Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 22 tema

QUOTE(Aistute @ 2011 07 26, 13:33)
Si sestadieni (liepos 30) vykstam is sostines i Bialystoka, apslankysim Auchan ir REAL , gal kas nori prisijungt, viena zmogu galim paimt ....
Ekipazas jau pilnas ax.gif
Atsakyti
sveikos, kokiuose parduotuvese galima butu gaut statybiniu medziagu gal zinote?smile.gif dekui
Atsakyti
QUOTE(jii @ 2011 07 27, 17:39)
sveikos, kokiuose parduotuvese galima butu gaut statybiniu medziagu gal zinote?smile.gif dekui

Kaip tai kokiose, zinoma, kad statybiniu medziagu? g.gif Paskaitykit pirma zinute, dekui ax.gif
Atsakyti
Laba diena

Gal žinot ar Suvalkų OBI prekybos centre galima atsikaityti kortele? 4u.gif
Atsakyti
sveikutes.o gal gali man kas pasakyti ar galima pirkt vaistus internetu is lenkijos?ir tada kokios pristatymo kainos? g.gif
Atsakyti
naudoju dabar miltus iš lenkų, tokius raudonoje pkuotėje, visada tik juos pirkau, man jie atitikdavo mūsų žalioj pakuotėj malsenos, na po apskutinio karto jie ženkliai suprastėjo, labai tamsūs ir man jau nea schmoll.gif kitą kartą jau nepirksiu. niekas nekyla, neiškepa, neskanu
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 29, 10:27)
naudoju dabar miltus iš lenkų, tokius raudonoje pkuotėje, visada tik juos pirkau, man jie atitikdavo mūsų žalioj pakuotėj malsenos, na po apskutinio karto jie ženkliai suprastėjo, labai tamsūs ir man jau nea  schmoll.gif  kitą kartą jau nepirksiu. niekas nekyla, neiškepa, neskanu

Ar Lidle pirkai? Aš galvojau kad man tik vaidenasi, kad jie tamsesni pasidarė, o pasirodo kad dar gerai spalvas skiriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(P@nter@ @ 2011 07 28, 21:57)
Laba diena

Gal žinot ar Suvalkų OBI prekybos centre galima atsikaityti kortele?  4u.gif

Galima
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2011 07 29, 10:26)
Ar Lidle pirkai? Aš galvojau kad man tik vaidenasi, kad jie tamsesni pasidarė, o pasirodo kad dar gerai spalvas skiriu  doh.gif

aha, ten, draugė parvežė, nes šį kartą nevažiavau aš. tamsūs ir neskanūs, nelyginant su tais kokie buvo, reiks kiba kitą kartą krepšelį praplėšt ir pažiūrėt.
Atsakyti
QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 29, 08:27)
naudoju dabar miltus iš lenkų, tokius raudonoje pkuotėje,

ziurekit ne i spalva, o i uzrasa, kokia miltu rusis.
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 07 29, 22:28)
ziurekit ne i spalva, o i uzrasa, kokia miltu rusis.

žiūriu, beja, jei atidžiai skaitėt ar seniau šiuos miltus pirkot, tai jie buvo tikrai kitokie ir geri, palyginus kokie jie dabar yra.
Atsakyti
aha, as ir pagalvojau, kokie tortowa, jei jau jie pilki. biggrin.gif
nu zodziu, pakuotes sumaise, pildami kazkokius kitokius
Atsakyti