Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

ilgai laukeme todel kad abu su vyru perdetai viska isgyvenome,buvau priversta net naudoti raminancius vaistus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mamyte Aiste: 20 birželio 2011 - 10:37
QUOTE(mamyteJ @ 2011 06 20, 11:03)
o tu bandei nt testka pasidaryt, ka jis rodo?

Nedariau NT.Galvojau sulaukti mmm ir tiek.Be to ,kiek teko pasiskaicius suzinot, is mamyciu pasisakymu,dazniausiai visa menesi NT teigiama rodo. doh.gif

Sveikute 4u.gif Kai buvau pas gine pasitikrint po A uzklausiau pas ja del to pienuko kuris atsirado, tai ji mane nuramino kad cia nieko blogo, juk organizmas ruosiesi motinystei ir naturalu kad to skiscio dabar yra, dar prideure kad maziau reiktu spaudziot doh.gif
dar galvoju prolaktina profilaktiskai pasitikrinsiu po kokiu pora menesiuka, dabar neverta nes viestiek pievas rodys schmoll.gif
Atsakyti
[quote=planuke,2011 06 20, 11:50]
yra, dar prideure kad maziau reiktu spaudziot doh.gif

Sveika 4u.gif Oi... tai reiks nebespaudinet.. ax.gif Nes as vis kasdien po karta paspaudziu,pasiziuret kas ten dedas.. blush2.gif
Atsakyti
Angeliukas, patys didžiausi sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif , saugok save, lengvo tau nešiojimo

planuke,tai jau buvai po A pas gyd.?,aš tai niekur, laukiu kada mm, nes man irgi abrazija 06.02 padaryta, pradžioje galvojau saugotis kokius tris mėn, bet dabar mąstau, gal ne g.gif , tik norėčiua sužinoti ką tie tyrimai rodys, kuriuos turėjo padaryti po valymo

Mamyte Aiste, 4u.gif suprantu , kad ilgai laukti ir netekti žiauriai sunku, pas mus po 10 metų nušvito viltis...ir užgeso...buvo sunku, bet va darbar vėl imu tikėti...viltis miršta paskutinė mirksiukas.gif taip, kad laikomės 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gintule: 21 birželio 2011 - 14:23
Oi merginos, siandien savaitė po abrazijos, o mano vyras vakar vakare kaip niekur nieko visą "apkabą" paleido... doh.gif snekejom, kad "zvejyba" pradesim bent vienų menesiniu sulauke, o jis va kitaip sugalvojo. Panikuoju visa diena ir vietos nerandu, kad tik skaudesniu pasekmiu nebutu, vel koks nesivystantis ar greitas persileidimas... sad.gif
Atsakyti
As siandien buvau pas ginekologe, apziurejo, sake viskas gerai. Visi mano tyrimai buvo geri, taigi persileidimo priezastis neaiski. Jos paklausiau dėl tu triju menesiu laukimo. Ji paaiškino, kad per 3 men. atsistato gimdos gleivine, galima bandyt pastot ir po 2 men. Aisku, buna taip, kad ir is karto moterys pastoja, isnesioja sveikus vaikucius. Bet tada didesne tikimybe, kad vaisius vel isslys. Zodziu atveju visokiu yra. Dar pasakojo, kad uzsienyje iki 12 sav. gresiančio nestumo niekas negydo, leidzia organizmui paciam arba issivalyt, arba issaugot nestumą. Cia tik pas mus nuo sovietu laiku del nedidelio nestumo issaugojimo guldo i ligonines ir pan. Reziume: gamta visagale. Sutvarko taip kaip reikia.
Atsakyti
QUOTE(gintule @ 2011 06 21, 15:23)
Angeliukas, patys didžiausi sveikinimai 4u.gif  4u.gif  4u.gif , saugok save, lengvo tau nešiojimo

planuke,tai jau buvai po A pas gyd.?,aš tai niekur, laukiu kada mm, nes man irgi abrazija  06.02 padaryta, pradžioje galvojau saugotis kokius tris mėn, bet dabar mąstau, gal ne g.gif , tik norėčiua sužinoti ką tie tyrimai rodys, kuriuos turėjo padaryti po valymo

Mamyte Aiste, 4u.gif suprantu , kad ilgai laukti ir netekti žiauriai sunku, pas mus po 10 metų nušvito viltis...ir užgeso...buvo sunku, bet va darbar vėl imu tikėti...viltis miršta paskutinė mirksiukas.gif taip, kad laikomės 4u.gif

