Įkraunama...
Įkraunama...

Pasiruošimas nėštumui po persileidimo, abrazijos

Labas rytas 4u.gif Pgaliau po 42 dienu ir mano menesines atejo thumbup.gif Tik labai strenas skauda cool.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 08:10)
Kiek savaičių  nestuke.gif  nutrūko?
pamenu kaip lėtai slinko pirmieji ciklai po A - su nekantrumu laukiau pirmųjų mm, paskui antrų, o va dabar laikas greičiau eina  4u.gif

Man labai sunkiai slinko mmm laukimas, atrodė niekada neatsiras. Bet va sulaukiau, prasirgau, ir jau tuoj ovuliuosiu, nes vakar OT buvo ryškiai teigiamas thumbup.gif
ND atliekami kruopščiai, lauksim rezultatų po savaitės dviejų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 08:10)
Kiek savaičių  nestuke.gif  nutrūko?
pamenu kaip lėtai slinko pirmieji ciklai po A - su nekantrumu laukiau pirmųjų mm, paskui antrų, o va dabar laikas greičiau eina  4u.gif

Šįkart nėštumas buvo nedidukas – vos 5 savaitėlės verysad.gif . Taip laukiu dabar, kol ciklas susireguliuos, o tas laikas iki mmm, atrodo, truks amžinybę doh.gif . Šiaip, pagal viską, turėtų būt lapkričio pradžioj, jei ciklas labai neišsireguliavo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 19, 09:06)
Labas rytas 4u.gif  Pgaliau po 42 dienu ir mano menesines atejo thumbup.gif  Tik labai strenas skauda cool.gif

Man irgi skaudėjo, labiau nei visada per mmm. Matyt normalu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Orhideja:) @ 2011 10 19, 09:06)
Labas rytas 4u.gif  Pgaliau po 42 dienu ir mano menesines atejo thumbup.gif  Tik labai strenas skauda cool.gif

Sveikinu sulaukus 4u.gif
Tai jau pereisit prie planavimo? mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 09:06)
Man labai sunkiai slinko mmm laukimas, atrodė niekada neatsiras. Bet va sulaukiau, prasirgau, ir jau tuoj ovuliuosiu, nes vakar OT buvo ryškiai teigiamas  thumbup.gif
ND atliekami kruopščiai, lauksim rezultatų po savaitės dviejų  blush2.gif

Linkiu gerų rezultatų nestuke.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 19, 09:08)
Linkiu gerų rezultatų  nestuke.gif  4u.gif

Aš ir sau to linkiu smile.gif Dėkui už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(degutis @ 2011 10 19, 09:06)
Šįkart nėštumas buvo nedidukas – vos 5 savaitėlės  verysad.gif . Taip laukiu dabar, kol ciklas susireguliuos, o tas laikas iki mmm, atrodo, truks amžinybę  doh.gif . Šiaip, pagal viską, turėtų būt lapkričio pradžioj, jei ciklas labai neišsireguliavo  unsure.gif

vistiek skaudu, bet.....

Netruks amžinai ne biggrin.gif va aš jau 5 mm po A lauksiu, o norėčiau jau nebelaukt..... Bet vis pamąstau, gal žiemą nepradėt planavimų, pavasarį ar vasarą gal geriau, nes tas ligų sezonas.... Parneš man į namus panos kokių zarazų iš daržo ar mokyklos ... g.gif Nežinau unsure.gif

Majaj, gerų ND 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 19 spalio 2011 - 08:57
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 09:56)
vistiek skaudu, bet.....

Netruks amžinai ne  biggrin.gif va aš jau 5 mm po A lauksiu, o norėčiau jau nebelaukt..... Bet  vis pamąstau, gal žiemą nepradėt planavimų, pavasarį ar vasarą gal geriau, nes tas ligų sezonas.... Parneš man į namus panos kokių zarazų iš daržo ar mokyklos ... g.gif  Nežinau  unsure.gif

Majaj, gerų ND  4u.gif

Kuo daugiau nerimausit, tuo blogiau bus smile.gif Geriau atsipalaiduokit, pastiprinkit savo organizma vitaminais, ir leiskit gamtai ir leliukui nuspresti kada geriausia ateiti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 10:00)
Kuo daugiau nerimausit, tuo blogiau bus smile.gif Geriau atsipalaiduokit, pastiprinkit savo organizma vitaminais, ir leiskit gamtai ir leliukui nuspresti kada geriausia ateiti smile.gif

ech ta gamta....... Kartais labai skriaudžia mus doh.gif Dėl vitaminų vėl visokių abejonių kyla, faktas, kad naturalus geriausiai, tad šiuo metu (iš po vasaros ir rudens darzoviu bei vaisiu ) pavartoję jūs esam nemažai, o va pavasarį kaip tik striuka būna.....

Na bet vėl, planuok neplanavęs ir ne viską nuo iki gali suplanuot.... Dažnai neplanuoti dalykai pavyksta geriau nei planuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 10:05)
ech ta gamta....... Kartais labai skriaudžia mus  doh.gif Dėl vitaminų vėl visokių abejonių kyla, faktas, kad naturalus geriausiai, tad šiuo metu (iš po vasaros ir rudens darzoviu  bei vaisiu ) pavartoję jūs esam nemažai, o va pavasarį kaip tik striuka būna.....

Na bet vėl, planuok neplanavęs ir ne viską nuo iki gali suplanuot.... Dažnai neplanuoti dalykai pavyksta geriau nei planuoti  biggrin.gif

Tame ir esmė smile.gif Planuok planuok, o likimas pasijuoks iš tavęs smile.gif žinau, ką tai reiškia
Atsakyti
QUOTE(fishke @ 2011 10 19, 09:56)
Bet  vis pamąstau, gal žiemą nepradėt planavimų, pavasarį ar vasarą gal geriau, nes tas ligų sezonas.... Parneš man į namus panos kokių zarazų iš daržo ar mokyklos ... g.gif  Nežinau  unsure.gif

Majaj, gerų ND  4u.gif

Tas ligų sezonas ir man nepatinka, vis parsineša mano panos tai iš darželio, tai iš mokyklos... unsure.gif
Ai, bet kartais saugokis nesisaugojęs...
Atsakyti
QUOTE(Majaj @ 2011 10 19, 10:40)
Tame ir esmė smile.gif Planuok planuok, o likimas pasijuoks iš tavęs smile.gif žinau, ką tai reiškia

ne tai kad pasijuoks, bet pasityčios unsure.gif

Kokias natur vitaminu bombas naudojat ar naudot žadat ? Aš citroplius iš pirktinių gersiu ir dar naminio kokteilio gamintis žadu - spanguolės, citrina , medus ....

Deguti, mano merginos irgi panašaus amžiaus biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fishke: 19 spalio 2011 - 09:45