Įkraunama...
Įkraunama...

*2000m drakoniukų mamos renkasi paplepėti*

na kaip mokinukams sekasi ?
maniškis kol kas patenkintas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2012 09 04, 09:18)
na kaip mokinukams sekasi ?
maniškis kol kas patenkintas smile.gif

labas

maniske eina ,bet didelio noro nera biggrin.gif pamoku jau po 7 prasideda ,dar sokiai, nelabai nori eit i sokius ,tai galvoju gal nebeleist jau siemet g.gif

dar reiketu kad broli paimtu is darzelio ,bet nebeduoda pas mus iki 16 metu zmonem blush2.gif
Atsakyti
pasirodom 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(viljana @ 2012 09 04, 10:35)
labas

maniske eina ,bet didelio noro nera biggrin.gif  pamoku  jau po 7 prasideda ,dar sokiai,  nelabai  nori eit i sokius  ,tai galvoju  gal  nebeleist jau siemet g.gif

dar reiketu kad broli paimtu is darzelio  ,bet  nebeduoda  pas mus iki  16  metu  zmonem blush2.gif

o pas mus lyg ir duoda , nes sūnus eina pasiimt anūko smile.gif
Atsakyti
Labas,
Aš nemačiau dukriuko visą savaitę, nes pati išvykus buvau. Tai net nežinau kaip jai ten mokykloj. Bet tik tris dienas tėjo, nes išlėkė į Maskvą dainuot su ansambliuku savo. Šį vakarą grįžta tik.
QUOTE(viljana @ 2012 09 04, 09:35)
dar reiketu kad broli paimtu is darzelio  ,bet  nebeduoda  pas mus iki  16  metu  zmonem blush2.gif

Po to kai Kaune su tuo vaiku nutiko, jog svetimas paėmė, dabar ir pas mus viskokių papildomų reikalavimų atsirado ir tik nuo 14 m. paaugliui begalima pasiimt vaiką iš darželio, bet ir tai tik turint raštišką tėvų prašymą doh.gif
Atsakyti
pas mus reikėjo rašyti prašymą ir surašyti tuos kurie galės pasiimti vaiką , su asmens kodais wub.gif
Atsakyti
kad ir kaip apmiręs mūsų tema

sveikinu Justę su gimtadieniu , daug visko gražaus user posted image
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
O mano mergyte dziugina mane, savarankiskeja ax.gif
Su MB nusprendem savo vyresnelei padovanoti molberta, knyga apie tapyba ir rimtesniu dazu - komplekta tapybai. Dar masciau pasiulyti jai pradurti ausis, bet paliksim kitam gimtadieniui.
Kuriu nors mamyciu mergytes jau serga mmm?
Mano drauges sesuo susirgo budama 12 metuku....
Nuo artejancio pavasario planuojam visa seima gyventi kaime....Laukiu nesulaukiu, miestas erzina nesvietiskai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Oksanik @ 2012 11 21, 11:12)
Kuriu nors mamyciu mergytes jau serga mmm?
Mano drauges sesuo susirgo budama 12 metuku....

maniske dar neserga ,bet klaseje jau tikrai yra serganciu , nes as pradinese mokytojos klausiau tai sake jau tada buvo pora mergaiciu kurios sirgo smile.gif
Atsakyti
bręsta jau mūsų vaikai , net ir vaikinai ax.gif

kaip susitvarkot su tuo laikotarpiu? maniškis biški naminukas , tuo ir džiaugiuos labai ,kad namai ir šeima jam svarbu thumbup.gif
nieko naujo pas mus , vis auga vaikinas ir šoka , thumbup.gif dabar toks
tiksliai toks su akinukais
Atsakyti
Sveikutės drinks_cheers.gif

Auge,net nežinojau,kad Saulius akinius nešioja unsure.gif Gal neseniai pasigaminot? Nuotraukoj tai man jis gryn tėtis smile.gif

Lukas irgi labiau namisėda,bet per pamokas plepys ir klasės humoristas. Ir kiek suprantu -mergaičių numylėtinis doh.gif

Oksanik,kaimas faina.Ramybė šimtaprocentinė garantuotai,bet prie visų pliusų atsiranda ir minusų.Gal labiau ne minusų o nepatogumų. Man išsikrausčius į užmiestį didžiausias nepatogumas tai kelionės iki miesto.Atrodo netoli,bet susigaišina...
Atsakyti
Saulius su akinukais nuo rugsėjo 1, kai užsidėjo tai ir nenusiima , jokiu problemų , noriu -nenoriu nebuvo, jam tinka ir jaučiasi patogiai , net šoka su akinukais nors tai nebūtinai, paskui vyresniems net neleidžia kiek žinau smile.gif
kaimas yra gerai , manau ir aš atsidursiu ten iki Kalėdų, nepatogumas pas mus ko gero bus +5-7 minutės skirtumas iki miesto, taigi viskas gerai thumbup.gif laukiu nesulaukiu
Atsakyti