Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Zanku @ 2011 09 24, 12:06)
Labas visoms. Galvojau sekimingai laukiuosi,bet......vakar pradejau kraujuot ir nuvykau i ligonine.Supratau kad nesivysto ir kad ivyks persileidimas.As nelabai zinau kaip tai vyksta.Pats nerstumas vystesi beveik 9 savaites,tai dabar galvoju ar turi savaime viskas iseit ar kai pradesiu daugiau kraujuot vaziuot i ligonine. Labai prasau pasakykit ka reikia daryt,su tuo susiduriau pirma karta gyvenime verysad.gif

Uzjauciu...man,kai nustate antra nesivystanti nestuma, buvo kazkur panasus laikas, gal pora savaiciu daugiau..tai ligonineje pasiule vaziuoti namo, sako geriau,kad pati gimda isivalys...tada tik vos kraujavo....negaliu atleisti tai gydytojai,kuri taip man patare....laukiau namuose, kol daugiau sukraujuos, prisipirkau nuskausminamuju...po poros dienu namuose, buvau viena, taip pasidare bloga, spejau paskambinti greitajai, na tada ir prasidejo, tai yra taip pasipyle, kad norint atsistoti turejau isisdeti visa frotini ranksluosti...nuveze i ligonine, na ten zinoma padare abrazija, buvau taip nusilpusi,kad po visko dar teko nualpti...tai va net nezinau..jei didienis nestumas, nesiulyciau visko palikti savaime...per trecia nesivystanti nestuma jau gulejau ligonineje gydytoju prieziuroje, nors viskas vyko savaime...tada zymiai ramiau ir saugiau
Atsakyti
Labai gaila zanku,laikykis..o del persileidimo tai N kartu sveikiau kai viskas pasisalina savaime. Mano draugei sekmingai pasisalino savaime 11sav nestumas, as persileidau 9 sav pradzioj nors nestumas nesivyste jau nuo 6-7 sav. Man 3 gines patare laukti namie ir tik prasidejus itin gausiam kraujavimui vykti i ligonine. Galejau gulti i ligonine is kart bet norejau tik namo. Ir 4 diena po pirmuju rudu isskyru prasisejo stiprus kraujavimas, bet ne tragiskas ir per kelias valandas viskas pasisalino,paskui beliko tik kraujavimas. Pilvo skausmas buvo labai stiprus bet vaistai gelbejo. Taigi as manau geriau laukti, ir but pasiruosus vykti i ligonine prireikus. Laikykis 4u.gif
Atsakyti
Na man ryte prasidejo labai stiprus skkausmai.Kvieciausi greitaja ir vaziavauu i ligonine.Ten patikrino sake jog kaklelis prasiveres,turi viskas pasisalint.Sake jog kraujavimas jau nedidelis,betgi man jo didelio ir nebuvo unsure.gif Skausmas veliau praejo,o dabar vakarop vis pamaudena.Kraujuoju,bet neypac gausiai.Kresuliuku jokiu dar nera. Labai bijau ( nes gydytoja sake jog matysiu ta embriona kai jis iskrenta) to vaizdo. Ir isvis gydytoja sake kad jau viskas turejo but pasissaline su tais skausmais.Sako gal viskas iskrito i tualeta,gal nepastebejai. Sako dabar belieka kraujavimas tik.....tai vat ir zinok cia kaip kas yra.
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 09 24, 22:29)
Na man ryte prasidejo labai stiprus skkausmai.Kvieciausi greitaja ir vaziavauu i ligonine.Ten patikrino sake jog kaklelis prasiveres,turi viskas pasisalint.Sake jog kraujavimas  jau nedidelis,betgi man jo didelio ir nebuvo unsure.gif Skausmas veliau praejo,o dabar vakarop vis pamaudena.Kraujuoju,bet neypac gausiai.Kresuliuku jokiu dar nera. Labai bijau ( nes gydytoja sake jog matysiu ta embriona kai jis iskrenta) to vaizdo. Ir isvis gydytoja sake kad jau viskas turejo but pasissaline su tais skausmais.Sako gal viskas iskrito i tualeta,gal nepastebejai. Sako dabar belieka kraujavimas  tik.....tai vat ir zinok cia kaip kas yra.

