Labas rytas
Pgaliau po 42 dienu ir mano menesines atejo
Tik labai strenas skauda
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 08:10)
Kiek savaičių
nutrūko?
pamenu kaip lėtai slinko pirmieji ciklai po A - su nekantrumu laukiau pirmųjų mm, paskui antrų, o va dabar laikas greičiau eina
pamenu kaip lėtai slinko pirmieji ciklai po A - su nekantrumu laukiau pirmųjų mm, paskui antrų, o va dabar laikas greičiau eina
Man labai sunkiai slinko mmm laukimas, atrodė niekada neatsiras. Bet va sulaukiau, prasirgau, ir jau tuoj ovuliuosiu, nes vakar OT buvo ryškiai teigiamas
ND atliekami kruopščiai, lauksim rezultatų po savaitės dviejų
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 08:10)
Kiek savaičių
nutrūko?
Šįkart nėštumas buvo nedidukas vos 5 savaitėlės
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 19, 09:06)
Man irgi skaudėjo, labiau nei visada per mmm. Matyt normalu
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 19, 09:06)
Sveikinu sulaukus
Tai jau pereisit prie planavimo?
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 09:06)
Man labai sunkiai slinko mmm laukimas, atrodė niekada neatsiras. Bet va sulaukiau, prasirgau, ir jau tuoj ovuliuosiu, nes vakar OT buvo ryškiai teigiamas
Linkiu gerų rezultatų
QUOTE(degutis @ 2011 10 19, 09:08)
Aš ir sau to linkiu
QUOTE(degutis @ 2011 10 19, 09:06)
Šįkart nėštumas buvo nedidukas vos 5 savaitėlės
. Taip laukiu dabar, kol ciklas susireguliuos, o tas laikas iki mmm, atrodo, truks amžinybę
. Šiaip, pagal viską, turėtų būt lapkričio pradžioj, jei ciklas labai neišsireguliavo 
vistiek skaudu, bet.....
Netruks amžinai ne
Majaj, gerų ND
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 09:56)
vistiek skaudu, bet.....
Netruks amžinai ne
va aš jau 5 mm po A lauksiu, o norėčiau jau nebelaukt..... Bet vis pamąstau, gal žiemą nepradėt planavimų, pavasarį ar vasarą gal geriau, nes tas ligų sezonas.... Parneš man į namus panos kokių zarazų iš daržo ar mokyklos ...
Nežinau 
Majaj, gerų ND
Netruks amžinai ne
Majaj, gerų ND
Kuo daugiau nerimausit, tuo blogiau bus
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 10:00)
Kuo daugiau nerimausit, tuo blogiau bus
Geriau atsipalaiduokit, pastiprinkit savo organizma vitaminais, ir leiskit gamtai ir leliukui nuspresti kada geriausia ateiti 
ech ta gamta....... Kartais labai skriaudžia mus
Na bet vėl, planuok neplanavęs ir ne viską nuo iki gali suplanuot.... Dažnai neplanuoti dalykai pavyksta geriau nei planuoti
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 10:05)
ech ta gamta....... Kartais labai skriaudžia mus
Dėl vitaminų vėl visokių abejonių kyla, faktas, kad naturalus geriausiai, tad šiuo metu (iš po vasaros ir rudens darzoviu bei vaisiu ) pavartoję jūs esam nemažai, o va pavasarį kaip tik striuka būna.....
Na bet vėl, planuok neplanavęs ir ne viską nuo iki gali suplanuot.... Dažnai neplanuoti dalykai pavyksta geriau nei planuoti
Tame ir esmė
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 09:56)
Bet vis pamąstau, gal žiemą nepradėt planavimų, pavasarį ar vasarą gal geriau, nes tas ligų sezonas.... Parneš man į namus panos kokių zarazų iš daržo ar mokyklos ...
Nežinau 
Majaj, gerų ND
Majaj, gerų ND
Tas ligų sezonas ir man nepatinka, vis parsineša mano panos tai iš darželio, tai iš mokyklos...
Ai, bet kartais saugokis nesisaugojęs...
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 10:40)
ne tai kad pasijuoks, bet pasityčios
Kokias natur vitaminu bombas naudojat ar naudot žadat ? Aš citroplius iš pirktinių gersiu ir dar naminio kokteilio gamintis žadu - spanguolės, citrina , medus ....
Deguti, mano merginos irgi panašaus amžiaus