Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

QUOTE(lilina1111 @ 2011 08 06, 21:52)
Sveiki, man tokia situacija, stoviu darbo birzoje, gaunu pasalpa, neseniai suzinojau, kad laukiuos. apskaiciavau, kad nepadetu isidarbinimas norint gaut vaiko auginimo atostogas ir dekreta, truktu stazo. tikrai zinau, kad gydytoja mielai israso elektronini nestumo ir gimdymo pazymejima( 70 dienu pries ir 56 po gimdymo) darbo birzai, tuo pasidomejau.kyla klausimas tik ar priklausys uz ji pinigai? arba kokiu atveju uz ji priklauso pinigai? prisiskaiciau daug nuomoniu, kuri tik suklaidino. vienos rase,kad priklauso, kitos, kad tikrai ne, net galva apsisuko. kaip yra istikruju ?gal kas susidurete ar turite tikslios informacijos g.gif

nebent kai eisit i dekreta gaudinesit is birzos bedarbio pasalpa,tai ji tada bus pratesta dekreto metu,o jeigu negaudinesit jau bedarbio pasalpos,tai tada gausit tik is soc.centro vienkartine kai sueis 30 sav 260 lt,o paskui kai gims vaikelis.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 07, 13:48)
nebent kai eisit i dekreta gaudinesit is birzos bedarbio pasalpa,tai ji tada bus pratesta dekreto metu,o jeigu negaudinesit jau bedarbio pasalpos,tai tada gausit tik is soc.centro vienkartine kai sueis 30 sav 260 lt,o paskui kai gims vaikelis.

apie tai ir galvoju, ar bedarbio pasalpa kaip ir skaitytusi prasitestu ar ne. nelabai zinau nuo ko priklauso
Atsakyti
QUOTE(lilina1111 @ 2011 08 07, 17:20)
apie tai ir galvoju, ar bedarbio pasalpa kaip ir skaitytusi prasitestu ar ne. nelabai zinau nuo ko priklauso

kiek zinau,tai prasitestu,jeigu tuo metu kai eitumete i dekreta,ja gaudinetumete.
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot, jei mane priimtų į DB kursus, ar aš netekčiau socialinės pašalpos? Juk lankant kursus, ten mokama stipendija, tai matyt pašalpa nebelabai ir priklauso. Be to, baigus kursus neaišku ar bus įmanoma rasti darbo. Ir jei iš karto nerasiu darbo, ar reikės stovėti pusę metų, kad vėl gaučiau socialinę pašalpą?
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2011 08 08, 17:02)
Sveiki, gal kas žinot, jei mane priimtų į DB kursus, ar aš netekčiau socialinės pašalpos? Juk lankant kursus, ten mokama stipendija, tai matyt pašalpa nebelabai ir priklauso. Be to, baigus kursus neaišku ar bus įmanoma rasti darbo. Ir jei iš karto nerasiu darbo, ar reikės stovėti pusę metų, kad vėl gaučiau socialinę pašalpą?

galima pasirinkti pasalpa arba stipendija,vienu metu aisku dvieju nemokes.
Atsakyti
o biuletenis i darbo staza isiskaiciuoja?
Atsakyti
QUOTE(Zometa @ 2011 08 10, 07:05)
o biuletenis i darbo staza isiskaiciuoja?

Be abejo, kad isiskaiciuoja 4u.gif
Atsakyti
laba diena.Gal kas nors galetu imesti nuoroda kur per interneta galima pasiziuret kokius kursus siulo darbo birza ir nuo kiek klasiu i jas galima eit.Aciu.
Papildyta:
QUOTE(lilina1111 @ 2011 08 08, 19:12)
galima pasirinkti pasalpa arba stipendija,vienu metu aisku dvieju nemokes.

O jai man pasiule mokitis vyreja.(tiesa sakant nezinau kiek ten mokes)bet jai tai ka mokes uz kursus nevirsis 1400 pajamu musu seimai.Tai ka vistiek nepriklausis soc parama?
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 10, 13:14)
laba diena.Gal kas nors galetu imesti nuoroda kur per interneta galima pasiziuret kokius kursus siulo darbo birza ir nuo kiek klasiu i jas galima eit.Aciu.
Papildyta:

O jai man pasiule mokitis vyreja.(tiesa sakant nezinau kiek ten mokes)bet jai tai ka mokes uz kursus nevirsis 1400 pajamu musu seimai.Tai ka vistiek nepriklausis soc parama?

Jei nevirsis priklausis,cia manau nare turejo omeny,kad negaus ir bedarbio pasalpos ir stependijos.
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2011 08 10, 13:14)
Jei nevirsis priklausis,cia manau nare turejo omeny,kad negaus ir bedarbio pasalpos ir stependijos.

O gal zinot kiek ten moka uz kursus bent vidutiniskai.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(Irina 1984 @ 2011 08 10, 14:22)
O gal zinot kiek ten moka uz kursus bent vidutiniskai.Aciu.

as kai lankiau barmeno-padavejo kursus,cia kazkur 4 metus atgal,tai pirmus 3 men mokejo berods apie 400,o kitus 3 men apie 600 lygtais,nes praktika dar buvo,todel daugiau mokejo.o dabar tai nezinau kiek moka.
Atsakyti
Sveiki,

Kiek googlinu, bet nelabai randu atsakymo...
O kaip reikia išsiregistruoti iš darbo biržos? Tie visi punktai man netinka, darbo dar neturiu, bet daugiau nebeboriu ten lankytis... Ar būtina vykti į darbo biržą ar užtektų paskambinti?
Klausiu čia, nes mano konsultantė tiesiog nesukalbama, gaila nervų savo jau..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Liepa18*: 10 rugpjūčio 2011 - 14:34