Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

Labas vakarėlis 4u.gif
norėčiau sužinoti kaip yra siūlomas darbas paskutinių kursų studentams?
Registruota darbo biržoje daugiau nei pusmetį. Specialybės kol kas neturiu. Rudenį būsiu trečio kurso studentė. Iki šiol darbo birža siūlydavo tik nekvalifikuotą darbą. Ar trečio kurso studentas laikomas jau kaip kvalifikaciją turintis asmuo, ar vis dar kaip nekvalifikuotas darbininkas?
Būčiau dėkinga už atsakymą ar bent jau nuorodėlę, kur galėčiau plačiau apie tai pasiskaityti, nes kol kas tik radau, jog galėsiu skelbtis talentų banke rolleyes.gif
Ačiū 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(murzilkaa @ 2011 07 22, 22:39)
Labas vakarėlis  4u.gif
norėčiau sužinoti kaip yra siūlomas darbas paskutinių kursų studentams?
Registruota darbo biržoje daugiau nei pusmetį. Specialybės kol kas neturiu. Rudenį būsiu trečio kurso studentė. Iki šiol darbo birža siūlydavo tik nekvalifikuotą darbą. Ar trečio kurso studentas laikomas jau kaip kvalifikaciją turintis asmuo, ar vis dar kaip nekvalifikuotas darbininkas?
Būčiau dėkinga už atsakymą ar bent jau nuorodėlę, kur galėčiau plačiau apie tai pasiskaityti, nes kol kas tik radau, jog galėsiu skelbtis talentų banke  rolleyes.gif
Ačiū 4u.gif  4u.gif  4u.gif

na kiek as suprantu,tai jus dar nebaiget mokslu,todel neturit nei kvalifikacijos,nei issilavinimo,turiu omeny baigto,diplomo,todel ir siulo jums bele kokius darbus.
Atsakyti
Apsurdas siandien unsure.gif truko 1 menesio iki pasalpos gavimo unsure.gif va dar ir taip buna verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2011 07 25, 15:15)
Apsurdas siandien  unsure.gif  truko 1 menesio iki pasalpos gavimo  unsure.gif  va dar ir taip buna  verysad.gif

na jeigu truksta iki bedarbio pasalpos gavimo,tai reikia isidarbinti nors menesiui.
Atsakyti
Laba diena , jei as dirbau nepilnu etatu ,tik menesi laiko ,birzoja buvau perkelta i kita eile , ir dabar as isejau is to darbo ,as turiu tarpininkei iskart pasirodyti po isejimo is darbo ? ar man ateiti nustatytu laiku ?
Aciu
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 07 25, 15:45)
Laba diena , jei as dirbau nepilnu etatu ,tik menesi laiko ,birzoja buvau perkelta i kita eile , ir dabar as isejau is to darbo ,as turiu tarpininkei iskart pasirodyti po isejimo is darbo ? ar man ateiti nustatytu laiku ?
Aciu

turit 3 dienu laikotarpi pranesti,kad vel pakeistu jums statusa i bedarbes.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 25, 14:51)
turit 3 dienu laikotarpi pranesti,kad vel pakeistu jums statusa i bedarbes.

o jei veliau pranesiu nei 3 dienos ?
Atsakyti
QUOTE(Kinderiukas @ 2011 07 25, 16:01)
o jei veliau pranesiu nei 3 dienos ?

Gal ir nieko,jei supratinga konsultante.Nes mano vyras irgi dirbo puse etato ir kai isejo is darbo,pas konsultante atejo tik ta diena kuria ji paskyre,bet gerai kad normali konsultante,tai nieko nebuvo,o taip pasake,kad reikia pranesti iems 3 dienu laikotarpi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 25 liepos 2011 - 15:09
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 07 25, 15:19)
na jeigu truksta iki bedarbio pasalpos gavimo,tai reikia isidarbinti nors menesiui.

tai ne del pasalpos kreiptasi, o tai jog po mokslu gal bus greiciau darba rasti, nes klause ar stovite DB. O taip net nustebau, bet ir pyktis paeme verysad.gif abydna kazkaip verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(VOLVIKE @ 2011 07 25, 17:33)
tai ne del pasalpos kreiptasi, o tai jog po mokslu gal bus greiciau darba rasti, nes klause ar stovite DB. O taip net nustebau, bet ir pyktis paeme  verysad.gif abydna kazkaip  verysad.gif

Tiesa sakant nesupratau jusu 4u.gif is pradziu del pasalpos kad truksta menesio,dabar ne del pasalpos ir del kokios bedarbio ar socialines g.gif
Atsakyti
Sveikos gal kas zinote. Darbo birzoj buvau uziregistravusi nuo 2010 lapkricio, sausio menesi isidarbinau puse etato, deja tenka dabar iseiti is darbo. Ar vel registruojantis i Darbo Birza man moketu bedarbio pasalpa?
Aciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(amazing... @ 2011 07 25, 20:27)
Sveikos gal kas zinote. Darbo birzoj buvau uziregistravusi nuo 2010 lapkricio, sausio menesi isidarbinau puse etato, deja tenka dabar iseiti is darbo. Ar vel registruojantis i Darbo Birza man moketu bedarbio pasalpa?
Aciu  smile.gif

jei per 3 metus vis dar turite 18 menesio stazo ir nuo paskutinio bedarbio pasalpos mokejimo praejo 12 men,tai gausit.
Atsakyti