Įkraunama...
Įkraunama...

Ink Addicts... *29

Ajajajajaaaj, kokie miela smile.gif Pąs ką dareisi? smile.gif
Atsakyti
Taip ant slaunies,aciu uz pagyrimus. Dariausi TomasTattoo(Pan) .
Atsakyti
Nu liuks Tomas pavarė smile.gif
Atsakyti
grazute peledaite:ax:
Atsakyti
Pagaliau ir aš pasidariau (;

www.imageshack.us/photo/my-images/832/24876515166386157428014.jpg/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kwon Ya Mang: 16 birželio 2011 - 17:11
Na gražu smile.gif
Atsakyti
Gladiole, liux, o kai dar spalvų įpieš, tai bus visai super. Man labai patiko. 4u.gif
Kwon Ya Mang, nejaučiu silpnybės tokio tipo tattoo, bet vistiek pasveikinsiu atlikus sau gerą darbą. 4u.gif
----
user posted image
user posted image
Papildyta:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zazuna: 17 birželio 2011 - 02:43
bigsmile.gif koks kačius wub.gif Ir peliokas biggrin.gif ir fėja su dviračiu (tik jos veidas man biškį suodinas:D ) ir... nu visi bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo it's not me: 17 birželio 2011 - 05:50

Gladiole nuostabi pelėda wub.gif Kai nusispalvins manau bus iš vis pasakiška wub.gif

Kwon Ya Mang sveikinimai pažymėjus savo kūną 4u.gif

QUOTE(zazuna @ 2011 06 17, 03:42)
user posted image
Superinis katulis bigsmile.gif
Atsakyti
sveikos merginos 4u.gif as esu tvirtai apsisrendus darytis tattoo, turiu issirinkus ir piesini kokio mazdaug noriu, tik va norejau pasiklausti jusu nuomones. Noreciau sparnu ant menciu, kur geriausia butu juos pasidaryti Vilniuje?daug geru atsiliepimu girdejau apie ramas tattoo g.gif
Atsakyti
Kiek žinau,tai RamasTattoo liepą atostogauja,bet jeigu neskubu,tai ten turėtų gražiai padaryt.Jei norisi greičiau,tai aš bandyčiau dėl sparniukų eit pas Igną iš Angies smile.gif

Mano tikslas per vasarą susitaupyt pinigėlių naujai tattoo ir nuspręst ar važiuot pas Aivarą į Šiaulius ar eit pas Vilių į Angį.Laukiu nesulaukiu rudens wub.gif
Atsakyti
Prisistatau. Mano antroji tatuiruote..
user posted image

Dabar planuoju sia tatuiruote plesti...Sujungus turetu gautis per puse nugaros ... Meistras dabar piesia,tai gal uz poros savaiciu jau bus bent jau eskizas..

Beje,Kodel Pradiniame puslapyje nesimato Mad Factory inicialu? Man tai geriausia tatuiruociu studija Siauliuose smile.gif
Atsakyti