Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

QUOTE(Majaj @ 2011 10 17, 09:46)
Gal galite man patarti, ar lengvas pilvo maudimas gali būti prieš ovuliaciją, ar dažniausiai jis atsiranda ovuliacijos metu? Man šiandien maudena lenvai pilvą, sakau gal jau šiandien ta O diena, bet vakar dar O testą, buvo dar neigiamas. Nelabai gali būt neigiamas, o kitą dieną vykti O  doh.gif

As skaiciau kad moterims pries ovuliacija ir dar kuris laikas po maudena pilvuka ax.gif Tikiuosi gandra pagavot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 17, 11:25)
As skaiciau kad moterims pries ovuliacija ir dar kuris laikas po maudena pilvuka ax.gif  Tikiuosi gandra pagavot 4u.gif

Aš esu tikra, kad O dar neįvyko, bet greit įvyks panašu, ND atliekam dažnai, tad beliks tik gamtai padaryt savo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 17, 10:46)
Gal galite man patarti, ar lengvas pilvo maudimas gali būti prieš ovuliaciją, ar dažniausiai jis atsiranda ovuliacijos metu? Man šiandien maudena lenvai pilvą, sakau gal jau šiandien ta O diena, bet vakar dar O testą, buvo dar neigiamas. Nelabai gali būt neigiamas, o kitą dieną vykti O  doh.gif

ir man aktualu ar taip gali būti? blush2.gif ax.gif nes kelias dienas lyg maudena, lyg šoną tempia... g.gif
Atsakyti
as si karta ovuliacija labai gerai pajutau-skaudejo ziauriai tai viena kiauside, tai kita. isskyru padaugejo. nors ovuliacijos laukiau savaite veliau, bet pasidarius OT paaiskejo mano blogos busenos priezastis.
ryt manes laukia sunki diena.. pagal gydytoju paskaiciavimus, ryt buciau pagimdziusi...gerai, kad issikrendam, tai gal nauji ispudziai apmalsins mano ta skausma... jau kazkaip po truputi susigyvenu su sia netektim, jau prasilauziu del bendravimo su vyro seserim, kuri jau 7men laukiasi... gal kai visiskai susitaikysiu su esama padetim, tada ir stebuklas ivyks...
Atsakyti
Labutis visoms 4u.gif

tikiuosi pamenat mane blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inezzza @ 2011 10 17, 15:37)
Labutis visoms  4u.gif

tikiuosi pamenat mane  blush2.gif  ax.gif

Labukas 4u.gif Na as tai nepamenu ax.gif as vvisai neseniai cia...manau ir kitos naujokes....
Atsakyti
O jums po mmm nesake eiti pasidaryti echo, ar viskas su gimda gerai. Man liepe po mmm pasitikrinti. Tai dabar ir mastau, ar tikrintis ar ND daryti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sara33 @ 2011 10 17, 21:15)
O jums po mmm nesake eiti pasidaryti echo, ar viskas su gimda gerai. Man liepe po mmm pasitikrinti. Tai dabar ir mastau, ar tikrintis ar ND daryti  g.gif

O tai ka ND itakoja ka nors gimdos echo darant? g.gif neteko girdeti tokio dalyko.As kai ejau pas gydytoja tai is vakaro buvo ND atlikinejami, o po echo atsakymas buvo "labai grazi gimdute, visiskai issivaliusi, gleivine plona" mirksiukas.gif bigsmile.gif va teip va tongue.gif
Atsakyti
Inezza 4u.gif 4u.gif 4u.gif
QUOTE(Sara33 @ 2011 10 17, 21:15)
O jums po mmm nesake eiti pasidaryti echo, ar viskas su gimda gerai. Man liepe po mmm pasitikrinti. Tai dabar ir mastau, ar tikrintis ar ND daryti  g.gif

man po A , tiksliau jau išėjus iš ligoninės, mano ginė echoskopavo ir prieš pirmas mm, ir po jų .....Geriau neskubėk su ND, palauk echo, ar tikrai viskas normaliai išsivalė 4u.gif
Atsakyti
Tai ir as galvoju, gal pirma echo kad viskasa gerai, ir tada kibti i darbus.
Atsakyti
Sveikutės wub.gif
Naujai prisijungusioms mergaitėms 4u.gif .
meow, stiprybės ir geros kelionės 4u.gif
Majaj, sėkmingų ND nestuke.gif

Aš dar nesulaukiu mmm po persileidimo, tai kol kas gandrų nekviečiam, reikia dabar sugrįžt į vėžes, pasižiūrėt, kaip ciklas susireguliuos g.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 18, 22:23)
Aš dar nesulaukiu mmm po persileidimo, tai kol kas gandrų nekviečiam, reikia dabar sugrįžt į vėžes, pasižiūrėt, kaip ciklas susireguliuos  g.gif

Kiek savaičių nestuke.gif nutrūko?
pamenu kaip lėtai slinko pirmieji ciklai po A - su nekantrumu laukiau pirmųjų mm, paskui antrų, o va dabar laikas greičiau eina 4u.gif
Atsakyti