Sveika gintule 4u.gif Taip jau lankiausi pas gyd. apziurejo mane ant to vadinamo lektuvelio, paeme tepineli, kraujo tyrima pasidariau sake viskas tvarkoi, beto gerai jauciuosi nieko man neskauda ir tepliojimai jau pasibaige. Del ko pupa nebeaugo, nepasake nes dar nebuvo atsakymu, o ir atsakymas manau butu tas pats kaip ir visoms "priezastis neaiski" dry.gif uzmuskit, bet netikiu kad tuos musu gemeliuku-angeliukus kas nors tiria schmoll.gif na gal po kokiu keliu nesivystanciu blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fragolina @ 2011 06 21, 16:33)
Oi merginos, siandien savaitė po abrazijos, o mano vyras vakar vakare kaip niekur nieko visą "apkabą" paleido...  doh.gif  snekejom, kad "zvejyba" pradesim bent vienų menesiniu sulauke, o jis va kitaip sugalvojo. Panikuoju visa diena ir vietos nerandu, kad tik skaudesniu pasekmiu nebutu, vel koks nesivystantis ar greitas persileidimas...  sad.gif

Oi tai ziuriu kad cia ne man vienai taip atsitiko unsure.gif Maniskis aiskinosi kad pamirso blink.gif blink.gif blink.gif bet dabar galvoju kad cia buvo planas huliganas doh.gif Pirmom dienom labai pergyvenau, bet kaip sakoma saukstai po pietu blush2.gif
Atsakyti
plankute,Fragolina, nepergyvenkit 4u.gif 4u.gif Tikiu,kad viskas bus kuo puikiausiai thumbup.gif Teisingai mamadaiva sako-gamta visagale smile.gif
Siulau pasiskaityti,jei dar neskaitet, sio forumo vienos apklausos pasisakymus.Apklausa vadinas "Pastojimas po persileidimo".Joje yra keletos uzsienieciu mamyciu pasisakymai. Mane asmeniskai labai teigiamai nuteike ir nuramino... Net nemoku pasakyt.. na tiesiog... wub.gif
Atsakyti
Sveikos,

Užsukau į šią temelę ir aš smile.gif
Tik va šį kartelį jau su padrąsinimu jums visoms smile.gif
Turėjau nesivystantį nėštumą ir man atliko abraziją sad.gif ....buvo labai sunku, tiek man tiek vyrui....Gydytoja patarė pradėti bandyti po trijų ciklų ir vėl neščia smile.gif Nėštumas praejo gerai tik , kad man vis atrodydavo, kad gali kas negero nutikt - buvo tokia nepaaiškinama baimė... Manau, kad nesivystančio nėštumo pasėkmės.... Bet svarbiausia, kad viskas buvo gerai ir dabar turime nuostabų berniuką, kuriam jau greitai bus metai smile.gif
Šiaip čia tik mano asmeninė nuomonė, bet manau, kad ne veltui yra sakoma , kad šeima atidėtų vaikelio planavimą bent keliems mėnesiams ir dėl psichologinių dalykų ...
Tai va sėkmės visoms planuojančioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 06 21, 19:52)
plankute,Fragolina, nepergyvenkit 4u.gif  4u.gif  Tikiu,kad viskas bus kuo puikiausiai thumbup.gif  Teisingai mamadaiva sako-gamta visagale smile.gif
Siulau pasiskaityti,jei dar neskaitet, sio forumo vienos apklausos pasisakymus.Apklausa vadinas "Pastojimas po persileidimo".Joje yra keletos uzsienieciu mamyciu pasisakymai. Mane asmeniskai labai teigiamai nuteike ir nuramino... Net nemoku pasakyt.. na tiesiog... wub.gif

aciu, mamyteJ, pasiskaitinesiu, gal ramiau pasidarys smile.gif aisku, vakarykstis nuotykis nereiskia, kad uzkibo, bet vis tiek kazkaip neramu unsure.gif
Atsakyti
Kaip paaiskiti viska, jei tyrimai geri? Kantrybes ir drasos visoms. VISKAS BUS GERAI. KITAIP IR NEGALI BUTI. Man sendien vel verkt norejosi. Gine pasake, kad meno tepinelis idealus, kraujas irgi geras. Mano sazine rami, nesitasiau, nestresavau, o razulztatas....aiskus. Tikiuosi viskas bus gerai.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 21, 22:02)
Kaip paaiskiti viska, jei tyrimai geri? Kantrybes ir drasos visoms. VISKAS BUS GERAI. KITAIP IR NEGALI BUTI. Man sendien vel verkt norejosi. Gine pasake, kad meno tepinelis idealus, kraujas irgi geras. Mano sazine rami, nesitasiau, nestresavau, o razulztatas....aiskus.  Tikiuosi viskas bus gerai.

mamadaiva, jauciu, kad dar iki rudens is taves geru naujienu turesim 4u.gif
Atsakyti