Labukas labai uzjauciu group.gif Man panasiai kaip ir tau buvo,bet as viena pastebejima pajutau,kad labai noris i tuoleta rimtam reikalui,ir tikrai labai norejosi,man strenu nei pilvo isvis neskaudejo,ir kaip ejau tam reikaliukui,viskas ir ten krito blush2.gif O poto jau paskutini karta tai uzsimaniau sisiuko,ir pajutau kad slysta unsure.gif Tai buvo vienintelis kartas kaip maciau,kas iskrenta unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(LeSecret @ 2011 09 23, 12:22)
Sveiki,mergaites atsiliepkite tos,kurios turite bent viena vaikiuka,ir kam buvo paskui planuojant is eiles persileidimai 2-3..ir nepastojimas visai..ka daret,ka patartumet daryt?gal gydytoja patartumet prie to paties Vilniuje..

Mano sese-bet ji bande susilaukti pirmo vaikelio-kovojo taip 6 metus,4 persileidimai,tyresi viska,viskas buvo normose....visi nestumai nutrugdavo iki 10 sav.isvalymu daryti neteko viskas savaime isivele,pastoti iseidavo irgi ne is karo unsure.gif Bet nezinau ar jai padejo ar ne-bet viena tikrai gera KMUK gyditoja,pataloge-patere jai gerti planuojat vaikeli alijosiu sultys,ir vitamina E ,nezinau ar cia turi jie kazkokios ytakos pastojimui ir isnesiojimui bet po 4-riu persileidimu isnesiojo sveika grazia mergyte thumbup.gif wub.gif Nors raso senoje labai vaistu anciklopedijoje kad vitaminas E stiprina gimda,sustiprina vaisiaus isitvirtina gimdoje,o alijosiu sultys,labai gerai isvalo organizma...
Atsakyti
Kad vitaminas E tikrai padeda,turi itakos pastojimui,isnesiojimui,tai tikrai,pati kazkada su lyg 30tablete suzinojau,kad nescia,beje vitamina E gerem abudu,as ir vyras planuojant..
Dabar irgi nesekmingai planuojam vaikeli,pradejau gerti Nakvisu aliejaus kapsules,lyg joje irgi E yra?Tai gal dviguba nauda bus man is to aliejaus g.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(LeSecret @ 2011 09 25, 09:03)
Kad vitaminas E tikrai padeda,turi itakos pastojimui,isnesiojimui,tai tikrai,pati kazkada su lyg 30tablete suzinojau,kad nescia,beje vitamina E gerem abudu,as ir vyras planuojant..
Dabar irgi nesekmingai planuojam vaikeli,pradejau gerti Nakvisu aliejaus kapsules,lyg joje irgi E yra?Tai gal dviguba nauda bus man is to aliejaus g.gif  blush2.gif

O po persileidimu kada vel pradejot planuoti? Daret pertrauku? Siaip as dabar geriu vitamina E ir aliosiu sultys ,kekviena ryta ant tuscio skrandzio,nera skanu,bet tikrai gerai ji pagerti mirksiukas.gif Tik atsargiai jai kavisu kapsulese yra vitamino E tada negerkit papildomai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 09 25, 19:19)
O po persileidimu kada vel pradejot planuoti? Daret pertrauku? Siaip as dabar geriu vitamina E ir aliosiu sultys ,kekviena ryta ant tuscio skrandzio,nera skanu,bet tikrai gerai ji pagerti mirksiukas.gif Tik atsargiai jai kavisu kapsulese yra vitamino E tada negerkit papildomai unsure.gif

nedarem pertrauku,bet jau beveik metai kaip nepastojam,dabar geriu bromokriptina nuo padidejusio prolaktino..
