Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(GammaOrionis @ 2016 06 10, 17:38)
Kazi tie paint potai vieni laikytu ant riebiu voku? Ar visgi reikia pagrindo?

man laikė gerai.. Ne idealiai visą dieną, bet tikrai puikiai. Nepraiminu vokų, būtent todėl ir naudoju paint potą - jis pats man toks visai neblogas "praimeris" :)nes jei dar prieš jį ir praimerį naudot, tai man jau gal ir per daug tos "košės" būtų..
Atsakyti
QUOTE(mimi88 @ 2016 06 06, 14:43)
o kokia pas jus spalva? pas mane nw25, as jau ji maisau su kitu sviesiu maskuokliu..nes vienas tai niekaip, bet tikrai kai tepu atrodo pakankamai sviesus net, o praieina kokios 2 val ir jau oranzinis

Maniškis NC15. Na, individualu, bet man paakiams kasdienai lyg norisi lengvesnės priemonės...
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2016 06 18, 19:01)
Maniškis NC15. Na, individualu, bet man paakiams kasdienai lyg norisi lengvesnės priemonės...

va as ir galvoju db kad man reikejo nc numerio, na bet ta konsultante ispeckiojo mane ten prekybos centre po lempom atrode tiptop ta spalva, plius kaip sakau jis man oksiduojasi po kiek laiko neiskart...dėl sunkumo/lengvumo tai taip indvidualu,bet as kaip išbadndzius tu maskuokliu belekiek tai sitas man palygint nesunkus paasirode smile.gif beje penktadieni visai neplanuotai nusipirkau clarins instant concealer ir dabar paskaitinejus jūsų ankstesnes žinutes pamačiau, kad rinkotės tarp šių tai nezinau bet gal net labiau uz mac'a patiko, tik kad subega i rauklsytes man jis, nes tokios skystesnes, riebesnes formules. mac uzsitepi kaip skysta bet jis tuoj pasidaro sausas, o sitas toks "kremiškesnis". lengvesniu as jo tikrai nepavadinciau, maskavime man jie beveik lygiaverčiai, tik ta konsistencija man gal mieliau tept, neskaitant to kad subega ir dienos begyje reik pirstu pasklaidyt..
Atsakyti
Atnesu atsiliepima apie sia pudra
user posted image

Labai labai likau patenkinta wub.gif Daiktas nerealus, kai reikia patikimo makiazo. Siandien lauke karsta, as pasidaziau 9h ryto ir mieste turejau daugybe reikalu, viska reikejo sutvarkyt greit, tad laksciau tekinom visur ir ka... Pudra nei is vietos, kaip uztepiau ryte, taip iki dabar kaip ka tik uztepta ir jokio pakoregavimo su kompaktine, nes jos tiesiog neturiu su savim. Nei suprakaitavo veidas, nei blizga, nei pudra nubego, zodziu laikosi idealiai, sakyciau tobulai. Maskuoja superiskai, bet be kaukes efekto, veidas gaivus, skaistus, naturalus ir nesunkus atrodo.
Pirkiniu esu be galo patenkinta, rekomenduoju toms, kieno laukia vasara sventes, progos ir reikia patikimo makiazo pagrindo kad atlaikytu visa diena net per karscius drinks_cheers.gif

Na va, dabar toliau laukiu sekanciu savo MAC pirkiniu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 23, 15:17)

Pritariu, laikymasis jos nepriekaištingas ir man buvo drinks_cheers.gif Gaila, kad kimšo poras, tai teko atsisveikint...

Gal kas bandė MAC Prep+prime šešėlių bazę ir galėtų atsiliepti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Biancca: 23 birželio 2016 - 15:57
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 23, 14:17)
user posted image

Ir man ji nuostabi wub.gif Antrą tūbelę jau baiginėju.. Laikymasis, maskavimas nerealus, o atrodo labai natūraliai naudojant drėgną kempinėlę wub.gif Čia vienas iš keletos mano Must- have Mac produktų wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2016 06 23, 19:12)
Ir man ji nuostabi  wub.gif Antrą tūbelę jau baiginėju.. Laikymasis, maskavimas nerealus, o atrodo labai natūraliai naudojant drėgną kempinėlę  wub.gif Čia vienas iš keletos mano Must- have Mac produktų  wub.gif

As ir pirkau pirmiausia nuo tamstos nusiziurejus biggrin.gif Paskui dar pagooglinau, ziuriu visai neblogai ja giria ir surizikavau. Bet tikrai kad Must Have dalykas kosmetinej drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 23, 14:17)

Labai labai likau patenkinta  wub.gif <...>

Mane tas žodis Nourishing gąsdina biggrin.gif atrodo juk turi viską laikyt vietoj - kad nenuplauktų, o čia kaip žiemai - maitinanti biggrin.gif

Kaip manot, ar tiktų šventiniam makiažui, fotosesijoms jinai? neatrodo sunki? blush2.gif
reikia super patikimos pudros karštam klimate smile.gif

Tuo pačiu noriu paklausti apie šitą pieštuką- reiktų "neužmušamo" dūminiam pravedimui sukurti.
gal kas naudojat? 4u.gif

PRO LONGWEAR EYE LINER
https://www.maccosme...gwear-Eye-Liner
Atsakyti
AS manau ji neturetu pavest ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2016 06 24, 16:38)
AS manau ji neturetu pavest  ax.gif

Aš atsimenu ją pernai turėjau ir norėjau pratestuot kaip atlaiko prakaitą, tai užsitepiau į maratoną biggrin.gif Atlaikė puikiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Biancca @ 2016 06 23, 16:54)
Pritariu, laikymasis jos nepriekaištingas ir man buvo drinks_cheers.gif Gaila, kad kimšo poras, tai teko atsisveikint...

Gal kas bandė MAC Prep+prime šešėlių bazę ir galėtų atsiliepti? 4u.gif

As turiu baze, labai patinka. Silikonine - lengvai skirstosi, reikia nedaug. Seseliai laikosi kaip priklijuoti visa diena, nenusitrina, nebent pati ranka nutrinu, kaip pasidazau ryte, taip vakare nuvalau - seseliai ten pat, o mano vokai riebus.
Atsakyti
QUOTE(bu_bu @ 2016 06 25, 10:04)
Aš atsimenu ją pernai turėjau ir norėjau pratestuot kaip atlaiko prakaitą, tai užsitepiau į maratoną biggrin.gif Atlaikė puikiai  thumbup.gif

As vakar i pliaza legvai uztepus pratestavau, nu ir puikiai, neinhuvarvejo, nei veidas uzblizgejo, testa atlaike thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti