Mes jau baigėme darželio perodą ir manau, kad geras ar blogas darželis priklauso nuo ten dirbančio personalo, vadovo ir žinoma nuo pačių tėvelių. Jei darželis toks kaip Bangų g. tikrai nereiškia, kad ten viskas super.
QUOTE(Kiaraa @ 2006 03 09, 22:29)
na,o ka manot apie atzalyno (panevezio gatveje) darzeli ???daug kas sake kad ten neblogas darzelis,bet paciai dar neteko isitikinti ...gal jus ka nors zinote??? 

Mano abu vyresnėliai lanko šį darželį. Bendrai darželiu esu patenkinta. Šiek tiek jau rašiau šioje temoje (čia ir čia). Jei turi konkretesnių klausimų rašyk į AŽ.
Labos, mamytes. Noriu paklaust tu, kurios jau buvo susidurusios su tokia situacija. as nuejau i Azuoleli, uzsiregistravau. Mes esam beveik 40. Pasake, kad priima 15. Dabar maziui bus tik metukai, mes noretume lankyti nuo dvieju, bet kiek suprantu, tai i ta penkioliktuka patekt sansu nelabai turim? Tai va galvoju, jei bandyt "prisidet prie gerbuvio"
, tai kada ta reiktu daryt, pries sueinant 2 metukam

QUOTE(Ariadna @ 2006 03 22, 17:09)
Labos, mamytes. Noriu paklaust tu, kurios jau buvo susidurusios su tokia situacija. as nuejau i Azuoleli, uzsiregistravau. Mes esam beveik 40. Pasake, kad priima 15. Dabar maziui bus tik metukai, mes noretume lankyti nuo dvieju, bet kiek suprantu, tai i ta penkioliktuka patekt sansu nelabai turim? Tai va galvoju, jei bandyt "prisidet prie gerbuvio"

Sveikos mamytes esu nauja vartotoja tai nelabai moku cia isijungti i bendravima, bet manau kad pavyks

aha, tikrai įdomiai su tom eilėm, kur liepia dėt vaikiukus, jei jie netelpa, ir kodėl iškart nesako, kad būtent jūs netilpsit ir eikit kitur, o rašo n vaikų į eilę

QUOTE(Ariadna @ 2006 03 22, 16:09)

Aš ten su dičkiu prieš 3 metus bandžiau įsiprašyti - nepavyko

juoda saule, o vaikiukus pasiūlo vest į kitus aplinkinius daržiukus, tikrai ne visi yra perpildyti ir ne visuose tokios eilės yra

QUOTE(augjogx @ 2006 03 28, 00:17)
Sveikos mamytes esu nauja vartotoja tai nelabai moku cia isijungti i bendravima, bet manau kad pavyks
Noriu pasakyti del azuolelio darzelio mes esam uzsirase ten taip pat ir i dar kelis, bet kai reiks eiti tai dalis atsisakys nes vienas vaikas yra uzregistruotas i kelis darzelius. as savo mazaji nusprendziau vesti i Vytureli ten nuo rudens atsidarys lopselio grupe, taigi kol kas vietu yra paskubekit kam reikia. Mano vyresnis eina irgi i ta pati darzeli tai kol kas viskas lyg ir normaliai.

va, mane irgi domina vyturelio darzelis,cia tas kur laukininku g. ane? sakai tavo vyresnis ten jau lanko, ar patenkinta tuo darzeliu? kaip aukletojos?

QUOTE(Slapux @ 2006 03 29, 22:20)
Aš ten su dičkiu prieš 3 metus bandžiau įsiprašyti - nepavyko
Irgi sakiau - prisidėsim bla bla bla... Bet aš į darželį prašiaus, o su lopšiukais gal kitokia situacija, manoji irgi nuo 2 m turėtų žygiuot, bet iki 3 m sėdės namie, taip kad gal šansų ir turit
juoda saule, o vaikiukus pasiūlo vest į kitus aplinkinius daržiukus, tikrai ne visi yra perpildyti ir ne visuose tokios eilės yra
Ąžuoliukas vienas iš geriausių daržiukų tame rajone, užtat ir tokios eilės
Ir plius dar - kaip tu manai, jei užrašys tik 15 vaikiukų ir pusė jų sugalvos nelankyt to darželio, kas tada 

na galbūt kiti ir neperpildyti, bet kam tada tas tariamas paskirstymas pagal gyvenamąsias vietas

QUOTE(florida @ 2006 03 30, 11:44)
va, mane irgi domina vyturelio darzelis,cia tas kur laukininku g. ane? sakai tavo vyresnis ten jau lanko, ar patenkinta tuo darzeliu? kaip aukletojos? 

Tas darzelis skaitosi yra vyturio gatvej bet prie laukininkų g. Aš tai negaliu skųstis ir auklėtojom ir šeimininkėle. Visos geros ir ūpestingos moterys. Kitais metais mano vaiaks pereis į priešmokyklinę grupę tai bus jau kitos auklėtojos, bus matyt kaip ten. Bet tikiuosi kad bus gerai
QUOTE(Ariadna @ 2006 03 22, 16:09)

Nu ko jūs visi taip veržiatės i tą Ąžuolėlį

Mano abi dukrytės ten lanko, ir dar keletą draugių vaikučių. Viskas tvarkoj ten

nusprendziau is jusu pasisakymu kad geriausias yra l\d atzalynas misko raj ir lopselinuku grupe kiskuciai???reiks nueit ten o eiles ten dideles?
Papildyta:
o nuo kada reikia pereiti i darzelinuku grupe???ir kokia geriausia atzalyne gal zinote???
Papildyta:
o nuo kada reikia pereiti i darzelinuku grupe???ir kokia geriausia atzalyne gal zinote???

QUOTE(Giedruliux @ 2006 04 03, 17:47)
nusprendziau is jusu pasisakymu kad geriausias yra l\d atzalynas misko raj ir lopselinuku grupe kiskuciai???reiks nueit ten o eiles ten dideles?
Papildyta:
Papildyta:

Eilės šiame lopšelyje didelės jau vien todėl, kad šiauriau geležinkelio tėra du lopšiukai: "Atžalynas" ir daug skurdesnė "Obelėlė" (neskaičiuojant Girulių darželių). Savo mažėlį užrašiau, kai jam ir 3mėn. nebuvo, o jau eilėje buvome -iolikti.
Lopšelio grupės abi neblogos. Tiesiog aš tik su Kiškučių grupe susiduriau. O darželio grupės labai nepasirinksi - paskiria tinkamiausią pagal vaikučio amžių. (Darželin rudenį perveda vaikučius, kuriems tais kalendoriniais metais sukanka treji.) Kiek teko stebėti, bendrauti, girdėti mamų atsiliepimus, "Atžalyne" tikrai daug puikių auklėtojų, tad vargu ar reikia specialiai veržtis į vieną ar kitą grupę... Jei dar kas domina, rašyk į AŽ.