Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(mamyteJ @ 2011 06 20, 11:03)
o tu bandei nt testka pasidaryt, ka jis rodo?

Nedariau NT.Galvojau sulaukti mmm ir tiek.Be to ,kiek teko pasiskaicius suzinot, is mamyciu pasisakymu,dazniausiai visa menesi NT teigiama rodo. doh.gif

cia labai skirtingai ir priklauso nuo hormonu, kada jie atsistato ir sugrista i normalias vezias nt - mirksiukas.gif
as dar savaitele planuoju palaukt ir ziuresiu, ka man tesukas rodys blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Fragolina @ 2011 06 21, 16:33)
Oi merginos, siandien savaitė po abrazijos, o mano vyras vakar vakare kaip niekur nieko visą "apkabą" paleido...  doh.gif  snekejom, kad "zvejyba" pradesim bent vienų menesiniu sulauke, o jis va kitaip sugalvojo. Panikuoju visa diena ir vietos nerandu, kad tik skaudesniu pasekmiu nebutu, vel koks nesivystantis ar greitas persileidimas...  sad.gif

tikrai taip blogai negalvok smile.gif jau kaip sakoma saukstukai po piet lotuliukas.gif lotuliukas.gif o gal kaip tik stipruolis kudikelis bus mirksiukas.gif
na man sake 2 sav jokiu siu dalykeliu neuzsimt, bandom laukt dar biski blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 21, 22:02)
Kaip paaiskiti viska, jei tyrimai geri? Kantrybes ir drasos visoms. VISKAS BUS GERAI. KITAIP IR NEGALI BUTI. Man sendien vel verkt norejosi. Gine pasake, kad meno tepinelis idealus, kraujas irgi geras. Mano sazine rami, nesitasiau, nestresavau, o razulztatas....aiskus.  Tikiuosi viskas bus gerai.

Tai belieka vienintelis paaiskinimas: Naturali gamtos atranka. Islieka tik stipriausi.
Ko ir linku 4u.gif

Atsakyti
Sveikos dar karteli smile.gif

Gal kiek pardziuginsiu kitas, o gal ir ne... Man A daryta 05.18. vakar buvau pas ginekologe privaciai, nes sulaukus pirmu mmmmm po abrazijos, patre nueiti pasitikrinti, issiklausinejau visko is eiles kas rupejo. Tai vatm del tolesnio planavimo, tai pasake, kad sulaukus pirmu mmm, tai reiskia, kad jau organizmas atsigavo, ir k=jei mmm pasirode, tai geras zenklas, kad ir toliau vyksta procesai moters organizme toliau. O leliuka planuoti galima is karto, nes niekas negarntuoja, kad puse metu islaukus bus gerai, o db praejus men ar dviem bus blogai, aisku paminejo, nebent pati jauciuois dar neatsigavusi, bet as jau atsigavau ir nebegalvoju. kadangi po valymo atejo atsakymas, kad nesivyste del neaiskiu (genetiniu) priezasciu, t.y. kad nebuvo jokiu uzdegimu, infekciju ir cistu, tai kaip ir sveika esu, tad nenukabinkim nosies, ja i virsu ir kibkim i darbus mergaites wink.gif tikiuosi ateisiu kitakart pas jus jau su nestukes liniuote nestuke.gif
Ai dar isziurejo kiausidziu veikla, sake kad kiausides grazios, gimdute svari grazi, ir liepe gerti folio rugsti, ir daryti ir daryti, jei tik norim leliuko, tai tokia esu laiminga, kad viskas gerai
Atsakyti
Džiaugiuosi už tave smile.gif
puikiai pamenu kai pati išgirdau geras gydytojos išvadas, taip pat labai džiaugiausi ax.gif
na, o dabar, kibkit į darbus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Aš mama @ 2011 06 22, 08:28)
Sveikos dar karteli smile.gif