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 09 24, 23:29)
Na man ryte prasidejo labai stiprus skkausmai.Kvieciausi greitaja ir vaziavauu i ligonine.Ten patikrino sake jog kaklelis prasiveres,turi viskas pasisalint.Sake jog kraujavimas  jau nedidelis,betgi man jo didelio ir nebuvo unsure.gif Skausmas veliau praejo,o dabar vakarop vis pamaudena.Kraujuoju,bet neypac gausiai.Kresuliuku jokiu dar nera. Labai bijau ( nes gydytoja sake jog matysiu ta embriona kai jis iskrenta) to vaizdo. Ir isvis gydytoja sake kad jau viskas turejo but pasissaline su tais skausmais.Sako gal viskas iskrito i tualeta,gal nepastebejai. Sako dabar belieka kraujavimas  tik.....tai vat ir zinok cia kaip kas yra.

Pajusti skirtuma turetum, nes embrionas buna jau poros cm,man pats jis iskrito paskutinis,pries tai buvo kraujo ir kresuliu,bet kai iskrito pats gemalas tai pajutau ir wc aiskiai ppamaciau kad dydis buvo kaip keli dideli kresuliai. O skausmu buvo ir po to,bet nelabai stipriu. Linkiu, kad greiciau viskas pasibaigtu..
Atsakyti
Grizau ka tik is ligonines.Zodziu tada kai sakiau,kad beliko tik kraujavimas ir viskas tai toli grazu ne taip.Taigi ta vakara pajauciau kad skauda man.Atsiguliau ir jauciau grynus saremius.Uzeina skausmas ir praeina,vel uzeina ir vel praeina.Atsiguliau ,isidejus always paketa ,ir taip iki mazdaug 4 ryto prasiskankinau.Isgeriau atsigulant tablete nuo skausmo,bet toks vazidas kad nieko ji man nepadejo.Taigi uzmigau kazkur valandai ir apie 5 ryto atsibudau.Neskauda nieko,bet jauciu kaip i paketa jau nelabai,kaip as isivaizdavau kraujas,telpa.Taigi atsikeliau is lovos ir jauciu kaip kazkas ,velgi kaip isivaizdavau kraujas,teka per kojas.Zodziu supratau kad paketas pilnas.Taigi nuejau i wc ir ten matau kad kazkoks skystis teka per kojas,bet tikrai nekraujas.Pasiziuriu i paketa o ten nekraujas.Pagallvojau gal kokie vandenys nu prisisiusint galvoju tikrai negalejau. Zodziu pasikeiciu as ji ramiai nueinu i lova.Tik atsigulu ir jauciu blink.gif sniokst sniokst ir i paketa ir per kojas i i lova blink.gif blink.gif staigiai soku ir negaliu susivokt kas vyksta,uzsidegu sviesa ir vos neklykiu vieni kraujai.Gabalais krenta teka,srove.Pradejau rekt ,kelt MB,begt i wc,visos grindys pilnos kraujo.Atsisedau ant unitazo o ten be sustojimo krenta gabalai ir kraujas ciurksle beveik varo.MB iskviete greitaja,isveze i ligonine,o ten irgi istisai kraujas.Vos tik pasijudinu ir varo.Dakatare paziurejo, ir sako viskas gerai,valosi.Na o juk as tai nezinaau kaip kas turi but.Pralaike mane iki pietu,israse tabletes,kurios pades man issivalyt ir issiunte namo.O man belaukiant tu tableciu taaaaip negera.Silpna,galva sukasi,pykina,skauda visur.Taigi griztu namo ir lovoj guliu.Kuo toliau tuo blogiau.Skausmas vis stipreja,jau akyse net pilka.Pradedu rekt is skausmo,rankos tirpsta,jei tik atsistoju nueit i wc iskart uzgula ausis,liezuviis pradeda tirpt,zodziu suprantu kad nualpsiu.Apie 22 val jau vsio MB vel kviecia greitaja ir vel vaziuoju i