Rodos, tas, kuris arčiau Statybininkų prospekto. Aš ten praktiką atlikinėjau, tai man oiii, kaip nepatiko
. Ypač viena auklėtoja
QUOTE(Dilma @ 2005 05 31, 15:49)
Rodos, tas, kuris arčiau Statybininkų prospekto. Aš ten praktiką atlikinėjau, tai man oiii, kaip nepatiko
. Ypač viena auklėtoja 
Taip, tai tas pats darželis. Gal Dilma gali pasakyti, kuri auklėtoja nepatiko?
Sveikutės. perskaičiau atsiliepimus apie man rūpimus darželius - "Svirpliuką" Liepų g. ir apie "Šaltinėlį" Bangų g.
Užsirašiau į abu, o reiks pasirinkti vieną iš jų. Pagal komentarus - ir vienom ir kitom ir vienas ir kitas patiko, bet kuris geresnis kuom nors. Ten "Svirpliukas" irgi lygtai geros pradžios skaitosi. Nu vis tiek kuris nors turėtų nusverti pliusais. Svirpliuke vedėja sakė, kad irgi yra užsiėmimų kambariai piešimui ir muzikai, kaip ir Šaltinėlyje... Patarkit, kurį pasirinkti...
Gal kokia auklėtoja labiau užsiimanti vaikais dirba?
Užsirašiau į abu, o reiks pasirinkti vieną iš jų. Pagal komentarus - ir vienom ir kitom ir vienas ir kitas patiko, bet kuris geresnis kuom nors. Ten "Svirpliukas" irgi lygtai geros pradžios skaitosi. Nu vis tiek kuris nors turėtų nusverti pliusais. Svirpliuke vedėja sakė, kad irgi yra užsiėmimų kambariai piešimui ir muzikai, kaip ir Šaltinėlyje... Patarkit, kurį pasirinkti...
Ir dar vienas klausimėlis. Ką darote, kai suserga vaikas. Kuris neinate į darbą, ar turit kokias nors ateinančias aukles, arba močiutes? Atostogas arba biuletenius imat? Man darbą praleist neišeina, u auklė gera staiga tikrai neatsiras. Tai taip ir prižiūri dar auklė, bet norisi jau ir į darželį leisti gal nuo kitų metų...
QUOTE(krika @ 2005 03 14, 19:35)
išsirinkom šalia esančius 3 darželius: Volungele, ruta, pumpurėlis. gal kas pasakys kokį pagiriamą žodį šiems darželiams?
dabar iš 3 liko 2: volungelė ir rūta. tik va neradau volungėlės
užrašiau vaiką jau ir į darželį
jis ant Simonaitytės - Smiltelės kampo beveik, arčiau vaikų namų ir cerkvės
QUOTE(nere @ 2005 06 09, 18:20)
o kazin kap Sermuksnele, ar kas zinot apie ji?
QUOTE(Slapux @ 2005 06 11, 10:02)
Slapux, pasakok please kas ten darosi?
Gal kuri apie "Aitvareli" daugiau zino. Mes nuo rugsejo ten pradesim kas ryteli, kas ryteli...
Perskaičiau visus puslapius, bet neradau atsiliepimų apie mane dominančią "Saulutę" Kauno g. rajone. Giminaite ruošiasi ten vesti sūnų, gal galite ką nors patarti, ar pasiūlyti pas kokią auklėtoją prašytis.
Ten mokykla-darželis.
Ten mokykla-darželis.