Įkraunama...
Įkraunama...

Koks darželis Klaipėdoje geriausias?

Rodos, tas, kuris arčiau Statybininkų prospekto. Aš ten praktiką atlikinėjau, tai man oiii, kaip nepatiko schmoll.gif . Ypač viena auklėtoja cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2005 05 31, 15:49)
Rodos, tas, kuris arčiau Statybininkų prospekto. Aš ten praktiką atlikinėjau, tai man oiii, kaip nepatiko schmoll.gif . Ypač viena auklėtoja cool.gif

Taip, tai tas pats darželis. Gal Dilma gali pasakyti, kuri auklėtoja nepatiko?
Atsakyti
Sveikutės. perskaičiau atsiliepimus apie man rūpimus darželius - "Svirpliuką" Liepų g. ir apie "Šaltinėlį" Bangų g.
Užsirašiau į abu, o reiks pasirinkti vieną iš jų. Pagal komentarus - ir vienom ir kitom ir vienas ir kitas patiko, bet kuris geresnis kuom nors. Ten "Svirpliukas" irgi lygtai geros pradžios skaitosi. Nu vis tiek kuris nors turėtų nusverti pliusais. Svirpliuke vedėja sakė, kad irgi yra užsiėmimų kambariai piešimui ir muzikai, kaip ir Šaltinėlyje... Patarkit, kurį pasirinkti... g.gif Gal kokia auklėtoja labiau užsiimanti vaikais dirba? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žemaitė: 01 birželio 2005 - 14:51
Ir dar vienas klausimėlis. Ką darote, kai suserga vaikas. Kuris neinate į darbą, ar turit kokias nors ateinančias aukles, arba močiutes? Atostogas arba biuletenius imat? Man darbą praleist neišeina, u auklė gera staiga tikrai neatsiras. Tai taip ir prižiūri dar auklė, bet norisi jau ir į darželį leisti gal nuo kitų metų...
Atsakyti
QUOTE(krika @ 2005 03 14, 19:35)
išsirinkom šalia esančius 3 darželius: Volungele, ruta, pumpurėlis. gal kas pasakys kokį pagiriamą žodį šiems darželiams?

dabar iš 3 liko 2: volungelė ir rūta. tik va neradau volungėlės doh.gif einant simonatytės gatve nuo statybininkų pr. kur jo ieškoti? radau pakalnute ir už jos ruta. pakalnutė nėra lopšelis. lieka rūta, jei nerasiu volungėlės ir jei ji nebus per toli mums.

užrašiau vaiką jau ir į darželį biggrin.gif
Atsakyti
jis ant Simonaitytės - Smiltelės kampo beveik, arčiau vaikų namų ir cerkvės wink.gif
Atsakyti
schmoll.gif per toli. lieka "rūta" biggrin.gif
Atsakyti
o kazin kap Sermuksnele, ar kas zinot apie ji?
Atsakyti
QUOTE(nere @ 2005 06 09, 18:20)
o kazin kap Sermuksnele, ar kas zinot apie ji?

doh.gif doh.gif doh.gif lankėm kokias 3 sav, ilgiau neištvėriau schmoll.gif Dar iki šiol vaikis purtosi pro šalį eidamas ir šimtąjį kartą užsitikrina, kad daugiau ten neis unsure.gif Apie auklėtojas išvis patyliu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2005 06 11, 10:02)
doh.gif  doh.gif  doh.gif lankėm kokias 3 sav, ilgiau neištvėriau  schmoll.gif  Dar iki šiol vaikis purtosi pro šalį eidamas ir šimtąjį kartą užsitikrina, kad daugiau ten neis  unsure.gif Apie auklėtojas išvis patyliu  doh.gif

Slapux, pasakok please kas ten darosi? blink.gif Vedeja ar ne ruse kartais? g.gif
Atsakyti
Gal kuri apie "Aitvareli" daugiau zino. Mes nuo rugsejo ten pradesim kas ryteli, kas ryteli...
Atsakyti
Perskaičiau visus puslapius, bet neradau atsiliepimų apie mane dominančią "Saulutę" Kauno g. rajone. Giminaite ruošiasi ten vesti sūnų, gal galite ką nors patarti, ar pasiūlyti pas kokią auklėtoją prašytis.
Ten mokykla-darželis.
Atsakyti