Mergaites, gal kuri turite skaistaliukus sunbasque, ar jie nebus labai blizgus, ieskau kasdien kazko

QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 04, 14:00)
Berods plushlash tai atlieka, dar pasigooglinkit
QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 04, 13:00)
Nerekomenduociau butent tusu,pati esu turejusi ir is pazistamu apie Mac tusus nelabai kokie atsiliepimai, tusai MAC'o silpnoji vieta

QUOTE(Roberta-z @ 2014 01 04, 13:00)
QUOTE(agnulia @ 2014 01 06, 21:52)
Nerekomenduociau butent tusu,pati esu turejusi ir is pazistamu apie Mac tusus nelabai kokie atsiliepimai, tusai MAC'o silpnoji vieta
Efektas ne didesnis, nei is Maybelline.

Va, kaip tik norejau ta pati parasyti, kad mano nuomone, o ir ne karta girdejau sakant, jog MAC silpniausia vieta-tusai

QUOTE(Abo. @ 2014 01 08, 07:30)
Merginos, juk nesunku uždėti varnelę, skaitai ir galvoji tusai yra tūsai?
Galvoju gal tikrai, tūsinies ir staiga ten nuvarva kas, ar kokios šviesos kažkaip nepalankiai, po to toptelėjo 

O jeigu nera LT klaviaturos, kas tada? Arba rasant is tel tikrai nesiruosiu delioti varnneliu

Beja, i kosmetikos tema - rekomenduokit mneralize skinfinish skaistalus, kazin jie visi tokie blizgus?

QUOTE(Truputį šalta @ 2014 01 10, 18:12)
Sveikos merginos
iškarto atsiprašau tų, kurias mano klausimas suerzins.
Bet gal kas nors atsakys? Būčiau dėkinga.
Kur galima įsigyti MAC šepetėlių? Niekur nerandu, kad siųstų į Lietuvą

iškarto atsiprašau tų, kurias mano klausimas suerzins.
Bet gal kas nors atsakys? Būčiau dėkinga.
Kur galima įsigyti MAC šepetėlių? Niekur nerandu, kad siųstų į Lietuvą

Kazin ar yra kas is USA siustu, kalbu apie oficialius atstovus

As perku tik per tarpininkes ir saugu, ir patikima, beja, tik is maccosmetics.com
Klausimas ekspertems - kas turit/bandet sculping powder - domina konturavimui Sculpt spalva Lightsweap hilighteris
Koki sepeteli rekomenduotumet veido konturavimui? 109 ar 168?

Na ką, ateinu su komentaru
Gavau ir ~ 2 savaites naudoju šį tušą In Extreme Dimension 3D http://www.maccosmet...Lash/index.tmpl SUPER
Blakstienos ilgos, tankios, itin juodos. Nenubyra, netepa paakių, lengvai nusivalo. Žodžiu, duodu 10 balų šiam tušui. Man jis laba labai

Merginos gal zinote/naudojate kokia nors priemone is MAC konturavimui ?
nes neseniai pirkti skaistalai nuostabus
nes neseniai pirkti skaistalai nuostabus

QUOTE(Cherry_ @ 2014 02 14, 12:33)
Kokius skaistalus pirkote?

QUOTE(_Pandora_ @ 2014 02 14, 13:56)
MAC Peachykeen

Merginos sugalvojau kad pavasariui vasarai noriu labai lengvo makiazo pagrindo, oda misri pas mane, T zona blizgeti linkusi ar tikru man MAC face and body, skaiciau kad graziai dengia, ar ji labai spindinti?
Gal dar galit rekomenduoti labai labai gerai blizgesi nuimati ir riebaluotis neleidziancia sausa pudryte ?
Gal dar galit rekomenduoti labai labai gerai blizgesi nuimati ir riebaluotis neleidziancia sausa pudryte ?