Gal kiek pardziuginsiu kitas, o gal ir ne... Man A daryta 05.18. vakar buvau pas ginekologe privaciai, nes sulaukus pirmu mmmmm po abrazijos, patre nueiti pasitikrinti, issiklausinejau visko is eiles kas rupejo. Tai vatm del tolesnio planavimo, tai pasake, kad sulaukus pirmu mmm, tai reiskia, kad jau organizmas atsigavo, ir k=jei mmm pasirode, tai geras zenklas, kad ir toliau vyksta procesai moters organizme toliau. O leliuka planuoti galima is karto, nes niekas negarntuoja, kad puse metu islaukus bus gerai, o db praejus men ar dviem bus blogai, aisku paminejo, nebent pati jauciuois dar neatsigavusi, bet as jau atsigavau ir nebegalvoju. kadangi po valymo atejo atsakymas, kad nesivyste del neaiskiu (genetiniu) priezasciu, t.y. kad nebuvo jokiu uzdegimu, infekciju ir cistu, tai kaip ir sveika esu, tad nenukabinkim nosies, ja i virsu ir kibkim i darbus mergaites wink.gif tikiuosi ateisiu kitakart pas jus jau su nestukes liniuote nestuke.gif
Ai dar isziurejo kiausidziu veikla, sake kad kiausides grazios, gimdute svari grazi, ir liepe gerti folio rugsti, ir daryti ir daryti, jei tik norim leliuko, tai tokia esu laiminga, kad viskas gerai

Saunios naujienos, Linkiu isvajotu II 4u.gif
Atsakyti
4u.gif Na pasidariau siryt NT ,nes ir vyras jau kelinka diena klausinejo ar mmm neatejo.Neigiamas testukas,tai dabar belieka tiktais sulaukti mm ir kibti i darbus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyteJ @ 2011 06 23, 12:30)
4u.gif  Na pasidariau siryt NT ,nes ir vyras jau kelinka diena klausinejo ar mmm neatejo.Neigiamas testukas,tai dabar belieka tiktais sulaukti mm ir kibti i darbus tongue.gif

oi jauciu darbymietis prasides cia lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena verysad.gif manes ryt laukia jau antra abrazija... nebezinau verkti, neverkt, liudet, neliudet.. isvis nebezinau ar noresiu dar karta bandyt..jau antra karta taip nutinka, del neaiskiu priezasciu, visi duomenys geri, tiesiog neplaka sirdele ir tiek..gydytoja siulo, paskui visokius tyrimus darytis, vaziuot i kauna ir t.t. bet nezinau ar noriu..nezinau ar istversiu dar ir 3 abrazija...zinau, nereikia taip galvot, bet labai sunku, labai bijau, turiu viena klecka, myliu, einu is proto del jo, bet taip noretusi ir antro, bet dar labiau bijau...
nezinau, gal kazko reikia ryt paklaust? zinau, kad priezasties nepasakys kodel taip nutinka, bet gal kazka man reiktu zinot??
nebesusigaudau net mintyse, nei zodziuose, veiksmuose..kaip sunku.
nesuprantu, kodel tos kurios nenori vaiku, juos isnesioja, pagimdo ir pameta, o as taip trokstu vaikelio, o Dievas jo man nedovanoja verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(entrix @ 2011 06 27, 13:53)
Laba diena  verysad.gif  manes ryt laukia jau antra abrazija... nebezinau verkti, neverkt, liudet, neliudet.. isvis nebezinau ar noresiu dar karta bandyt..jau antra karta taip nutinka, del neaiskiu priezasciu, visi duomenys geri, tiesiog neplaka sirdele ir tiek..gydytoja siulo, paskui visokius tyrimus darytis, vaziuot i kauna ir t.t. bet nezinau ar noriu..nezinau ar istversiu dar ir 3 abrazija...zinau, nereikia taip galvot, bet labai sunku, labai bijau, turiu viena klecka, myliu, einu is proto del jo, bet taip noretusi ir antro, bet dar labiau bijau...
nezinau, gal kazko reikia ryt paklaust? zinau, kad priezasties nepasakys kodel taip nutinka, bet gal kazka man reiktu zinot??
nesuprantu, kodel tos kurios nenori vaiku, juos isnesioja, pagimdo ir pameta, o as taip trokstu vaikelio, o Dievas jo man nedovanoja  verysad.gif

