QUOTE(biesas66 @ 2011 08 18, 12:09)
kas vienam tinka,tas kitam priesingybe. Na bet gal baigiam is tuscio i kiaura pilstyti,o tai jau atsiranda norinciu butinai isdeti i suns dienas ir sukritikuoti. (kas cia populiariausia)
Nei man reikia gincu nei ka..
Nei man reikia gincu nei ka..
Va būtent - kaip vienas supras, kitas visiškai priešingai. Ir čia ne iš tuščio į kiaurą, tiesiog kiekvienas viską priima pagal savo patirtį ir suvokimą.

Čia labai tinka paaiškinimui apie tai, ką turėjau omeny, Biesas66
Japan has the right answer-- you dont' just walk in, lay your money down and get tattooed. They have to study your character first, and if they think you'll be a credit to the work they put on you, they turn you down cold-- Sailor Jerry Collins
Ir ta proga seno gero oldschool'iuko

Japan has the right answer-- you dont' just walk in, lay your money down and get tattooed. They have to study your character first, and if they think you'll be a credit to the work they put on you, they turn you down cold-- Sailor Jerry Collins
Ir ta proga seno gero oldschool'iuko

Cherry,cherrie,pasakyk pridejus ranka prie sirdies,i kiek klijentu jus isigilinate? Manau i nedaugeli ir nereikia cia bla,bla,bla. Bet bent jau gerai kad stengiates. Nepagalvokit kad as jus noriu sumenkinti ar kazkas panasaus,tiesiog jei matau prie ko prikibti,kodel gi ne,as pats iprates daryti darba taip kad nebutu prikibti,o jusu fraze,sutikit,nuskambejo dviprasmiskai.
Tiesa,taip ir nepasaket kiek kainuoja valanda darbo..
Beje,gal norit kas isgirsti kiek kainuoja issinaikinti tatoo?
Tiesa,taip ir nepasaket kiek kainuoja valanda darbo..
Beje,gal norit kas isgirsti kiek kainuoja issinaikinti tatoo?
Aš tokiam kaip biesas nedaryčiau tatuiruotės, vis tiek nepatenkintas liktų.
Ir kažko labai jau jis griežia dantį ant Totemo.

Ir kažko labai jau jis griežia dantį ant Totemo.