Įkraunama...
Įkraunama...

Lenkija - apsipirkime pigiau, 22 tema

kaip b sako, gal nebespėja tiek primalt, kiek perka
Atsakyti
sakykit ar suvalkuose turgus sekmadieny dirba? reik tokio kur prekiaujama drabuziais batais etc. Dar adresiukas gerai butu kokioj ten gatvej? ax.gif
Atsakyti
kaip dabar nežinau, seniau tas didelis šeštadieniais dirbdavo, važiuojant kažkur link olsteino ta kryptimi. o tas mažas mieste nepamenu
Atsakyti
QUOTE(bongiovi @ 2011 07 30, 22:22)
sakykit ar suvalkuose turgus sekmadieny dirba?

ne. Sekmadieniais lenkai i baznycia eina.
Papildyta:
QUOTE(mazge1979 @ 2011 07 30, 08:33)
žiūriu, beja, jei atidžiai skaitėt ar seniau šiuos miltus pirkot, tai jie buvo tikrai kitokie ir geri, palyginus kokie jie dabar yra.

pakelis gali atrodyti taip pat, spalva ta pati, bet supilta kita miltu rusis, ziurekit ar tie patys skaiciai, pvz. "typ 450". Jei kiti skaiciai, tai ir miltai kitokie, o spalva ir pakelio isvaizda...na, juk firma ta pati gamina, tai ko jiem kaskart savo pakuote keitinet.
Atsakyti
Merginos , gal kas pirkote vaistus nuo menopauzės ? įdomu būtų kokie ir kainytė aišku jei kas naudojote ir poveikis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kur Suvalkuose ar kur nors šalia galima rasti nebrangių drabužių suaugusiems? Turgus turbūt nelabai tiktų, nes su užsienio kalbom sudėtingas reikalas blush2.gif Ir būtų galima rasti savitarnos vaistinę?
Atsakyti
QUOTE(Alexandra.R. @ 2011 07 31, 11:03)
pakelis gali atrodyti taip pat, spalva ta pati, bet supilta kita miltu rusis, ziurekit ar tie patys skaiciai, pvz. "typ 450". Jei kiti skaiciai, tai ir miltai kitokie, o spalva ir pakelio isvaizda...na, juk firma ta pati gamina, tai ko jiem kaskart savo pakuote keitinet.

Taigi, kad viskas tas pats. Ne pakelio spalvoj esmė, o tai kad gamintojas tas pats, tipas tas pats, tortovi typ 450, o kokybė tai kita sad.gif
Aš juos jau keletas metų perku ir gana nemažais kiekiais, bet pirmą kartą taip nuvylė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elfė: 01 rugpjūčio 2011 - 09:55
ruošiamės važiuoti , kurioje parduotuvėje miltai tokie prasti pasitaikė ?
man jie irgi patikdavo, pirkdavom g.gif
Atsakyti
Sveikos.
Gal žinote, kur Lenkijoje galima nusipirkti audinių?
Domina flanelė, drobė, marlė su vaikiškais piešinukais
Atsakyti
sveikos merginos senokai čia nebuvau, kaip ir lenkijoj, gal galit kuri apšviest kokios kainos dabar pas juos? kiek kainuoja miltai, cukrus, kiauliena, vištiena ir pan. Ačiū toms kurios nepasididžiuos papasakot ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Augė @ 2011 08 01, 13:26)
ruošiamės važiuoti , kurioje parduotuvėje miltai tokie prasti pasitaikė ?
man jie irgi patikdavo, pirkdavom g.gif

Lidle
Atsakyti
aš ir pirkau juos jau keli metai, bet pirmą kartą taip, gal aprtija tokia? įdomu kaip toliau, žadu tik kokį rugsėjį važiuot ten, bent 1 paką pirksiu ir pažiūrėsiu. dabar stovi kokie 5 pakai namie, neišmąstau ką gamint, nes ir blynai ne tokie skanūs jau išeina.

dėl rūbų, tai kad kiek buvau aprduotuvėse tai ir ten tokie ale turginiai, o man Suvalki Plaza tai ten nedaug parduotuvių. turguj kam jum tos kalbos? rūbai iškabinti, kainą pusiau lietuviškai pasako, kiti lenkai ir lietuviškai jau kalba.

savitarnos vaistinė yra suvalkuos centre arkadijoj
Atsakyti