Įkraunama...
Įkraunama...

Ice resin technika

Nuotaikinga, graziai atrodo mirksiukas.gif Dabar reikia laukti galutinio rezultato ax.gif

Atsakyti
na bus matyt bandysiu i tokia formele silikonine liet. dabar kabasonu net ir neturiu metaliniu. ai as kazkaip su ta intensija pasiemiau, jei netiks sitam reikalui sunaudosiu dekupazuij. paveiksliuka apliet ir paskandinti stikle. ax.gif . perdaug ir nepergyvenu. o galu gale gal islakuosiu ji darbams kurie lauke turi stovet. nes situ dvikomponenciu laku prigimtis ir yra lauko darbams biggrin.gif .

nuotaikinga o i ka cia ipylet. man viskas idomu. ot cekauni bobute biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 26, 15:35)
nuotaikinga o i ka cia ipylet. man viskas idomu. ot cekauni bobute biggrin.gif

lotuliukas.gif nesidomėsi - netobulėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
pakol kas eksperimentas. Jei pasiteisins, paaiškinsiu (arba pasiliksiu paslaptį, dar nesugalvojau kaip pasielgsiu) bigsmile.gif
Atsakyti
gryzau namo ir dabar galvoju. o tos formeles ledukas silikonines isklot niekuom nereikia pries pilant? kadangi eposidke raso tinka praktiskai visiem pavirsiam suklijuot-nebeiskrapstysiu g.gif
Atsakyti
kvartetas, nežinau kokias formeles nusipirkai smile.gif, bet jei ryskespalves stačiakampio formas, kur pagrindas kieta plasmasė, o kaušeliai silikoniniai, ir jų ilgojoje kraštinėje 7 , tai neprilimpa smile.gif, gi išbandžiau smile.gif

Nuotaikinga, ten kartais ne viela smile.gif

aš vis pribaiginėju savajį ekspermentą, čia tas ,kur nuo karsčio nestingo pirmajam etape, dabar viskas sustingia ir ten liejinys būtent tik į vielos remelį..., beliko man iš jo tik papuošalą padaryti smile.gif
Atsakyti
thumbup.gif jo tapati suskaiciavau. nesulaukus jau supilsciau. bet sykart as su tuo savo laku dvikomponenciu bus matyt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(aliete @ 2011 07 26, 19:12)
aš vis pribaiginėju savajį ekspermentą, čia tas ,kur nuo karsčio nestingo pirmajam etape, dabar viskas sustingia ir ten liejinys būtent tik į vielos remelį..., beliko man iš jo tik papuošalą padaryti smile.gif

ir aš vieną tik ant vielos liejau... rezultatas patinka, bet daug išsinaudojo epoxes... smile.gif
user posted image
Papildyta:
o čia irgi visaip bandžiau įkomponuot liejinuką... nebuvo už ko pakabint, nepatiko vaizdas kai persišvietė.. tai va prikleckevojau bet man visai tinka bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
kaip gražu ant vielutės išlieta smile.gif)
Atsakyti
nedasunta vistiek g.gif "būtent tik į vielos remelį" jei man per kabasono krastus issilieja, tai kaip cia tiesiai tik ant velytes liet doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2011 07 26, 19:51)
nedasunta vistiek g.gif  "būtent tik į vielos remelį" jei man per kabasono krastus issilieja, tai kaip cia tiesiai tik ant velytes liet doh.gif

apačią užklijavau lipnia juostele ir su Titan epoxe, ji kadangi tirštesnė nenuteka labai į kraštus,tai normaliai visai, tik tiek, kad daugiau susinaudojo kol visus vielinio nėrinio plyšelius užpildė tongue.gif (beje, antroj fotkėj, mezginys jau paskui priklijuotas, tik pirmoj iš kart lietas)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pulina: 26 liepos 2011 - 19:12
ah vot kaip mat. gudrybe biggrin.gif
Atsakyti