Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(fishke @ 2011 06 29, 12:10)
protingai darei... Man reikėjo lapkritinukus palikti...skauda labai...

man teko spaliukus palikti beveik tuo pat metu kaip tau lapkritinukus verysad.gif

ginė sakė palaukt porą mėn, bet dar reikia sulaukti pirmųjų mm... ir sakė jei organizmas nebus pasiruošęs, tai ir nepastosiu... bet kai jau po širdim vėl bus gyvybė, apie tai nežinos niekas tol, kol nepradės akivaizdžiai matytis... nors mes irgi nebeslėpėm nuo nieko tik suėjus trim mėnesiam, ir nesigyrėm nei tėvam nei draugam vos tik pastojus unsure.gif

vienas ginekologas yra pasakęs "džiaugtis galėsi tik išnešiojus ir pagimdžius sveiką vaiką" unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tiggre: 03 liepos 2011 - 11:35
QUOTE(tiggre @ 2011 07 03, 12:31)
man teko spaliukus palikti beveik tuo pat metu kaip tau lapkritinukus verysad.gif

ką matau.... Dieve, kokie jūs dičkiai buvot ... Kame reikalas???? Kas , dėl ko??? Aišku jei gali rašyt ir yra noro pasakot .... Ar darė A? Pakako vienos?

laikykitės...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 03 liepos 2011 - 13:16
QUOTE(fishke @ 2011 07 03, 14:01)
ką matau.... Dieve, kokie jūs dičkiai buvot ... Kame reikalas???? Kas , dėl ko??? Aišku jei gali rašyt ir yra noro pasakot .... Ar darė A? Pakako vienos?

laikykitės...

viskas dėl tos prakeiktos dvynių transfuzijos... verysad.gif pirmadienį apžiūrėjo lelius, ir sakė kad dar negali siųsti operacijai, nes neatitiko reikalavimų giliausia vandens kišenė pas recipientą vaikutį, ir reikėjo dar savaitę luktelti... deja bet mes jos nesulaukėm, ir trečiadienį pradėjau jausti kad pilvas susitraukinėja, bet ne taip kaip seniau, o su skausmu... nuvažiavus į KMUK mus paguldė. Organizmas nusprendė su visu tuo reikalu susitvarkyti savaip... 21sav.+2d. jiems buvo kai įvyko persileidimas/priešlaikinis gimdymas...
A nedarė, neprireikė, nes placenta visa išėjo kartu su jais...

tai va tokia mūsų istorija...
Atsakyti
QUOTE(tiggre @ 2011 07 03, 14:47)
viskas dėl tos prakeiktos dvynių transfuzijos...

truputį paskaičiau apie tai, nebuvau nieko girdėjus...Labiausiai nuliūdino šitas sakinys Dvynių transfuzijos sindromas būdingas vienam iš 2,5-3 tūkst. gimdymų ... Labai liūdna, kad patekai į tą mažą procentą...
Gerai, kad neprireikė A ir galėsit greičiau planuot...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 07 03, 15:13)
truputį paskaičiau apie tai, nebuvau nieko girdėjus...Labiausiai nuliūdino šitas sakinys Dvynių transfuzijos sindromas būdingas vienam iš 2,5-3 tūkst. gimdymų ... Labai liūdna, kad patekai į tą mažą procentą...
Gerai, kad neprireikė A ir galėsit greičiau planuot...

iš nedidelio procento su identiškais dvyniais, papuolėm į dar mažesnį... o dar toks durnas sutapimas... už poros savaičių nuo to kai sužinojau kad laukiuos, pakrikštijau savo dukterėčią... kai mama sužinojo kad krikštijau nesilaukdama iškart pasakė kad blogai, nes yra prietaras kad jei krikštiji nėščia, tai tavo vaikelis gims negyvas ar ligotas... vat tau ir netikėk prietarais g.gif

na kas liečia planavimą, tai kaip jau sakiau, ginė pasakė porą mėn rolleyes.gif porą mėnesių jau vien mm gali tekti palaukti unsure.gif

o kas jum nutiko?
Atsakyti
QUOTE(tiggre @ 2011 07 03, 15:24)
iš nedidelio procento su identiškais dvyniais, papuolėm į dar mažesnį... o dar toks durnas sutapimas...

na kas liečia planavimą, tai kaip jau sakiau, ginė pasakė porą mėn  rolleyes.gif porą mėnesių jau vien mm gali tekti palaukti unsure.gif

o kas jum nutiko?