Labai gaila, kad taip atsitiko. Neguosiu, nepadės. Praeis kuris laikas, palengvės. Paaugink savo mažiuką, vėliau bandyk.
beje, kiek laiko buvo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamadaiva: 28 birželio 2011 - 12:07
QUOTE(entrix @ 2011 06 27, 13:53)
.
nesuprantu, kodel tos kurios nenori vaiku, juos isnesioja, pagimdo ir pameta, o as taip trokstu vaikelio, o Dievas jo man nedovanoja  verysad.gif

Sveika,labai uzjauciu 4u.gif Si klausima mes irgi jau senei svarstem,kai as vis niekaip pastoti negalejau... g.gif Pazytu viena vienisa moteriske,auginancia dvieju metuku vaikuti,kuri bene 4 abortus turejusi. Ir taip jai atsitinka,kad po kiekvieno nepasisaugojimo ji pastoja doh.gif
Todel,manau,siame reikale daugumoj yra taip, kaip yra ir, nieko nepakeisi.

O man,pagaliau,mmm vakar atejo po 34d.po persileidimo.Dar taip niekad nesu laukus mmm ,kaip si karta smile.gif .Buvau ir nerimaut pradejus,nes kairi sona kazkaip keistai maude jau 4d.
Atsakyti
QUOTE(mamadaiva @ 2011 06 28, 13:05)
Labai gaila, kad taip atsitiko. Neguosiu, nepadės. Praeis kuris laikas, palengvės. Paaugink savo mažiuką, vėliau bandyk.
beje, kiek laiko buvo?

dabar buvo pagam mm 10 savaite, o nustojo vystytis 7 sav. su pirmu nustojo 6 sav bet iki 12 laukiau kol pats issivalys, bet deja.. verysad.gif jau po visko, isveze viska ka ten rado i labaratorija, gal ras priezasti g.gif
Atsakyti
QUOTE(entrix @ 2011 06 27, 12:53)
Laba diena  verysad.gif  manes ryt laukia jau antra abrazija... nebezinau verkti, neverkt, liudet, neliudet.. isvis nebezinau ar noresiu dar karta bandyt..jau antra karta taip nutinka, del neaiskiu priezasciu, visi duomenys geri, tiesiog neplaka sirdele ir tiek..gydytoja siulo, paskui visokius tyrimus darytis, vaziuot i kauna ir t.t. bet nezinau ar noriu..nezinau ar istversiu dar ir 3 abrazija...zinau, nereikia taip galvot, bet labai sunku, labai bijau, turiu viena klecka, myliu, einu is proto del jo, bet taip noretusi ir antro, bet dar labiau bijau...

Sveikos 4u.gif
Entrix, musu leliukai turejo gimt sausi...Skaitinejau ir as sausinukiu nestukiu pasiplepejimus, bet nesijungiau.. Deja ir mano maziuko sirdute nustojo plakti cry.gif
Sis nestumas man buvo labai didelis netiketumas, galima sakyt, kad uzkibo tikru tikriausias netyciukas. As auginu 1.6m suneli, tad laabai apsidziaugiau, kad jam ilgai nereikes laukti broliuko ar sesutes. Jau buvau bepradejus skaiciuoti 10 nestumo savaite, kai nuejus pas gydytoja, mano gyvenimas apsiverte aukstyn kojom verysad.gif Paaiskejo, kad mano mazylio sirdute nustojo plakti 9 savaite..
Jau praejo savaite po abrazijos, bet netekties skausmas visai nemazeja... Dievuleliau, net nesitikejau, kad bus taip sunku istvert si gyvenimo perioda. Vienintelis ramstis man siuo metu yra mano sunelis, apsikabinus vis lengviau ant sirdies pasidaro. As juk jam pazadejau, kad padovanosiu broliuka ar sesute. Tad tik gydytojai leidus is karto kibsim i darbus.
Atsakyti