Įkraunama...
Įkraunama...

MAC kosmetika

QUOTE(Twitter @ 2012 01 07, 16:04)
Norika, Jūs auksas.  wub.gif  Aš būtent Melion spalvos noriu. Pamačiau viename video, kaip su juo ir skruostikaulius šiek tiek padažo, tai labai gražus švytėjimas atsirado. Bet tam video šita spalva atrodo šviesi šviesi į žalsvumą. O MAC psl. ji atrodo, kaip visiška auksinė. g.gif

Aš irgi Melon spalvos labai noriu. Daug ir video ir nuotraukų mačius, kai labai gražiai tiek skruostikaulius, tiek akis su juo padažo. wub.gif Aš tai kiek mačius tai man visur ji auksinė. unsure.gif
Atsakyti
Aš jį iš šito video nusižiūrėjau, ties 2:40 http://www.youtube.c...mJVmWDaFN9qNPlW

Nu gal ir auksinė ta spalvytė. smile.gif Iš to video atrodė, kad tokia melioninė spalva turi būti.
Atsakyti

i 
Skelbimai forume draudžiami.
Atsakyti
Melon labai grazi spalva, turiu ja. Ja dar bandziau deti ant piestuko spalvoto. Ziauriai graziai isena. Tarkim ant zalio, violetinio ar melino piestuko. Tokias idomias spalvas galima padaryti.
Atsakyti
Niu man tai nėr jau taip vien auksu tviskanti, bet labai arti to...
O kad ant žandų galima, tai pirmą kart išgirdau blink.gif Geras, net į galvą nešovė mintis tokia.... Nu išbandysiu tikrai.... Nes tam yutubės filmuke tai super gražiai atrodo žandukai su juo.... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NORIKA: 07 sausio 2012 - 17:52
QUOTE(NORIKA @ 2012 01 07, 17:52)
O kad ant žandų galima, tai pirmą kart išgirdau  blink.gif  Geras, net į galvą nešovė mintis tokia.... Nu išbandysiu tikrai.... Nes tam yutubės filmuke tai super gražiai atrodo žandukai su juo.... wub.gif

Man naujametiniui vakareliui reikejo auksiniu lupu prie makijazo, kadangi neturiu auksinio lupdazio reikamo atspalvio,tai ant nude spalvos lupdazio su pirstu dejau LEMON pigmenta ir ant virsaus blizgesi. Gavosi tikrai graziai. Kazkada ziurejau video tai kur ju tik nededa,net i skysta pudra ir daro highlighteri toki skysta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnulia @ 2012 01 07, 19:06)
Man naujametiniui vakareliui reikejo auksiniu lupu prie makijazo, kadangi neturiu auksinio lupdazio reikamo atspalvio,tai ant nude spalvos lupdazio su pirstu dejau LEMON pigmenta ir ant virsaus blizgesi. Gavosi tikrai graziai. Kazkada ziurejau video tai kur ju tik nededa,net i skysta pudra ir daro highlighteri toki skysta  smile.gif

Pritariu, maciau net kaip i nagu laka deda. biggrin.gif
Atsakyti
Nu žinokit ką tik nulėkiau ir nekantraudama pasiterliojau žandus - nu pasaka wub.gif Man net pranoko Nars Orgasm "skaistiklį".... O jeeeeei dabar kad naudosiu.... thumbup.gif Reiks ir lūpom pabandyt...
Jamsiu dar kokią vieną spalvą nebandytą drinks_cheers.gif Užsikabliavau lotuliukas.gif

Šiaip ta melon man yra tokia prigesinta sendinta rožinė spalva su auksiniu atspalviu, tokia a la chameleonas.... Nepasakyčiau kad ji auksinė geltonai, skayčiau auksinė rožiniai... g.gif
Atsakyti
QUOTE(NORIKA @ 2012 01 07, 19:52)
O kad ant žandų galima, tai pirmą kart išgirdau  blink.gif  Geras, net į galvą nešovė mintis tokia.... Nu išbandysiu tikrai.... Nes tam yutubės filmuke tai super gražiai atrodo žandukai su juo.... wub.gif

Taip, taip su pigmentais galima viską daryt. smile.gif Maišyt su pudra, įberti į nagų laką, naudoti ant lūpų/akių/veido. Labai universalus dalykas. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Twitter @ 2012 01 07, 19:15)
Aš jį iš šito video nusižiūrėjau, ties 2:40 http://www.youtube.c...mJVmWDaFN9qNPlW

Nu gal ir auksinė ta spalvytė.  smile.gif  Iš to video atrodė, kad tokia melioninė spalva turi būti.

Nežiūriu pixiwoo video, tai matyt todėl ir nemačius. biggrin.gif O šiaip ten gal dėl apšvietimo tokia žalsva pasirodė, nes ir man tokia pasirodė. Bet kai ant skruostikaulių užtepė tai wow bigsmile.gif taip gražiai švyti. wub.gif
Atsakyti
Del dejimo ant kitu veido vieto pigmentus tai atsargiai, kai kurios spalvos gali sukelti alergijas, kiek pamenu MAC savo psl raso, kad atkreipti demesi prie kai kuriu spalvu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blueberrie @ 2012 01 09, 05:28)
Del dejimo ant kitu veido vieto pigmentus tai atsargiai, kai kurios spalvos gali sukelti alergijas, kiek pamenu MAC savo psl raso, kad atkreipti demesi prie kai kuriu spalvu smile.gif

O ne ant akiu dedant atkreipt demesi siulo (nors turbut butu keista, nes jie pirmiausiai ir skirti akims)? As nezinau, bet bandau mastyt logiskai, kad akys kaip tik jautriausia vieta, tai jau kas akims tinka, tai ir visam veidui tinka. Na taip daugkur ir raso, kad akiu produktus galima drasiai visur naudot, o atvirksciau jau reikia ziuret ar galima... Berods lupos jautriau uz veida irgi yra, t.y. lyg ir akvamarinai netinka ant lupu det.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo shopingas: 09 sausio 2012 - 12:26
QUOTE(Twitter @ 2012 01 07, 18:15)

Nu gal ir auksinė ta spalvytė.  smile.gif  Iš to video atrodė, kad tokia melioninė spalva turi būti.

kaaaip nerealiai wub.gif
noriu ir aš!!!
o jie neturi pavienių blizgučių ane?
Atsakyti