Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

isigijau ir as pirmajy MAC pirkiny, kolkas tik makiazo pagrinda, ziuresim kaip jis cia man naudosis, nes kai pabandymui dare makiaza tai sakyciau per daug pridejo ir atrodau kaip su tona makiazo, bet pabandzius namie pasiskirstyti labai mazai - atrodo puikiai thumbup.gif dar gundausi paakiu maskuokliu.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(LoveSimba @ 2015 09 02, 12:45)
isigijau ir as pirmajy MAC pirkiny, kolkas tik makiazo pagrinda, ziuresim kaip jis cia man naudosis, nes kai pabandymui dare makiaza tai sakyciau per daug pridejo ir atrodau kaip su tona makiazo, bet pabandzius namie pasiskirstyti labai mazai - atrodo puikiai  thumbup.gif  dar gundausi paakiu maskuokliu..  g.gif

Laba , koki makiazo pagrinda mac pirkote ? , gal galima nuoroda 4u.gif
Atsakyti
Mergaites,

patarkyt, kuriame Vilniaus Douglas'e geriausiai MAC ismanancios konsultantes? 4u.gif
Atsakyti
Ar esat bandžiusios MAC šepetėlių valiklį? Kokie atsiliepimai? Aš nusipirkau, bet net ir po trijų prausimų šepetėliai nešvarūs... Paprasčiausias ūkinis muilas man išvalo geriau. Gal ką ne taip darau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Combat @ 2015 09 20, 00:14)
Ar esat bandžiusios MAC šepetėlių valiklį? Kokie atsiliepimai? Aš nusipirkau, bet net ir po trijų prausimų šepetėliai nešvarūs... Paprasčiausias ūkinis muilas man išvalo geriau. Gal ką ne taip darau? g.gif

Tai kad jis daugiau dezinfekavimui skirtas. Su juo reikia pravalyti sepetelius, o jei jie labai purvini, tai juos dar ir isplauti su kokiu sampunu ar pan. Galima dezinfekuoti ir po plovimo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2015 09 19, 20:39)
Mergaites,

patarkyt, kuriame Vilniaus Douglas'e geriausiai MAC ismanancios konsultantes?  4u.gif

Bent jau man susidarė įspūdis, kad Akropolyje. smile.gif
Atsakyti
Man Akropolyje visai nesamone pasake snd. Tai nezinau, norejau piestuko ilgai laikancio, tai parode visus, sako rinkis:) Nezinau ar cia konsultacija.
Atsakyti
O kur, be Akropolio dar yra?
Atsakyti
QUOTE(-Chloe- @ 2015 09 20, 21:35)
O kur, be Akropolio dar yra?

Panoramoje (Douglase) mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu 4u.gif

manau, cia daugiau gausiu naudingos info, negu is konsultatciu, tai gal patariste, kokia mac kremine pudra pasirinkti, kad laikytu ilgai ir nebutu kaukes? reikia vienai progai
Atsakyti
Sveikos, domina mac kainos Lt siu produktu: Studio finish skin corrector, Studio fix kremine pudra. Buciau dekinga, jei kuri parasytumet kainas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(A_lika27 @ 2015 09 19, 20:39)
Mergaites,

patarkyt, kuriame Vilniaus Douglas'e geriausiai MAC ismanancios konsultantes?  4u.gif
Pabandykit nueiti Panoramoje pas Gytę, objektyvi ir profesionali smile.gif
Atsakyti