O jetau, kas ten per žmonės toj UK gyvena... man nesuprantama, kas per žmonės turi būti, kad šitaip egltųsi, šitoks atsakomybės nebuvimas.. man trūksta žodžių

Ojej, merginos, baisu UK
Aš kai jau su kraujais antrą kartą pas tą pačią gydytoją pakliuvau (labai nepatinka ji
), tai man ir spaudimas pakilo
Bet ją nėra ko lyginti su UK gydytojais
Zanku ir Orcidėja

QUOTE(sigullka @ 2011 10 11, 08:25)

Gal ir geriau lietuvoje,bet manau gal tik medicinoj ir jeigu turi slamanciu kisenej,jeigu nori kad tikrai normali prieziura butu.Be to kai uzeina blogai juk neatsirasi greit lietuvoj.Nors jo,is esmes lietuvoj medicina geresne na ir bent jau susikalbet gali...
o as vis dar persileidineju,sakykim taip

QUOTE(Zanku @ 2011 10 11, 10:02)
Gal ir geriau lietuvoje,bet manau gal tik medicinoj ir jeigu turi slamanciu kisenej,jeigu nori kad tikrai normali prieziura butu.Be to kai uzeina blogai juk neatsirasi greit lietuvoj.Nors jo,is esmes lietuvoj medicina geresne na ir bent jau susikalbet gali...

Svarbu blogiausia praeityje, pasibaigs ir perileidimas anksčiau ar vėliau, man va pagaliau baigėsi pirmos mmm po persileidimo labai laukiu O, ir bandysim kas gausis. Tikiuosi optimistinio varianto, o bus kaip turi būti

QUOTE(Majaj @ 2011 10 11, 09:06)
Svarbu blogiausia praeityje, pasibaigs ir perileidimas anksčiau ar vėliau, man va pagaliau baigėsi pirmos mmm po persileidimo labai laukiu O, ir bandysim kas gausis. Tikiuosi optimistinio varianto, o bus kaip turi būti 

Kiek laiko tau po persileidimo? Ar greit gimda issivale? O as va vakar buvau scane,tai ziurejo dar gimda neissivalius,siandien vel pradesiu gert tas tabletes ku atidarineja gimda ir vel i naujo kraujuosiu

QUOTE(Zanku @ 2011 10 11, 10:08)
Kiek laiko tau po persileidimo? Ar greit gimda issivale? O as va vakar buvau scane,tai ziurejo dar gimda neissivalius,siandien vel pradesiu gert tas tabletes ku atidarineja gimda ir vel i naujo kraujuosiu

Man išsivalė gimda per vieną savaitę, prasidėjo persileidimas tą dieną pataikiau ant echo, matė, kad valosi, lygiai po 7 dienų kartojom echo, gimda susitraukus į savo vietą ir švari buvo. Man nereikėjo vaistų, natūraliai tvarkingai baigėsi. Susirgau po 38 dienų po persileidimo pirmos dienos, dabar 9 CD, laukiu O.
Kaip tau gerai,o as jau antra vaistu partjja kartosiu

QUOTE(Zanku @ 2011 10 11, 11:17)
Na negali būti visoms vienodai, nesijaudink labai, į gera nebus tau pačiai. Praėjo man viskas, praeis ir tau, ir tada bus biški lengviau

QUOTE(Zanku @ 2011 10 11, 10:08)

o kiek laiko isvis kraujuoji, su vaistais ir be vaistu? (persileidineji jei galima taip pasakyti) as du menesius su virs kiekviena diena kraujavau, jokiu vaistu negeriau nieko (neskaitant to atvejo kai gavau i minkstaja leidziamu, kad pusliukui gala padarytu)

Na man po paskutinio gulejimo ligoninej,kai kazka pravale( bet tikrai ne tas valymas buvo,kur su narkoze) labai stipriai apmazejo.Kraujavau gal tik kokias 3 dienas po to.O po to visa laika tepliojo rudai,bet be kvapo. Ir kai vakar nuejau i scana,galvojau kad jau bus viskas tvarkoj,bt jie ten dar truputi kazko rado.Todel man vel paskyre tu paciu tableciu,kurios kaip suprantu daro medikamentini aborta ir atveria gimda,kad issivalytu.Taciau va jau nemazai laiko praejo,o niekas nebega.Truputi truputi ant tualetinio popieriaus ka randu tai randu.Gleiviu siek tiek tik rusvu,bet ir tos sakyciau skaidreja.O buvau nusiteikus kraujavimui.Biski paskaudeno kai tabletes isgeriau ir va jau vakarop baigesi visi skausmai,ti gal ir tas valymas cia toks
P.S. Ziuokute atsimenu kai abi planukuose buvom.Kaip dziaugemes kad uzkibo zirniukai,o dabar kaip liudna, kad abiems va ir pabego
Koks tavo nestuumas buvo,kokio laiko? Gali primint? Ir kaip tau ten viskas prasidejo?

P.S. Ziuokute atsimenu kai abi planukuose buvom.Kaip dziaugemes kad uzkibo zirniukai,o dabar kaip liudna, kad abiems va ir pabego

QUOTE(Zanku @ 2011 10 12, 00:57)
Koks tavo nestuumas buvo,kokio laiko? Gali primint? Ir kaip tau ten viskas prasidejo?

Matyt per trumpai as sedejau balandinukuose, kad nepamenu taves

Jei kam idomu mano BT grafikelis kai buvau pastojusi: