Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

Merginos prasysiu pagalbos susidarant starter kit sepeteliu 4u.gif Kuriuos verta tureti? Kas ju topas ir pan? Kuriuos privalu tureti, norint tureti gera sepeteliu krepseli? smile.gif
Atsakyti
Naujame Laimos numeryje skaiciau, kad nuo Lapkricio Lietuvoje bus galima isigyti MAC, lygtais Douglas parduotuvese....
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2014 10 14, 19:22)
Merginos prasysiu pagalbos susidarant starter kit sepeteliu  4u.gif Kuriuos verta tureti? Kas ju topas ir pan? Kuriuos privalu tureti, norint tureti gera sepeteliu krepseli?  smile.gif

laukiau, kol atrašys daugiau išmanančios, bet matau, kad visos tyli, tai parašysiu, kokius aš naudoju:

skystai pudrai - 130
konsileriui - 242
akių šešėliams užtepti - 219 ir 239, sulieti - 275 (mano mylimiausias)
lūpdažiui - 316 (patinka, kad galima uždengti ir nešiotis rankinuke)

biriai pudrai ir skaistalams dar neįsigijau, naudoju senus, tai nieko rekomenduoti negaliu 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, planuoju isigyti krempudra. Mano oda rausva, misri, sausoka, nera blizgi. Noreciau kad maskuotu, renkuosi labiau vakarui, iseigai. Galvoju apie Studio Fix ar Studio Scultp. Ka patartumet? Oda sviesoka, bet pacio pirmo numeriuko niekad neimu, dazniausiai antras buna, na visokie natural ir pan smile.gif Beje, ka manot jeigu Mac pudra tepciau su kitos firmos flat kabuki?Pvz Sigmos ar Zoeva.
Atsakyti
QUOTE(Ugnia @ 2014 10 14, 19:22)
Merginos prasysiu pagalbos susidarant starter kit sepeteliu  4u.gif Kuriuos verta tureti? Kas ju topas ir pan? Kuriuos privalu tureti, norint tureti gera sepeteliu krepseli?  smile.gif

Cia turbut labai nuo poreikiu priklauso. Akims vienas is MAC topu yra sepetelis 217-tinka ir seseliu issklaidymui, ir seseliu uzdejimui. Turiu ji, labai patinka.
Mano dar turimi is MAC
219-labai patinka vidiniam akies kampuciui, isoriniam kampuciui suformuoti, apatinei akies linijai
239-seseliu uzdejimui, kadangi nera didelis (lyginant su Sigma atitikmeniu), tinka mazesniam vokui
227-gelbsti, kai skubu, labai greitai perbraukiu seseliais per vokus. Dar naudoju Smokey akiu makiazui
188-labai patinka hilighteriui, bet yra neblogu ir kitu firmu
109-fainas, labai giriamas, tinkamas daug kam-konturavimui, skaistalams ir t.t., bet kazkaip nepritaikau as jo, gal todel, kad ir be jo labai daug sepeteliu tiems tikslams turiu. Mastau gal parduoti, bet vis gaila biggrin.gif

QUOTE(Malaya @ 2014 10 19, 12:25)
Douglase sakė, kad gruodžio mėn. atsiveža MAC. Abejoju, kad kainos labai skirsis. Atėjo Bobbi Brown ir siųstis tarkim per tarpininkes beveik neapsimoka.

As kazkodel irgi manau, kad kainos mazai skirsis-doleris kyla, o be to, MAC oficialiame puslapyje nuolaidu ir taip niekada nebuna.

QUOTE(Combat @ 2014 11 06, 16:45)
sulieti - 275 (mano mylimiausias)

I sita kazkaip niekada nebuvau atkreipusi demesio g.gif Bet jau noriu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Pandora_ @ 2014 11 18, 12:54)
I sita kazkaip niekada nebuvau atkreipusi demesio g.gif Bet jau noriu bigsmile.gif

o aš jau noriu 227 ir 217 doh.gif biggrin.gif papasakok, kas pasiteisino kontūravimui? nes aš turiu kažkokį nefirminį ir kažkaip nelabai jis man g.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2014 11 18, 13:32)
o aš jau noriu 227 ir 217  doh.gif  biggrin.gif papasakok, kas pasiteisino kontūravimui? nes aš turiu kažkokį nefirminį ir kažkaip nelabai jis man  g.gif

Nelabai i tema, nes cia MAC tema, bet konturavimui man nepakeiciamas Chanel Angled Powder Brush #2 mirksiukas.gif
Atsakyti
MAC jau Vilniaus Akropolyje! wub.gif
Atsakyti
QUOTE(London @ 2014 11 22, 13:19)
Douglas 4u.gif
Man rodos, neapsimokės siųstis. Pirkau vakar Mineralize lūpų dažus(82.87Lt, klasikiniai apie 69 Lt kainuoja) ir Prep+Prime Transparent birią pudrą(79.41Lt) smile.gif

kaip jums pudra? ar jau isbandet?
Atsakyti
QUOTE(greeny1231 @ 2014 11 22, 15:59)
Man klasikiniai lupu dazai  per tarpininkes is USA - 56 Lt gavosi smile.gif Na kazkiek vis dar apsimoka siustis smile.gif

jeigu perki keleta prekiu tai apsimoka siustis, bet del vienos turbut nlb. As isbandziau prolong wear kremine pudra, patiko visai smile.gif atrodo kainuoja 115 lt, paziurejau siustis kainuotu 110 lt.

kokia pudra naudojat makiazo uztvirtinimui, ant kreminės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style18: 22 lapkričio 2014 - 15:26
Nenoriu nuliūdint, bet konsultantė sakė, vargu ar Mac'as atsiras internete... verysad.gif Norėčiau klysti...

Beje, jūs gal žinote, kažin čia tik europos rinkai Mac'as ir BB gamina Vokietijoje? Jei taip, tai tada įdomu, yra koks skirtumas tarp kosmetikos gamintos USA ir Canadoj ir pas mūsų vokietaičius? :/ Bandžiau kapstyt internete, ten gal kokia franšizė ar kas do per velnias, ale nieko doro neišpešiau...
Atsakyti
QUOTE(6Combo9 @ 2014 11 24, 14:27)
Ar yra 6siu maskuokliu Douglas'e?

Yra, visko ten yra smile.gif Apziurejau siandien, labai patiko stendas, kaip viskas irengta ir t.t. Zodziu ziurinejau, meginau, tepiau, bandziau-siela atsigavo biggrin.gif Iki negalejimo norejau isbandyti 2 skaistalus, bet dar daugiau skaistalu radau kurie patiko biggrin.gif Kainos tai jau eurais pritaikytos, t.y. eurais lyginis skaicius. Bet kainos lygiai tokios pacios kaip Europos salyse kur euras (palyginau su italisko MAC puslapio kainomis). Ar dar apsimokes siustis? Net nezinau, nebent pora litu norint sutaupyti, nes dolerio kursas labai sukiles, tai turbut labai panasiai gautusi g.gif Ir dar labai patiko, kad MAC konsultante nepristojo ir ikyriai nesekiojo is paskos klausinedama kuo padeti. Siaip ar taip, asortimenta plius minus zinau, tik isbandyt dar daug ka noreciau. Nezinau tik del tu sventiniu rinkiniu kur isleidzia limituoto leidimo ar jie yra ka nors gave, bet nelabai mane domino, tai neklausiau. Zodziu, uzskaitau viska, Douglas'e busiu tikrai daznesnis svecias biggrin.gif
Atsakyti