Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

Giedruliux, kaip sekėsi su "Atžalynu" ?

Priešmokyklinukus auginančioms mamytėms gal bus naudinga informacija, kad "Atžalyne" esanti priešmokyklinio ugdymo grupė "Smalsučiai" jau renka vaikučius kitiems mokslo metams, galima registruotis ir pateikti prašymus iki liepos 1d. Ši grupė dirba nuo 8.00 iki 15.30 val. be pietų miegelio, joje daugiausia vaikučių, kurie nelankė darželio iki 5-6m., o augo padedant auklėms ar močiutėmis.
Jei domins dar kas nors, klauskit 4u.gif
Atsakyti
Mes buvom Ayžalyne. Esam užsirašę nuo rudens tai dabar nuėjom pakalbėt, kad norim pabandyti vesti birželio mėn. Bet vedėja atostogauja iki 9 d. (jei neklystu) ir nieko be jos netvarko. Sakė ateiti vėliau. Bet mano sūnus lankė tą darželį, visos pažįstamos ir tikiuosi problemų nebus. blush2.gif
Atsakyti
ax.gif Kokius žinot atsiliepimus apie darželį- lopšelį SVRIPLIUKAS , draugė nori vest, nori jūsų nuomonės g.gif
Atsakyti
Gal kas zino ka nors apie Zilvyti? Arba apie kitus darzelius kurie yra Sportininku g. arba siame rajone? Nors butu idomu suzinoti ir apie kitus darzelius centre, planuoju nuo rudens vesti sunu i lopseli. Bukit geros, patarkit kur geriau. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čiunčia @ 2006 05 07, 17:10)
Priešmokyklinukus auginančioms mamytėms gal bus naudinga informacija, kad "Atžalyne" esanti priešmokyklinio ugdymo grupė "Smalsučiai" jau renka vaikučius kitiems mokslo metams, galima registruotis ir pateikti prašymus iki liepos 1d.

Noriu pranešti, kad pasikeitė prašymų priėmimo data, prašymai priimami iki BIRŽELIO 1d.
Norintys , paskubėkite 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Čiunčia: 17 gegužės 2006 - 17:37
o as dabar galvoju.. kad mano vaikas ir buvo apsinuodijes darzelyje g.gif o visos aukletojos ir pati direktore mane kaltino..... Cia apie darzeli << bitute', mes ja lankem , bet po tokiu ivykiu pries metus perkeliau i kita esanti darzeli.

Bet siuo momentu, mano dukra nelanko darza, nes gargzduose nera vietu.... jau nebezinau ka daryt, vaikas taip prasosi i darzeli
Atsakyti
Aš noriu atiduoti savo mažylį į mokyklėlę, kur įvairios pamokėlės, žaidimai būna porą kartų per savaitę po keletą valandų. Gal žinote adresus šių mokyklėlių. Būčiau labai dėkinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ina @ 2006 04 28, 14:33)
tongue.gif Mes lankome  "Purieną". Manoji nuo 3 metų eina į šokių grupę ir jai labai patinka. Net nemanau, kad per maža. Žada greitai ir programėlę parodyti. Mokam papildomai 20 lt. per mėnesį.  Šiaip "Purienoje" daug veiklos - eina į sporto salę, ruošia vaidinimus (didesniems yra jau ir dramos, gimnastikos, dailės būreliai), daineles dainuoja, eilėraščius mokosi ir t.t. Dėl ugdymo esu patenkinta.  thumbup.gif
O dėl auklėtojų, kaip ir visur - viena gera, kita blogesnė...
Be to vaikų grupėje nemažai - nuo 3 iki 5 metų, o tai toks amžius... doh.gif
Mes perėjome prieš metus iš kito darželio, sunkiai gavom vietą. Iš pradžių nelabai patiko - daug vaikų(apie 20), dėl to ir priežiūra iš karto kitokia, nei lopšelyje g.gif

sveiki,gal patarsi kokios grupes "PURIENOJ"geresnes. blush2.gif birzelio 7d.bus naujoku s usirinkimas,kaip supratau galima bus pasirinkti grupe.
Atsakyti
Sveikutės,

Savo mažylę ketinu į darželį leisti nuo trejų metukų. Tačiau įdomu būtų jau dabar išgirsti ką nors gero ar blogo apie šiuos darželius (mūsų galimi variantai iš kurių reiktų pasirinkti):
Pabiručiai (Montesori darželis Debreceno gatvėje);
Svirpliukas;
Boružėlė.
Lauksiu komentarų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2006 05 30, 21:38)
Sveikutės,

Savo mažylę ketinu į darželį leisti nuo trejų metukų. Tačiau įdomu būtų jau dabar išgirsti ką nors gero ar blogo apie šiuos darželius (mūsų galimi variantai iš kurių reiktų pasirinkti):
Svirpliukas;
Boružėlė.
Lauksiu komentarų  4u.gif

Svirpliukas - perpildytos grupės, bet daug žalumos. Boružėlė - kiemas vienas asfaltas. O dėl Montesori, tai įdėmiau pasidomėk šia sistema. Ji tikrai ne kiekvienam vaikui (manau, kad maniškiams vyresnėliams tikrai netiktų). Ir pagalvok, ar prie tokios sistemos pripratusiam vaikui bus lengva vėliau adaptuotis mokykloje. O šiaip užsirašyčiau į visus galimus kandidatus, o laikui atėjus rinkčiaus konkretų variantą. Mažu net ir nepriims, kur tuomet sumąstysi.
Atsakyti
QUOTE(latimerija @ 2006 05 30, 21:09)
sveiki,gal patarsi kokios grupes "PURIENOJ"geresnes. blush2.gif birzelio 7d.bus naujoku s      usirinkimas,kaip supratau galima bus pasirinkti grupe.

sveiki.Na maniskis ejo i obuoliuku, grupe, is jos esam iseje laikinai metams, nuo rugsejovel grisim, esam labi patenkinti.Bet tavo dukrelei, gal i mazesniu grupe reiks eiti.Zinau kad vienais metais mazesniu grupej yra viena nelabai faina aukletoja, tai pati asmeniskai nenoreciau i ja savo vaiko vest.tik pavadinmo ju nezinau.
Sveikutės,

Svirpliukas;
Boružėlė.

montesori dirba mano daruge, ji pati savo sunu perveda is kito darzelio i ikimokykline grupe, nes tipo tame darzelyje daug geriau paruosia ikimokyklinukus.
Atsakyti
Sveikutės,

Svirpliukas;
Boružėlė.

Aš ir savo mažiukę žadu užrašyti į Boružėlę ir Svirpliuką. Daug pažįstamų veda savo vaikus į šiuos darželius, tai sunku pasirinkti kur geriau ax.gif . Tiesiog kai jau reikės vesti vaiką, tuomet ir nuspręsiu smile.gif .
Atsakyti