ligonine.Greitojoj kiek pajegiu prasau kad man leistu atsigult,o jie tarsi negirdetu,liepia man sedet.Kol man pradeda grynai trukt oro,blaskausi,imu rekt kad man negera.O jie man sako ne ne viskas jums gerai.Jauciu toki bejegiskumo jaausma.As nuo tos kedes nuslystu jau,nees nepajegiu sedet,mane vel kelia ant jos atgal,kad mol kol davaziuosim i ligonine pasedesi.Susakau sukaupus jegas kad as numirsiu tuoj....isgirstu kaip man atsakoma jog as gerai laikausi ir atsijungiu.O jau tada atsibundu ant lovos,greitoji sustabdyta,jau per raciijas siekiasi su ligonine,man pajungta kardiograma daro,spaudima matuoja,as visa slapia nuo prakaito. Tik atvaziavus prie ligonines mane pasitinka mediikai,greit nuvezama ten kur niekada nebuvau,kazkoks kaip priemimas tik aparaturos daug.Prijungineja laidu visokiu,greit darro valyma,jauciu kad skauda,bet pasakyt nieko negaliu,biskiuka pasiblaskau tam tikrais momentais na ir po truputi pradedu atsigaut....stai toks kosmaras vyko. Beje veiksmas UK.
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 09 26, 18:48)
Grizau ka tik is ligonines.Zodziu tada kai sakiau,kad beliko tik kraujavimas ir viskas tai toli grazu ne taip.Taigi ta vakara pajauciau kad skauda man.Atsiguliau ir jauciau grynus saremius.Uzeina skausmas ir praeina,vel uzeina ir vel praeina.Atsiguliau ,isidejus always paketa ,ir taip iki mazdaug 4 ryto prasiskankinau.Isgeriau atsigulant tablete nuo skausmo,bet toks vazidas kad nieko ji man nepadejo.Taigi uzmigau kazkur valandai ir apie 5 ryto atsibudau.Neskauda nieko,bet jauciu kaip i paketa jau nelabai,kaip as isivaizdavau kraujas,telpa.Taigi atsikeliau is lovos ir jauciu kaip kazkas ,velgi kaip isivaizdavau kraujas,teka per kojas.Zodziu supratau kad paketas pilnas.Taigi nuejau i wc ir ten matau kad kazkoks skystis teka per kojas,bet tikrai nekraujas.Pasiziuriu i paketa o ten nekraujas.Pagallvojau gal kokie vandenys nu prisisiusint galvoju tikrai negalejau. Zodziu pasikeiciu as ji ramiai nueinu i lova.Tik atsigulu ir jauciu blink.gif sniokst sniokst ir i paketa ir per kojas i i lova blink.gif  blink.gif staigiai soku ir negaliu susivokt kas vyksta,uzsidegu sviesa ir vos neklykiu vieni kraujai.Gabalais krenta teka,srove.Pradejau rekt ,kelt MB,begt i wc,visos grindys pilnos kraujo.Atsisedau ant unitazo o ten be sustojimo krenta gabalai ir kraujas ciurksle beveik varo.MB iskviete greitaja,isveze i ligonine,o ten irgi istisai kraujas.Vos tik pasijudinu ir varo.Dakatare paziurejo, ir sako viskas gerai,valosi.Na o juk as tai nezinaau kaip kas turi but.Pralaike mane iki pietu,israse tabletes,kurios pades man issivalyt ir issiunte namo.O man belaukiant tu tableciu taaaaip negera.Silpna,galva sukasi,pykina,skauda visur.Taigi griztu namo ir lovoj guliu.Kuo toliau tuo blogiau.Skausmas vis stipreja,jau akyse net pilka.Pradedu rekt is skausmo,rankos tirpsta,jei tik atsistoju nueit i wc iskart uzgula ausis,liezuviis pradeda tirpt,zodziu suprantu kad nualpsiu.Apie 22 val jau vsio MB vel kviecia greitaja