordine g.gif Ziurinejausi Mineralize Blush ir ketinau ja pirkti, bet pamacius gyvai, jos laabai blizgios. O as ieskojau kasdienai. Bet , kad mineralize pirksiu tai 100% . Jie tokie iseiginiai, zerintis, nu labai grazus thumbup.gif

(cia siaip sau pastebejimas, keliose MAC parduotuvese buvau tai konsultantes taaaip baisiai pasidaziusios... ir dabar paprasiau uztepti skaistalus pasibandymui(nes su vaiku ant ranku buvau, tai pritepe kaip matrioska mane biggrin.gif , ir pati buvo pasidazius raudonom lupom ir apsivedus juodu piestuku doh.gif cia toks MAC naujas ivaizdis biggrin.gif
Atsakyti
mergytes delioju sau seseliu palete ir nerandu spalvos Smoke & Diamonds, gal ji limituota?
Atsakyti
merginos, o kaip atskirti ar seseliai originalus, ar ne? kur galima patikrint pagal koduka? aciukas
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2013 12 23, 17:37)
mergytes delioju sau seseliu palete ir nerandu spalvos Smoke & Diamonds, gal ji limituota?

Si spalva nebegaminama smile.gif
Atsakyti
Metgaites, pasiimiau lupdaziuka Mac Red, gal rekomenduotumete koki skaistaliuka prie jo deranti smile.gif Dekoju 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(traputis @ 2014 01 03, 15:05)
Metgaites, pasiimiau  lupdaziuka  Mac Red, gal rekomenduotumete koki skaistaliuka prie jo deranti smile.gif Dekoju  4u.gif

gal koki blushbaby arba mocha - jie tokie labiau neutralus ax.gif
Atsakyti
Merginos, rekomenduokit koki gera tušą, kad storintų ir ilgintų blakstienas 4u.gif
Atsakyti