Taip ant slaunies,aciu uz pagyrimus. Dariausi TomasTattoo(Pan) .
grazute peledaite:ax:
Pagaliau ir aš pasidariau (;
www.imageshack.us/photo/my-images/832/24876515166386157428014.jpg/
www.imageshack.us/photo/my-images/832/24876515166386157428014.jpg/
Gladiole, liux, o kai dar spalvų įpieš, tai bus visai super. Man labai patiko.
Kwon Ya Mang, nejaučiu silpnybės tokio tipo tattoo, bet vistiek pasveikinsiu atlikus sau gerą darbą.
----

Papildyta:

Kwon Ya Mang, nejaučiu silpnybės tokio tipo tattoo, bet vistiek pasveikinsiu atlikus sau gerą darbą.
----

Papildyta:

Gladiole nuostabi pelėda
Kwon Ya Mang sveikinimai pažymėjus savo kūną
QUOTE(zazuna @ 2011 06 17, 03:42)
sveikos merginos
as esu tvirtai apsisrendus darytis tattoo, turiu issirinkus ir piesini kokio mazdaug noriu, tik va norejau pasiklausti jusu nuomones. Noreciau sparnu ant menciu, kur geriausia butu juos pasidaryti Vilniuje?daug geru atsiliepimu girdejau apie ramas tattoo
Kiek žinau,tai RamasTattoo liepą atostogauja,bet jeigu neskubu,tai ten turėtų gražiai padaryt.Jei norisi greičiau,tai aš bandyčiau dėl sparniukų eit pas Igną iš Angies 
Mano tikslas per vasarą susitaupyt pinigėlių naujai tattoo ir nuspręst ar važiuot pas Aivarą į Šiaulius ar eit pas Vilių į Angį.Laukiu nesulaukiu rudens
Mano tikslas per vasarą susitaupyt pinigėlių naujai tattoo ir nuspręst ar važiuot pas Aivarą į Šiaulius ar eit pas Vilių į Angį.Laukiu nesulaukiu rudens
Prisistatau. Mano antroji tatuiruote..

Dabar planuoju sia tatuiruote plesti...Sujungus turetu gautis per puse nugaros ... Meistras dabar piesia,tai gal uz poros savaiciu jau bus bent jau eskizas..
Beje,Kodel Pradiniame puslapyje nesimato Mad Factory inicialu? Man tai geriausia tatuiruociu studija Siauliuose

Dabar planuoju sia tatuiruote plesti...Sujungus turetu gautis per puse nugaros ... Meistras dabar piesia,tai gal uz poros savaiciu jau bus bent jau eskizas..
Beje,Kodel Pradiniame puslapyje nesimato Mad Factory inicialu? Man tai geriausia tatuiruociu studija Siauliuose