Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Įsiterpsiu ir aš, labai nusivyliau Powerpoint Eye Pencil, net kelių litų nevertas doh.gif
My Webpage
Atsakyti
QUOTE(kamuoliukė @ 2014 08 18, 22:49)
Įsiterpsiu ir aš, labai nusivyliau Powerpoint Eye Pencil, net kelių litų nevertas doh.gif
My Webpage

Kuo nepatiko?

Aš prieš kelias dienas gavau Single Large paletę ir dvi šėšėlių spalvas - Phloof ir Atlantic Blue - esu labai patenkinta pirkinukais, nors šėšėliai toli gražu jau nebe pirmi mano kosmetinėj wub.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 08 20, 09:51)
Kuo nepatiko?

Neatitinka savo aprašymo. Silpnai brėžia, greitai apsitrina, o turėtų net būti atsparus vandeniui g.gif Ir dar visiškai nedažo apatinio voko vidinės dalies (nežinau ar čia gerai išsireiškiau biggrin.gif ) Jau net essence pieštukas geresnis ax.gif
Atsakyti
Labas mergaites 4u.gif Kuri spalvyte einamiausia is face and body? Ir is kur perkate mac kosmetika? Reikia pagalbos blush2.gif
Atsakyti
Laba visoms. Reikia pagalbos.

Noreciau isigyti kelis lasus pabandymui MAC Stobre Cream, tik nelabai suprantu, ar jis buna vienos spalvos ar keliu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2014 09 23, 09:48)
Laba visoms. Reikia pagalbos.

Noreciau  isigyti kelis lasus pabandymui MAC Stobre Cream, tik nelabai suprantu, ar jis buna vienos spalvos ar keliu?  ax.gif

na nuėjus į MAC puslapį ir suradus šią priemonę rodo tik vieną spalvą.
Atsakyti
Strobe Cream tik vienos spalvos (turintis rožinį perlišką švytėjimą)
Atsakyti
Aš aplamai to Strobe Cream paskirties nelabai įkertu g.gif Juk odos gaivų švytėjimą galima išgauti su paprasčiausiu haiglaiteriu, švytinčia pudra, blizgiu bronzantu arba kokiais Guerlain meteoritais...? unsure.gif Daug paprasčiau teptuku brūkštelt, nei kremuotis ar tą Strobe su pudra maišyt ir pan. .... ax.gif
Ar aš ne taip suprantu to kremiuko paskirtį? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2014 09 25, 09:22)
Ar aš ne taip suprantu to kremiuko paskirtį? blush2.gif

na, aš jį naudoju kaip praimerį ir man atrodo, kad tikrai kažkiek lygiau užsitepa skysta pudra, bet gali būt, kad tai tik vaizduotės žaismas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Prietarai @ 2014 09 24, 18:43)
na nuėjus į MAC puslapį ir suradus šią priemonę rodo tik vieną spalvą.

.
MAC puslapyje ir as maciau viena spalva, bet paklaidziojus po interneto platybes pastebejau dar viena atspalvi, tai ir norejau pasitikslinti.

Dekuim
Atsakyti
QUOTE(v-i-k-a @ 2011 07 19, 12:33)
MAC Turquatic Collection (ruduo 2011)

MAC turqatic kvepalai yra mano gyvenimo kvapas, kazkada gavau dovanu, gaila veliau taip ir negavau galimybes daugiau ju isigyti schmoll.gif Gal galite man kas nors padeti, as ju vis dar noriu... uzsienio tinklapiuose uzsisakyti nesigauna verysad.gif padekite

i 
Draudžiama cituoti daugiau nei vieną nuotrauką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vitulka: 04 spalio 2014 - 00:02
gal kas naudojate mac fix+ ? ar issilaiko ilgiau makiazas?
Atsakyti