labai liūdna....

na gal poros mėn nereiks laukti mm, po mėnesio, jei buvo reguliarios, turėtum sulaukti...

na mums tikroji priežastis po A nepaaiškėjo... Prisca 1 rodė didelę riziką, turėjom vandenų tyrimą daryt, bet nebespėjom... Tai ko gero genetiniai pakitimai buvo labai dideli...
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 07 03, 20:10)
labai liūdna....

na gal poros mėn nereiks laukti mm, po mėnesio, jei buvo reguliarios, turėtum sulaukti...

na mums tikroji priežastis po A nepaaiškėjo... Prisca 1 rodė didelę riziką, turėjom vandenų tyrimą daryt, bet nebespėjom... Tai ko gero genetiniai pakitimai buvo labai dideli...

užjaučiu jus... mane daug gyd. bandė guosti... kad gal taip ir geriau, nei turėt nesveiką mažylį...

P.S. ateinu pas jus į temą, nes čia ne visai vieta ax.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na stai,buvau pas gine,prieme mane svedukai,be jokiu papildomu klausimu smile.gif Apziurejo visapusiskai ir,sake viksas puiku thumbup.gif . Jokiu uzdegimu,svaru grazu.. Spejo,kad sona skaudalioti galejo nuo uzkietejusiu viduriu rolleyes.gif

Dabar jau tikrai,tik belieka sekti vaisingas dienas ,ir kibti i darba.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(andromed111 @ 2011 06 01, 19:15)
Sveikutes, mergaites  4u.gif

Pati turejau A sausio menesi. Jau keli menesiai kaip su SB bandom kviestis gandrus ir tikiuosi, kad greitai jie pas mus uzsuks  ax.gif 

Norejau paklausti jusu, ar jums po A ar persileidimo pms pozymiai isliko tie patys? As pastebejau toki idomu dalyka: niekada man nebeskauda krutines, ji nepadideja. Pries nestuma ir A, kiekviena menesi po O, krutine pasidarydavo labai skaudi ir padidedavo. Dabar to nebera. Idomu, ar cia zenklas kazko tai. O gal tai normalu g.gif Kaip jums buvo?

Skaitau ir negeliu patiket... unsure.gif
Man pries A (praita rudeni sia nelaime turejau ir as) niekada nieko neskaudedavo, ir mmm pajusdvau, tik kai akimis pamatydavau krauja...
O dabar nuo pavasario vidurio ciklo viduryje siaubingai skauda krutine, ji padideja, pries mmm maudzia pilva... Del to labai pergyvenu, prisigalvoju visokiausiu ligu... Ginei ramybes neduodu...
O cias pasirodo, tokiu jausmu neturi jau ir kaip tik atvirksciai pergyvena, kad tokiu pojuciu nejaucia... doh.gif
Tai kas yra normalu? Kai yra sie skausmai, ar kai nera ju...? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leja06: 07 liepos 2011 - 17:18
Jungiuosi ir aš pas jus... Šiandien lygiai 2mėn, kai sužinojau, kad mūsų vaikiukas nebesivysto... tuo metu ėjo 18 sav, o vaisius atitiko 15sav... šokas buvo abiems... per ašaras kelio nematėm... Organizmas niekaip nenorėjo paleisti vaikelio, kiek skyrė vaistų, niekas nepadėjo... Kol nenukraujavau ir blogai nepasijutau, tol laukė, kol pati pagimdysiu...Deja...
Po abrazijos apie porą savaičių kraujavau... iš pradžių stipriau, paskui tik tepliojo...Pirmųjų mėnėsinių sulaukiau daugiau nei po mėnesio...
Šiandien nuėjau pas savo ginekologą, tai viskas gerai. Labai noriu kuo greičiau pastoti... Tikiuosi, kad greitai gandrai užsuks vėl pas mus...
Atsakyti
As pries tris dienas sulaukiau pirmu mm. Sis menuo ejo laaaabai letai. dabar meldziuosi, kad tik greiciau ir sekmingai viskas pavyktu.
Meow, o pas tave jau nemazas nestumas buvo. Kame reikalas?
Atsakyti
meow, gaudyk 4u.gif
tikiu, kad pas mus visas atskris gandriukas ir padovanos po džiaugsmeli nestuke.gif
o kol kas kibkimės visos už rankų ir dėkime visas pastangas, kad gandrai kuo greičiau mus aplankytu smile.gif
Atsakyti