Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

sveiki, norejau pasiteiraut kaip ce yra su tais istatymais,nes visai susipainiojai.
situacija tokia.kad vyras stovi birzoje jau 3metus as studijuoju DIENINIAM skyriuje,jau 3kurse. man suejo 24 metai. ir staiga nebetekom socialines pasalpos ,pareiksta kad turejau iki gimtadienio stovet birzoje 6 menesius ... o as pati buvau registruota birzoje IKI istojimo i aukstaja mokykla- po to man pareiske kad NEGALI dieninio skyriaus buti registruotiems birzoje todel is anksto neserigistravau.taciau kai nebetekam visu seimos pajamu verysad.gif ir dabar registravo birzoje,tai laukiam 6 menesius... buvau savivaldybeje tai direktoriaus pavaduotojas pareiske kad ar galejau birzoje registruotis.. tai as net nustebau,ir susipainiojau.. tai kaip ce yra? nes logiskai mastant man net kada nebutu kada dirbti nes paskaitos nuo 8- 19h buna... doh.gif tai vat ir susiduriau su valdzios musu spraga.kazkokia makalyne... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(meshkutea @ 2011 08 15, 18:54)
sveiki, norejau pasiteiraut kaip ce yra su tais istatymais,nes visai susipainiojai.
situacija tokia.kad vyras stovi birzoje jau 3metus as studijuoju DIENINIAM skyriuje,jau 3kurse. man suejo 24 metai. ir staiga nebetekom socialines pasalpos ,pareiksta kad turejau iki gimtadienio stovet birzoje 6 menesius ... o as pati buvau registruota birzoje IKI istojimo i aukstaja mokykla- po to man pareiske kad NEGALI dieninio skyriaus buti registruotiems birzoje todel is anksto neserigistravau.taciau kai nebetekam visu seimos pajamu verysad.gif  ir dabar registravo birzoje,tai laukiam 6 menesius... buvau savivaldybeje tai direktoriaus pavaduotojas pareiske kad ar galejau birzoje registruotis.. tai as net nustebau,ir susipainiojau.. tai kaip ce yra? nes logiskai mastant man net kada nebutu kada dirbti nes paskaitos nuo 8- 19h buna... doh.gif  tai vat ir susiduriau su valdzios musu spraga.kazkokia makalyne... verysad.gif

http://www.ldb.lt/In...ie/DUK/DUK.aspx
va ka radau mirksiukas.gif

Esu našlaitė ir studijuoju universitete. Ar būtų man galimybė įstoti į darbo biržą ir lankyti kokius kursus nemokamai? Ir aplamai ar studentai gali stoti į darbo biržą? Ačiū
Taip, studentai gali registruotis darbo biržoje. Tačiau bedarbio statusas suteikiamas tik tiems studentamas, kurie nesimoko pagal dieninę mokymo formą. Darbo birža profesinio mokymo kursus organizuoja tik bedarbio statusą turintiems arba įspėtiems apie atleidimą iš darbo asmenims.

Papildyta:
QUOTE(coliuke29 @ 2011 08 15, 18:37)
sveikos ,iskilo klausimas ,isdirbau darbovetej 3men.isejau savo noru is darbo ,ar reikia kazko is darbovetes stojant i darbo birza?kiek pamenu reikia paso,sodros ,baigimo atestato,ko dar?

http://www.ldb.lt/In...ojantis_db.aspx
Atsakyti
Koks bardakas dedasi LDB elektroninėje svetainėje,užsiregistruot praktiškai neįmanoma,o ir su senesne registracija nesimato nieko be profilio informacijos ir pageidautų darbo vietų,norėjau pasikeist apsilankymo laiką nebėr tokios net nuorodos
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 08 16, 11:27)
Koks bardakas dedasi LDB elektroninėje svetainėje,užsiregistruot praktiškai neįmanoma,o ir su senesne registracija nesimato nieko be profilio informacijos ir pageidautų darbo vietų,norėjau pasikeist apsilankymo laiką nebėr tokios net nuorodos

puslapyje raudonomis raidėmis parašyta - 2011 m. rugpjūčio 16 d. pradedama Lietuvos darbo biržos svetainės elektroninių paslaugų dalies bandomoji eksploatacija.
Atsiprašome už pasitaikančias klaidas ir nepatogumus.
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonpari @ 2011 08 16, 11:29)
puslapyje raudonomis raidėmis parašyta - 2011 m. rugpjūčio 16 d. pradedama Lietuvos darbo biržos svetainės elektroninių paslaugų dalies bandomoji eksploatacija.
Atsiprašome už pasitaikančias klaidas ir nepatogumus.
  ax.gif

Skaičiau,geriau parašytų kad iš viso neveikia elektroninis prisijungimas.
Be to tas elektroninių paslaugos jau egzistavo,čia jokia naujiena
Atsakyti
QUOTE(coliuke29 @ 2011 08 16, 12:53)
gal atsakys kas?

juk imeciau nuoroda mirksiukas.gif zemyn pavaziuok ir ziurek kuris variantas esi tu ir kokius tau dokumentus reikia pristatyti.
http://www.ldb.lt/In...ntis_db.aspx#a1
Atsakyti
Merginos labas,
Pakonsultuokit prašau smile.gif Nuo kovvo 3 dienos man paskirta socialinio draudimo išmoka. Kiek laiko ji mokama? kaip suprantu 6 mėn.? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 16, 21:21)
Merginos labas,
Pakonsultuokit prašau smile.gif Nuo kovvo 3 dienos man paskirta socialinio draudimo išmoka. Kiek laiko ji mokama? kaip suprantu 6 mėn.? blush2.gif

taip,puse metu mokes.
Atsakyti
ar sumoketa kompensacja uz nepanaudotas atostogas iseinant is darbo yra skaiciuojama norint gauti bedarbio pasalpa (ar cia zodis "kompensacijos" turima omenyje, tos kur ismokamos isejus saliu susitarimu ir sutarus tam tikra suma?)
http://www.ldb.lt/In...rbo_ismoka.aspx
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 18 rugpjūčio 2011 - 19:41
Sveikos merginos, gal žinot ar reikia registruotis darbo biržoje, kai esi studentė akademinėse atostogose? Man baigėsi motinystės atostogos, o darbo nebeturiu.
Atsakyti
QUOTE(Taniuta @ 2011 08 19, 10:46)
Biržos tinklapyje nežinau kaip pažiūrėti. Bet tau juk turejo duoti lapą, su sprendimu, kad išmoka paskirta ir koks jos dydis  smile.gif

Taip man davė ta lapa, bet anksčiau kažkur galima buvo pažiūrėti ar jau birža paskaičiavo pinigėlius, nes kai jau paskaičiuoja tai reiškia, kad greitai perves blush2.gif
Atsakyti
Aš jau iš biržos. Sakė iki mėnesio pabaigos bus pervesti pinigėliai. Motyvavo tuom, kad jie diegia naujas programas, naujovės ir t.t.
Atsakyti