Nenorėčiau taip kategoriškai teigti, kad Klaipėdoje yra tik 3 geri darželiai...
Pypsai o į kokį darželį tavo vaikai eina?
QUOTE(Rzivilele @ 2005 05 18, 08:33)
Nenorėčiau taip kategoriškai teigti, kad Klaipėdoje yra tik 3 geri darželiai...
Įtariu į mokyklėlę jau žingsniuoja

Dabar jei neklystu-pas mus grupėj išvis užuolaidų nėr

bet tai vis tiek kažkokius nors anksčiau lankė...
o gal nelankė?..
o gal nelankė?..
Na mano patirtis tokia.
Vedziau sunu i Radastele, tai pataikem y grupe kur buvo vedejos anuke... Na liudni prisiminimai. Nezinau tiksliai kas vykdavo, bet sunus buvo liudnas ir nieko nepasakojo.
Ir dabar nuotraukose liudnom akim
.Siaip pasirode kad aukletojos, turejo favoritus o kiti vaikai buvo siaip. Ir dar sunus prasitare kad apkaltindavo ji uz kitus vaikus, kadangi jis buvo ramesnis ir ne toks naglas.
Po to persikrautem y Kretingos gatve ir vedem Y Obelele, tai cia is vis tragiska, vaikai miegodavo (5-6 metu) po 3 val, neleisdavo keltis, ir dar langai atidaryti skersvejai. O viena aukletoja teige kad su mano sunum negerai, kad ji reikia pas gydytojus vesti, manau ir vaikui vare nepilnavertiskumo kompleksa.
O kai pradejo lankyti mokykla prazydo vaikas, taigi esme ne uzuolaidose ar materialinej bazej, o elementariam zmogiskume...
Na o mano klausimas koks darzelis yra Traukinukas? Cia Daukanto gatvej? Man atrodo ten ir lopselis yra...Planuoju savo mazaja arba y Traukinuka vesti
Nes cia Misko kvartale daugiau ir nera
Vedziau sunu i Radastele, tai pataikem y grupe kur buvo vedejos anuke... Na liudni prisiminimai. Nezinau tiksliai kas vykdavo, bet sunus buvo liudnas ir nieko nepasakojo.

Po to persikrautem y Kretingos gatve ir vedem Y Obelele, tai cia is vis tragiska, vaikai miegodavo (5-6 metu) po 3 val, neleisdavo keltis, ir dar langai atidaryti skersvejai. O viena aukletoja teige kad su mano sunum negerai, kad ji reikia pas gydytojus vesti, manau ir vaikui vare nepilnavertiskumo kompleksa.
O kai pradejo lankyti mokykla prazydo vaikas, taigi esme ne uzuolaidose ar materialinej bazej, o elementariam zmogiskume...
Na o mano klausimas koks darzelis yra Traukinukas? Cia Daukanto gatvej? Man atrodo ten ir lopselis yra...Planuoju savo mazaja arba y Traukinuka vesti
Nes cia Misko kvartale daugiau ir nera
o tai kur ta obelele ? beje, ka zinai apie musu kiemuose esanti ta raudona darzeli- mokyklele ? nuo keliu ten metuku ?
Ten Giga nuo3 metuku nes yra darzelis mokykla , ir sake labai sunku papulti, reikia is anksto.
Mano didysis eina į L/d "Atžalynas" Panevėžio g. (prie šv. Kazimiero bažnyčios). Nuo Miško rajono visai netoli. Aš tuo darželiu, o ypač lopšelio "Kiškučių" grupe esu labai patenkinta. Vyresnėlio namie taip nelepinau, kaip jį lopšelyje auklėtojos ir auklytės lepino. Smagiausia, kad vos ne visą žiemą grupėje 4-6 lopšelinukai buvo (daugiausia dėl ligų mažiukai iškrisdavo) - tai auklėtojos dėmesio vaikui per akis buvo. O kadangi dar ir mažiausias buvo (nuėjo 1m.9mėn.), tai kada beateičiau vis ant rankų ar ant kelių jį rasdavau. Ir dičkių grupės neperpildytos, auklėtojų irgi yra neblogų. Yra keletas minusiukų (pvz. šaltesniu metų laiku mažokai lauke būna), bet į Miško kvartalo darželį pereiti nebenorėjome, o tie mūsų draugai, kurie perėjo, nesidžiaugia: ir tvarka nelabai patinka, ir vaikai... Nuo rudens ir jaunesnįjį į tą patį lopšelį galvoju leisti.
QUOTE(pypsas @ 2005 05 17, 18:34)
Net dvi mamas žinau, kurios "Boružėle" labai labai nusivilusios (teigiamos nuomonės negirdėjau). O apie "Gintarėlį" irgi tik pačius geriausius atsiliepimus girdėjau.
[COLOR=blue] Sveikos, o mano dukra eina jau antrus metus į l/d Pagrandukas- Žardės rajone. Labai džiaugiuosi nes tikrai viskas puiku. Dukrytei patinka, be to ir muzikos vadovė labai mylinti vaikus. Vienu žodžiu fainas darželis.
Be to esu girdėjusi ne kokių istorijų ir apie labai prestižinius darželius- vaikui ten blogai ir tiek. Taip kad nežinosi kaip viskas bus.

Be to esu girdėjusi ne kokių istorijų ir apie labai prestižinius darželius- vaikui ten blogai ir tiek. Taip kad nežinosi kaip viskas bus.

o "pagrandukas" tai kuris? nes žardėj 2 darželiai yra