Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 10:28)
mergaitės, o kaip MAC tušai? Kiek skaičiau, kad jie labiau natūralų efektą sukuria, o man patinka barbiškos blakstienos  ax.gif

as irgi domejaus, tai susidariau tokia pat nuomone, kad labaiu tokie visi ryskinantys, kad nera gero tuso MAC sukures sad.gif
Atsakyti
sveikos, gal pagelbėsit, čia originalai ar ne?
http://www.thebodyne...Samples_s/2.htm
ačiu
Atsakyti
QUOTE(lotaa @ 2011 09 30, 21:44)
sveikos, gal pagelbėsit, čia originalai ar ne?
http://www.thebodyne...Samples_s/2.htm
ačiu

o kaip jums atrodo pagal kaina? doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas žino kiek MAC šešėlų refil'ai Flagmane kainuoja? koks pasirinkimas? g.gif Isadoros matinės šviesios spalvos baiginėjasi, reikės naujų, tai galvoju patogiau būtų mac i paletę, tuščių vietų yra, nes pas mane ji didelė biggrin.gif

ir dar klausimas, gal bandėte i mac palete inglot šešėlius idėti? kaži tinka? patiko kelios spalvos, bet nesinori apsikrauti paletėmis, noriu tik vieną pasilikti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Argija @ 2011 10 03, 22:14)
Gal kas žino kiek MAC šešėlų refil'ai Flagmane kainuoja? koks pasirinkimas?  g.gif Isadoros matinės šviesios spalvos baiginėjasi, reikės naujų, tai galvoju patogiau būtų mac i paletę, tuščių vietų yra, nes pas mane ji didelė  biggrin.gif

ir dar klausimas, gal bandėte i mac palete inglot šešėlius idėti? kaži tinka? patiko kelios spalvos, bet nesinori apsikrauti paletėmis, noriu tik vieną pasilikti  g.gif

Inglot seseliai tinka i MAC palete. Bet nesilaiko, reik arba klijuoto ar dar ka.
Atsakyti
Sulaukiau keleto Mac gėrių - kadangi anksčiau jų kosmetikos nebandžiau, likau maloniai nustebinta. Bronzinę pudrą geriausiai galiu palyginti su Guerlain terakotinėmis pudromis, nes tų daugiausai esu naudojusi - Mac kiek minkštesnė, bet man taip pat geriausiai tepasi kabuki šepečiu, ir blizgesnė nei parasta teracota. Ėmiau atspalvį golden, jis šviesiausias, tai mano supratimu duoda lygiai tokį patį efektą kaip šviesesnė Guerlain teracota light - lyginant pagal spalvą ir blizgumą. Dar labai patinka, kad neduoda jokio oranžinio atspalvio, o duoda natūralaus įdegio efektą. Ir dar labai patiko akių pieštukas (minkštas, labai gerai laikosi) ir šepetukas akims Nr. 224 - ta proga jau užsisakiau 239 thumbup.gif
Atsakyti
koooks grožis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(SaiMita @ 2011 08 19, 10:28)
mergaitės, o kaip MAC tušai? Kiek skaičiau, kad jie labiau natūralų efektą sukuria, o man patinka barbiškos blakstienos  ax.gif

turejau alergine reakcija nuo mac tuso doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Sangre_azul @ 2011 07 19, 19:04)
Tai ar gali kas pasakyti, kaip ten dėl to dozatoriaus Studio Fix Fluid? Ar pirkot jį kur nors atskirai? Jeigu pirkot, tai kur? 4u.gif

pirkau maccosmetics.com
Atsakyti
Ar čia prekiaujama ne originalais?
www.cosmeticoutletonline.com
www.maccosmeticstop.com

Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2011 10 03, 12:53)
4u.gif  Vis dar cekaunai laukiu atsiliepimų  blush2.gif

Gavau pudryte pries koki menesiuka, bet ant veiduko nesenai isbandziau, nes isvykus buvau ir namie buvau palikus- norejau dar savo pabaigt 4u.gif
Na pudryte faina man, lengva, net nesijaucia kad ant veiduko kazkas tepta 4u.gif Maskavimo mazai, bet suteikia toki grazu svytejima wub.gif Spalvyte mano C1 tai puikiai tiko wub.gif Is pradziu galvojau, kad per sviesi labai, nes po keliones idegus buvau, tai jau galvojau pardavinesiu, bet dabar idegis nusiplove ir spalva idealiai tinka thumbup.gif
Tik pudryte sakyciau labiau tiktu sausesnei odai, nes mano labiau i riebuma, tai islenda blizgesys po keliu valandu, bet visumoje as patenkinta 4u.gif
Atsakyti

gal kuri naudojat MAC antakiu sepetukus? Labai domina 208 ir 266 ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiffany @ 2011 11 09, 15:13)
gal kuri naudojat MAC antakiu sepetukus? Labai domina 208 ir 266  ax.gif

O 266 ne per plonas antakiams idumu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo v-i-k-a: 09 lapkričio 2011 - 16:01