Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 19, 13:04)
nesvarbu pertraukiamas tas stazas ar ne,per 3 metus turi jo susidaryti 18 men,kad gauti is birzos bedarbio pasalpa,o ja skaiciuoja tai taip is paskutiniu tu 18 men darbo uzmokescio.

Tai gaunasi taip, kad:
"Įmonė nr.1: nuo 2008.08.28- 2010.08.25 (pasitaisau, beskubant mėn. suklydau...)
Įmonė nr.2: nuo 2010.09.28- 2011.02.24
Įmonė nr.3: nuo 2011.02.28- 2011.07.25 -planuoju..."

Kad pirmoje įmonėje mano stažas 24 mėn.,
Vėliau prtrauka 1 mėn. ir 3 dienos....
antroje įmonėje stažas be kelių dienų 5 mėn.,
Pertrauka 4 dienos...
trečioje įmonėje stažas beveik 5 mėn. gaunasi...

Tai gaunasi, kad man priklausys nedarbingumo pašalpa?, nors ir yra trumpos prtraukėlės? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Namuera @ 2011 07 19, 13:14)
Tai gaunasi taip, kad:
"Įmonė nr.1: nuo 2008.08.28- 2010.08.25 (pasitaisau, beskubant mėn. suklydau...)
Įmonė nr.2: nuo 2010.09.28- 2011.02.24
Įmonė nr.3: nuo 2011.02.28- 2011.07.25 -planuoju..."

Kad pirmoje įmonėje mano stažas 24 mėn.,
Vėliau prtrauka 1 mėn. ir 3 dienos....
antroje įmonėje stažas  be kelių dienų 5 mėn.,
Pertrauka 4 dienos...
trečioje įmonėje stažas beveik 5 mėn. gaunasi...

Tai gaunasi, kad man priklausys nedarbingumo pašalpa?, nors ir yra trumpos prtraukėlės?  doh.gif

taip smile.gif
Atsakyti
Sveiki, kal gas žinote, kaip gautųsi tokioje situacijoje-jei išeini iš pagrindinio darbo, o yra antraeiles pareigos kitoje darbovieteje, pagal sutarti alga 100 Lt per menesi, kaip su bedarbio pašalpa, ar DB mokėtų?
Atsakyti
QUOTE(amliv213 @ 2011 07 19, 15:14)
Sveiki, kal gas žinote, kaip gautųsi tokioje situacijoje-jei išeini iš pagrindinio darbo, o yra antraeiles pareigos kitoje darbovieteje, pagal sutarti alga  100 Lt per menesi, kaip su bedarbio pašalpa, ar DB mokėtų?

ne,nes jus dirbanti,reiketu tada prastoveti birzoj puse metu ir galetumete pritenduoti i soc.pasalpa.
Atsakyti
dar klausimukas, iki kiek busiu drausta ir nereiks moketi PSD jei vienam vaikui 7 kitam 4. Jei tarkim vienam sueuna 8, tai jau reiktų mokėti PSD, nesvarbu, kad dar vienas yra 5 metų?
Atsakyti
QUOTE(*Maja* @ 2011 07 20, 11:29)
dar klausimukas, iki kiek busiu drausta ir nereiks moketi PSD jei vienam vaikui 7 kitam 4. Jei tarkim vienam sueuna 8, tai jau reiktų mokėti PSD, nesvarbu, kad dar vienas yra 5 metų?

iki vaiku pilnametystes.
Atsakyti
vakar uzsiregistravau darbo birzoje, paskyre pas konsultanta apsilankyma 28 d., o ta diena busiu kitam mieste, sakykit kaip praktikoj buna, kaip man elgtis dabar, diena anksciau gal nueiti pas ta konsultanta unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bulbulka. @ 2011 07 20, 18:36)
vakar uzsiregistravau darbo birzoje, paskyre pas konsultanta apsilankyma 28 d., o ta diena busiu kitam mieste, sakykit kaip praktikoj buna, kaip man elgtis dabar, diena anksciau gal nueiti pas ta konsultanta unsure.gif

Paskambinkit ir susitarkit,gal kita diena leis ateiti
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 20, 20:02)
Paskambinkit ir susitarkit,gal kita diena leis ateiti

Bandysiu tartis, bet taip nepatogu, tik uzsiregistravau, jau tartis del apsilankymo keitimo doh.gif
Atsakyti
drauge klause...
jai ji isdirbus 9men pries nestuma pilnu etatu..
paskui pastojo ir isejo dekretiniu, dar jau mergytei 3m, jai reikejo grysti arba i darba arba iseiti is jo, tai ji isejo is darbo seno ir istojo iskart i darbo birza, tikedamasi gauti kazkokia tai pasalpele.
(vyro alga apie 2000lt kartais virsina)
ar turi ji galimybe gauti tai kazkokius pinigelius stovedama birzoje ?
Atsakyti
QUOTE(kristynka* @ 2011 07 21, 07:28)
drauge klause...
jai ji isdirbus 9men pries nestuma pilnu etatu..
paskui pastojo ir isejo dekretiniu, dar jau mergytei 3m, jai reikejo grysti arba i darba arba iseiti is jo, tai ji isejo is darbo seno ir istojo iskart i darbo birza, tikedamasi gauti kazkokia tai pasalpele.
(vyro alga apie 2000lt kartais virsina)
ar turi ji galimybe gauti tai kazkokius pinigelius stovedama birzoje ?

Ne,tik is soc.centro uz vaika po 97.50 lt.
Is birzos ne,nes neturi 18 men stazo per paskutinius 3 metus.
Is sodros ne,nes neturi 12 men stazo per paskutinius 2 metus ir nedirba.
Soc.pasalpa,maisto paketai irgi nepriklauso,nes vyras gerai uzdirba.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 21 liepos 2011 - 07:56
reikia patarimo. kaip elgtis, jei is birzos siuncia pas darbdavi (subsidijuojama darbo vieta), o visas internetas mirga skundais, kad algos firmoje masiskai nemokamos, darbuotojai per teismus issimusineja pinigus. visiskai nera jokio noro eiti dirbti uz dyka (o kad priims, galima neabejot, nes dirbti pas juos jau niekas neina). kaip cia protingiau pasielgus, kad neilindus i sita bala? g.gif nenueit negali, ismes is birzos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rainiukas: 21 liepos 2011 - 10:14