Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

Labas gal turit tattoo pavyzdziu su kate gulincia ant nugaros iskelusia leteneles i virsu?
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 25 liepos 2011 - 19:54
QUOTE(zazuna @ 2011 07 25, 19:44)

Šitas lenkas yra sick sick sick one cool motherf-er damn good... umn.gif Pamatysiu live šį savaitgalį.. clap.gif
Atsakyti

Aha, ash paziurejus zagtelejau net smile.gif tokie smulkmeniski ir nerealus darbai, kad eina sau smile.gif Dar vienas irodymas, kad nereikia uz juru mariu ieskoti geru meistru biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Valenthe @ 2011 07 23, 17:38)
Baik tu 4u.gif niekas negalvoja, kad suvaikejus boba:) nebent koks diedas marozas smile.gif))) pati turiu ideja savo pirmaji zaisla issitatuiruoti smile.gif

ačiū 4u.gif
man taip reikia palaikymo, bo bijau, kaip vaikas skiepo:D
vyras kažkaip su abejone vertina mano vaikišką pasirinkimą, tai irgi nepadeda:)

o sakyk, jei ne paslaptis, kokią vietą rinktumeis savajam žaisliukui?smile.gif
Atsakyti
Sveikos! Labai džiūgavau atradus šitą temą, kiek dauuug geros info ir nuostabių fotkių!!! Ačiū ačiū!

Aprašysiu savo situaciją:

Turiu pienę su nuskrendančiais pūkais (ah romantikė) ant krūtinės. koki 5metai jau. labai labai patinka.. Piešinys gal ir banalokas, bet visumą manau išgelbėja vieta, nes labai gražiai susikomponuoja su mano kūnu smile.gif ir šiaip myliu tą pienę, nes ji grynai mano, piešėm kartu su meistru per dvi savaites ir pagimdėm mano asmeninį variantą. Meistras beje TEO TATTOO kaune. Bet nelabai rekomenduočiau jį, nebent paprastą tattoo darysit, be daug kūrybos..

O DABAR noriu antros tattoo, jau seniai noriu, bet dabar pribrendo reikalas, nes gavau dovanu čekį į ANGĮ. Nuėjau šiandien pas Vilių (pas jį užrašė, pati kalta, kad anksčiau nepasidomėjau..) su piešiniu, kokio maždaug norėčiau, bet reiktų perpiešti... Bet jam akivaizdžiai nepatiko, nemaloniai bendravo, prisipažino, kad ne jo stilius, jam "kuo tradiciškesnė tattoo tuo geriau". o aš štai psichodelikos noriu biggrin.gif

Kadangi planuoju darytis ant rankos (nuo alkunės link plaštakos) tai LABAI atsakingas reikalas. TAigi:

GAL GALIT PATARTI, KOKS MEISTRAS PAIŠO PSICHODELIC STYLE ?

Noriu maždaug tokio mėnulio, ir gervės.. bet visą kitą kompoziciją reiktų perpiešti... Viliui nebus įdomu, o norėčiau rasti kažką, kas turėtų užsidegimą ties tuo..

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cherry_cherie @ 2011 07 25, 22:13)
Šitas lenkas yra sick sick sick one cool motherf-er damn good... umn.gif Pamatysiu live šį savaitgalį..  clap.gif

Tai kaip susitikimas?pasidalink trumpai ispudziais,darbai tikrai labai grazus. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Spree- @ 2011 07 28, 17:33)

Tokio stiliaus darbai, bent jau dailėje, yra vadinami grafika (taškas , linija, dėmė). Jie ir taip savaime patys yra sudėtingi, nes jau vien ant lapo piešiant atima labai nemaža laiko, o ypač taškavimas. Perpiešiant tokio tipo darbus ant "kalkės", ar kaip ten tas tattoo popierius vadinasi, yra tikrai ne lengva atpsausti kūno vietoje taškus - ypač jei jie smulkūs, tad gali būti jog meistras nenori imtis darbo dar ir dėl nemažai laiko atimančio kruopštumo, bei visgi galimo nemenko improvizavimo jau vien ant tos kūno vietos, kurioje ji bus. O grafika yra išties labai specinė technika, tad ne visi labai noriai gali ja imtis.
Dėl meistro nieko negaliu patarti, bet pasižiūrinėk, manyčiau vistiek rasi sugebantį. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 28 liepos 2011 - 18:00
Ašai kaiptik užvakar buvau Angy, pas Vilių užsirašiau. Išsiaiškinom, ko aš noriu, o piešinį palikau laisvės pačiam koreguoti, tai nežinau, man regis, viskas gerai. MAno vienas draugas Angy tikriausiai gyvena (turi 4 tatuiruotes ir n auskarų), tai pats sakė, kad Vilius labai fainas. Man bendrauti irgi patiko, visiškai gerietis smile.gif

LAukiu nesulaukiu savo dienos kažkaip labai pasitikiu meistru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(basom_per_lietu @ 2011 07 29, 12:17)
LAukiu nesulaukiu savo dienos  kažkaip labai pasitikiu meistru smile.gif

Man irgi taip buvo smile.gif
O Vilius labiau old school'ą daro ir jam sekasi.
Su Spree norais aš gal bandyčiau pas Ramą eit,bet dovanų čekis tai ne pas jį...O negali kitas meistras iš Angies padaryt jos?Ignas pavyzdžiui,pakalbėk su juo.
Atsakyti
na va, pagaliau ir as keliausiu kita treciadieni darytis tattoo, tik jai prireiks dvieju apsilankymu thumbup.gif siandien buvau nuejus pas pazystama i salona, tai viska susitarem bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos.
Skaitineju jusu zavia temuke ir ieskausi ideju.... ax.gif

dar prie to pacio noriu pasidalinti rasta foto, man tai pasirode zavu...

user posted image

o zodziai te stai tokie

Le loup criait sous les feuilles
En crachant les belles plumes
De son repas de volailles:
Comme lui je me consume.

and the english translation-

The wolf cried under the leaves
As he spat out fine feathers
Of his meal of foul:
Like him I consume myself

na ir dar viena miela