Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(delamorte @ 2015 10 02, 18:47)
Pabandykit nueiti Panoramoje pas Gytę, objektyvi ir profesionali smile.gif

Aciu labai 4u.gif
Atsakyti
Truputi ir as pasisakysiu apie MAC, kuo toliau, tuo labiau man pradeda patikti, ne tik savo dekoratyvine kosmetika ar sepeteliais, bet ir kremukais. Paskutiniai pirkinukai buvo Studio Moisture Cream, nors gavau as ji per klaida, nes uzsaakinejau Strobe krema, bet labai dziaugiuosi, kad teko isbandyti si geri. Super kremukas, mano odai i sausuma, tai jis taaaip gerai padrekina, kad net nesitejau to. Kiek isbandzius visokiu kremu, ir brangiu ir pigesniu, ne vienas, tai nepatiko, kaip sis. Sunaudojau travel size ir vel i jo vieta toks pats, tik truputi nervuoja, kad jo kiekis mazas, o didelio kieko neapsimoka pirkti, nes gaunasi brangiau smile.gif

user posted image

Strobe irgi patiko, bet kad labai kazkokio wow nebuvo, man jis labai graziai atrodo maisant su GA Luminio silk pudra.

Gavai meginuka sio MAC PREP+PRIME skin base visage primerio, bet nezinau ar jis ka daro ar ne biggrin.gif . Jis toks, kremo pavidalo, pasitepus man nei kazkokio ypatingi svelnumo nesijaucia, nei pudra ypatingai tepasi. Manau nepirkciau pilnos pakuotes. Man Giorgo Armani, base geresne, nors joje aisku silikonu kruva, bet bent jau rezultatas matosi biggrin.gif

user posted image

Dar laukiu lupu priemones, nes labai issauseje lupos, niekas nepadeda. Ziuresim kaip sis tiks, nes komentarai neblogi.

user posted image

Seseliai taip pat nuostabus, gavau satin taupe spalvyte ir smuit ir dar Naked lunch. Satin taupe be konkurencijos, pati paciausia mano spalva wub.gif
Atsakyti
Man taip pat labai patinka MAC odos prieziuros priemones wub.gif
Manau daug kas jas visai be reikalo ignoruoja ax.gif
Siuo metu naudoju Mac studio moisture fix spf15. Gerai drekina, nekemsa poru, neriebina odos ir graziai pasitarnauja kaip baze makiazui thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuchia: 08 spalio 2015 - 22:03
QUOTE(fuchia @ 2015 10 08, 23:02)
Man taip pat labai patinka MAC odos prieziuros priemones wub.gif
Manau daug kas jas visai be reikalo ignoruoja ax.gif
Siuo metu naudoju Mac studio moisture fix spf15. Gerai drekina, nekemsa poru, neriebina odos ir graziai pasitarnauja kaip baze makiazui thumbup.gif
user posted image

O jis skystos konsistencijos?
Vat buten ir man patinka, kad nekemsa poru, ne vieno spuogelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(g-a-b-r-i-e-l-e @ 2015 10 09, 14:56)
O jis skystos konsistencijos?
Vat buten ir man patinka, kad nekemsa poru, ne vieno spuogelio smile.gif

Jis tokios tirstesnes losjono konsistencijos. Poru tikrai nekemsa man, nors jos labai linke kimstis. Patinka, kad labai gerai drekina, nes mano oda nors ir riebi, bet pasauseja vis nuo priemoniu nuo spuogu bigsmile.gif
Atsakyti
Rekomenduokit gera paakiu maskuokli? kad naturaliai atrodytu, gerai maskuotu juodus paakius, paburkima..

ar neprasausiu pasirinkdama PRO LONG WEAR CONCEALER?
tik koki atspalvi imti, nes lietuvoje kaip suprantu nera niekur pirkti ir isbandyti sios kosmetikos? g.gif

mano oda vidutinio sviesumo, neesu perbalus, bet ir ne tamsi..
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 24, 16:11)
Rekomenduokit gera paakiu maskuokli? kad naturaliai atrodytu, gerai maskuotu juodus paakius, paburkima..

ar neprasausiu pasirinkdama PRO LONG WEAR CONCEALER?
tik koki atspalvi imti, nes lietuvoje kaip suprantu nera niekur pirkti ir isbandyti sios kosmetikos? g.gif

mano oda vidutinio sviesumo, neesu perbalus, bet ir ne tamsi..