ir vel vaziuoju i ligonine.Greitojoj kiek pajegiu prasau kad man leistu atsigult,o jie tarsi negirdetu,liepia man sedet.Kol man pradeda grynai trukt oro,blaskausi,imu rekt kad man negera.O jie man sako ne ne viskas jums gerai.Jauciu toki bejegiskumo jaausma.As nuo tos kedes nuslystu jau,nees nepajegiu sedet,mane vel kelia ant jos atgal,kad mol kol davaziuosim i ligonine pasedesi.Susakau sukaupus jegas kad as numirsiu tuoj....isgirstu kaip man atsakoma jog as gerai laikausi ir atsijungiu.O jau tada atsibundu ant lovos,greitoji sustabdyta,jau per raciijas siekiasi su ligonine,man pajungta kardiograma daro,spaudima matuoja,as visa slapia nuo prakaito. Tik atvaziavus prie ligonines mane pasitinka mediikai,greit nuvezama ten kur niekada nebuvau,kazkoks kaip priemimas tik aparaturos daug.Prijungineja laidu visokiu,greit darro valyma,jauciu kad skauda,bet pasakyt nieko negaliu,biskiuka pasiblaskau tam tikrais momentais na ir po truputi pradedu atsigaut....stai toks kosmaras vyko. Beje veiksmas UK.

Zankus-sokiravai mane blink.gif blink.gif blink.gif Jetau net asaros kaip pupos pabiro,ir visas kurnas kaip zasis ispesiota doh.gif blink.gif Eina nx ta Anglija su tokiais daktarais doh.gif Man paciai persileidimas UK buvo,siaubas i ju saltuma,ir abejinguma ,mane saltis nupurto pagalvojus doh.gif fear.gif Pati isvaziavau is ligonines su gausiu krajavimu jokiu kresuliu nebuvo dar tada,o jie,padare man NT ir pasake jus nesilaukiat cia jusu menesines nes testas neigiamas,tada as istraukiau is rankinuko savo testa ir parodziau,jie pasake mes jusu buitiniais nepasitikim,musu labai sensitiv doh.gif o mano slapimas tada buvo kaip vandenukas skaidrus doh.gif kita ryta atsikeliau iskarto NT pasidariau teigiamas vel i ligonine,kentejau pilna pusle sedejau laukiau savo eiles,apie pora valandu tada vel padare NT ir echo sugebojo paskirti tik po 5 dienu,iki to laiko nieko nezinojau,kaip iskrito vienas didelis kresulys,vel nulekiau ,jie pasake gimda valos unsure.gif doh.gif O jau po visto to per tas 5 dienas ,man tik tas vienas kresulys ir iskrito,kraujavimas nustojo,tepliojo rudom iskyrom,ir nuvariau pasidaryti echo jie manes paklause ar dar kraujuoji,sakau NE,tai jie sako as matau kad dar ne viskas isivale dar 6mm.like ir namo doh.gif Zinok po tavo istorijos dar labiau sunerimau fear.gif O Jums noreciau is visos sirdies palinketi dideles stiprybes 4u.gif heart.gif oro_buckis.gif
Atsakyti
Aha idomi cia ta medicina.Man pirma karta NT padare irgi tik ligoninej,o taip visus dokumentus turejau,o tikejo tik mano zodziu kad as nescia doh.gif
Ir isvis neduok dieve problemu su sveikata turet schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Zanku @ 2011 09 26, 21:55)
Aha idomi cia ta medicina.Man pirma karta NT padare irgi tik ligoninej,o taip visus dokumentus turejau,o tikejo tik mano zodziu kad as nescia doh.gif
Ir isvis neduok dieve problemu su sveikata turet schmoll.gif

Tai jau tikrai ne duok D....tureti bedu su sveikata cia UK doh.gif
Atsakyti