Na va pirma diena po triju savaiciu isejau i darba.Visai nepvargau ir kaip sakau pagaliau pagaliau griztu i savo normmalu gyvenima

QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 15, 09:11)
Patebejau kad cia reik jiems meluoti kitaip nieko
As irgi nesiruosiu laukti lapkricio menesio ,ir jai kita savaite nesulauksiu menesiniu,eisiu vel sakysiu skauda sonus nakti atsikeliu ir t.t zinoma man istikruju juos skauda ,diena dar nieko ,bet nakti prabndu
Bet nuejus dejuosiu kad skauda labai ,kad negaliu taip gyventi ir viskas,gal patiktrins tada
O jai pasiulys eilini karta paracetamolio nu tada

Butinai meluok.Jei jau ka tai dejuok is skausmo buk susirietus,tegu patikrina.Tik jeigu jau

QUOTE(Amarok @ 2011 10 15, 10:35)
man taip pat nieko nedarė..nuvažiavau į gimdymo namus, pasižiūrėjo..sako viskas tvarkoj. Nesinervink taip būna. Sakau, bet gi aš keistai teplioju ir kraujoko jau kartais pasirodo. Sako tai imk biuleteni ir namuose truputi pailsėk. Aš visa ašaroju..o ji man sako, ko ašaroji juk dar nieko nenutiko..nejau tikrai būtum laimingesne jei pavyktų išsaugoti? Tokiam mažam nėštume mes niekuo tau padėti negalim..

QUOTE(meow @ 2011 10 15, 12:36)
man keisciausia, kad vienoms kazka daro, o kitoms nieko... mano atveju gal butu uzteke padaryti progesterono tyrima ir pagerti dufastono... bet viskas paaiskejo jau po laiko...
o dabar kankinuosi su gausiu kraujavimu-anksciau menesines tokios gausios ir ilgos nebuvo...tikiuosi, iki antradienio susitvarkys, nes jau baisu darosi...
o dabar kankinuosi su gausiu kraujavimu-anksciau menesines tokios gausios ir ilgos nebuvo...tikiuosi, iki antradienio susitvarkys, nes jau baisu darosi...
Oi tu atsargiai,ziurek kad nenukraujuotum.Jei yra galimybe,o butu gerai jeigu ji butu,pasirodyk gydytojui,gal net ikki ligonines nuvaziuok,sakyk kraujuoji labai,tegu paziuri.Nes nejuokas nukraujuot.Rodos viskas gerai gerai,rodos dar laikaisi ir staiga tik silpna silpna,rankos ima tirpt,spaudimas krenta....taigi jeigu labai daug kraujuoji nedelsk ,tikrai tikrai...
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 15, 13:29)
Sita brude ir as turejau

O kokie simptomai tu cistu? Kas darosi kai ju yra? Kada tau jas pastebejo,kai dare scana? lausiu nes a vdrug ir pas mane ju yra,tik sakykim as nezinau