Neseniai visažistė man maskavo paakius su siuo concealeriu. Sakė reikia rinktis sviesesni nei pati pudra. Esu sviesi.Patare pirkti nr.15. Beje yra Mac Lietuvoje,tik nepamenu kurioj parduotuvej.Panoramoj tikrai sake yra.
Atsakyti
QUOTE(Neringiux @ 2015 11 24, 17:59)
Neseniai visažistė man maskavo paakius su siuo concealeriu. Sakė reikia rinktis sviesesni nei pati pudra. Esu sviesi.Patare pirkti nr.15. Beje yra Mac Lietuvoje,tik nepamenu kurioj parduotuvej.Panoramoj tikrai sake yra.

tai va as ir mastau tarp nr. 15 ir 20 g.gif

o siaip verta pirkti ta concealeri? gerai uzmaskuoja, nesubega i rauksles? as pudra retai naudoju, bet va paakiai pajuode isryskeje, tai noretusi juos pamaskuoti..

idomu butu suzinoti kur lietuvoje yra MAC. o kur merginos perkate, siunciates sian kosmetika?
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 24, 20:49)

o siaip verta pirkti ta concealeri? gerai uzmaskuoja, nesubega i rauksles? as pudra retai naudoju, bet va paakiai pajuode isryskeje, tai noretusi juos pamaskuoti..

idomu butu suzinoti kur lietuvoje yra MAC. o kur merginos perkate, siunciates sian kosmetika?

Man gerai uzmaskavo. Nesubego i rauksleles. Galit pabandyt nusipirkti pigiau www.vinted.lt. Maciau yra nemaza pasiula. Douglas parduotuvej yra MAC kosmetikos. https://www.douglas.lt/mac/
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 24, 20:49)

Akropolio ir Panoramos Douglas`uose. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabre* @ 2015 11 24, 21:49)

Ne į temą apie mac, bet aš patamsėjusiems paakiams naudoju bobbi brown corrector'ių, o ant viršaus concealerį (dabar make up forever, paskui gal bandysiu mac). Man tik tas corrector'ius padėjo iki galo gražiai ir nepastebimai užmaskuoti smile.gif
Atsakyti
As is mac produktu turiu:
studio face and body pudra. Man ji tinka ir patinka, tiesa pasakius, tai vienintele pudra, kuri yra mano kartojamas pirkinys. Gerai maskuoja mano raudonus skruostus ir man to uztenka is pudros. Turiu lygia, be spuogu oda, tai viskas, ko reikalauju is pudros, kad sleptu mano rausvus skruostus, bei neatrodytu, kaip nuspakliuotas veidas. Si pudra su kaupu atitinka siuos abu reikalavimus, tiesa pasakius, ji tokia lengva, kad uzsitepus as jos isvis nejauciu ant veido, kaipo produkto. Atrodo, kad liesciau ne pudra padengta veida, o tiesiog veida.
Vertinimas: myliu, mylesiu ir pirksiu, kol neisims is prekybos (tikiuosi to dar labai ilgai nepadarys)

Lupdazi, spalva Creme cup. Lipnus. Lipnus lipnus lipnus. Tas nepatiko. Plius spalva visai ne mano (bet cia jau ziopla ir baznycioj musa- norejau nude, bet gavosi ne nude, o rozine. Fyfiska, barbiska rozine). Laikosi gan ilgai, bet man tas lipnumas ir tas pojutis, kad kazkas yra ant lupu, labai nepatiko.
Vertinimas: mac lupdaziai kartojami nebus.

Kremini highlighteri, spalvos dabar nepamenu ir tingiu eit pasiziuret, bet kazkas nerealaus. Pagaliau daiktas, kuris dirba, kaip highlighteris, jei jau jam priskirta tokia funkcija. Turiu stirta highlighteriu ir man sitas buvo issigelbejimas. Nepalieka veido blizgancio, neturi savyje blizguciu. Tiesiog suteikia veidui sveiko svytejimo (nesumaisyti su "padaro veida sviecianti it disco rutulys")

Atsakyti