Truputi ir as pasisakysiu apie MAC, kuo toliau, tuo labiau man pradeda patikti, ne tik savo dekoratyvine kosmetika ar sepeteliais, bet ir kremukais. Paskutiniai pirkinukai buvo
Studio Moisture Cream, nors gavau as ji per klaida, nes uzsaakinejau Strobe krema, bet labai dziaugiuosi, kad teko isbandyti si geri. Super kremukas, mano odai i sausuma, tai jis taaaip gerai padrekina, kad net nesitejau to. Kiek isbandzius visokiu kremu, ir brangiu ir pigesniu, ne vienas, tai nepatiko, kaip sis. Sunaudojau travel size ir vel i jo vieta toks pats, tik truputi nervuoja, kad jo kiekis mazas, o didelio kieko neapsimoka pirkti, nes gaunasi brangiau
Strobe irgi patiko, bet kad labai kazkokio wow nebuvo, man jis labai graziai atrodo maisant su GA Luminio silk pudra.
Gavai meginuka sio
MAC PREP+PRIME skin base visage primerio, bet nezinau ar jis ka daro ar ne

. Jis toks, kremo pavidalo, pasitepus man nei kazkokio ypatingi svelnumo nesijaucia, nei pudra ypatingai tepasi. Manau nepirkciau pilnos pakuotes. Man Giorgo Armani, base geresne, nors joje aisku silikonu kruva, bet bent jau rezultatas matosi

Dar laukiu lupu priemones, nes labai issauseje lupos, niekas nepadeda. Ziuresim kaip sis tiks, nes komentarai neblogi.

Seseliai taip pat nuostabus, gavau
satin taupe spalvyte ir
smuit ir dar
Naked lunch. Satin taupe be konkurencijos, pati paciausia mano spalva