Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

Merginos, stoviu darbo biržoje. Susiradau darbą Vilniuje, pati esu iš Širvintų. Pati jau 6 mėn. stoviu darbo biržoje. Sakykit, gal kas žinote, kokiais atvejais birža apmoka kelionės į darbą išlaidas?
Atsakyti
Aciu merginos 4u.gif 4u.gif 4u.gif
JOLANCIUK, VIKOSIUKS 4u.gif Norejau dar pasitikslinti, jei zmogus pasalpa gauna kaip 1 gyvenantis asmuo, tai isidarbinant 0,25 etato, koks atlyginimas leistinas, kad soc. pasalpa poto priklausytu dar? ax.gif
Man tai su terminuota viskas aisku, atidirbai kiek sutarta ir viskas, pasibaigus i DB atstatyti bedarbio statuso.
O jei 0, 25 etato isidarbini tai kaip tada, padirbi kiek gaunasi, ir iseini, atejus i DB atstats statusa? Ir iskart del pasalpos galima kreiptis? Ar ji nebus net nutraukta? Ar kaip? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ewacka: 31 rugpjūčio 2011 - 18:38
Reikia siek tiek info, gal kuri zinote kam birzai reikalingas vaiko gimimo liudijimas, kopija tiksliau? ir kiek maziausia pasalapa birzoje?
Atsakyti
QUOTE(ewacka @ 2011 08 31, 19:17)
Aciu merginos 4u.gif  4u.gif  4u.gif
JOLANCIUK, VIKOSIUKS  4u.gif  Norejau dar pasitikslinti, jei zmogus pasalpa gauna kaip 1 gyvenantis asmuo, tai isidarbinant 0,25 etato,  koks atlyginimas leistinas, kad soc. pasalpa poto priklausytu dar?  ax.gif
Man tai su terminuota viskas aisku, atidirbai kiek sutarta ir viskas, pasibaigus i DB atstatyti bedarbio statuso.
O jei 0, 25 etato isidarbini tai kaip tada, padirbi kiek gaunasi, ir iseini, atejus i DB atstats statusa? Ir iskart del pasalpos galima kreiptis? Ar ji nebus net nutraukta? Ar  kaip?  blush2.gif

Jei 0.25 etato,tai is birzos nebraukia,tiesiog pakeicia statusa ir toliau stovi.Kad ir toliau gaudinet soc.pasalpa tai turi nevirsiti pajamos 350 lt.Jei nevirsis,tai gaudines ir toliau soc.pasalpa tik aisku jau mazesne.

QUOTE(Sigitukas @ 2011 08 31, 19:23)
Reikia siek tiek info, gal kuri zinote kam birzai reikalingas vaiko gimimo liudijimas, kopija tiksliau? ir kiek maziausia pasalapa birzoje?

maziausia 350 lt.
Atsakyti
Siandien uzsukau i darbo birza.pasakiau kad saliu susitarimu su 3 men iseitine isejau.tai pasake kad registruotis ateiciau besibaigiant treciam menesiui.ar as teisingai supratau?ar busiu socialiai drausta ir ar nenutruks darbo stazas?
Atsakyti
QUOTE(*LADA* @ 2011 08 31, 21:54)
Siandien uzsukau i darbo birza.pasakiau kad saliu susitarimu su 3 men iseitine isejau.tai pasake kad registruotis ateiciau besibaigiant treciam menesiui.ar as teisingai supratau?ar busiu socialiai drausta ir ar nenutruks darbo stazas?

Na man regis nea. Registruotis galite iš karto, tik išmoka bus paskirta po tų 3 mėn.
Atsakyti
merginos- kai jums paskyre pasalpas birzoje iskart pasake suma? nes man paskyre, bet sako sumos negaliu pasakyti, nes nauja programa ir nieko nerodo.... tai jeigu jai nerodo ir socialiniui nerodys?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 rugsėjo 2011 - 13:13
Sveiki, gal kas galit suteikti info.Zmogus registruotas darbo birzoje, siuo metu guli ligonineje su sunkia galvos trauma,Paskambinau pranesiau konsultantui,sake turi uzvesti elektronini biuleteni ir sake kad priklauso kazkokie pinigeliai, gal kas galit man pasakyti kokie pinigeliai priklauso is birzos,jei anksciau tas zmogelis negaudavo is DB jokios pasalpos.Aciu.
Atsakyti
QUOTE(saulelydis:) @ 2011 09 01, 14:15)
Sveiki, gal kas galit suteikti info.Zmogus registruotas darbo birzoje, siuo metu guli ligonineje su sunkia galvos trauma,Paskambinau pranesiau konsultantui,sake turi uzvesti elektronini biuleteni ir sake kad priklauso kazkokie pinigeliai, gal kas galit man pasakyti kokie pinigeliai priklauso is birzos,jei anksciau tas zmogelis negaudavo is DB jokios pasalpos.Aciu.

as taip pat turiu bileteni, taciau man nereikia nieko vesti i darbo birza, tik kiekviena kart liepe paskambint, kai ji pratesia, o kai baigsis ateit. kai anksciau buvau stovejus ir buvo ta pati situacija, tai gavau pasalpa ir dabar gaunu. man tuometine konsultante sake, kad jei gauni pasalpa tada apmoka bileteni, jei ne tai ne. tada man tikrai ji apmokejo ir pasalpos mokejimas prasitese tiek, kiek truko biletenis. dabar isivaizduoju, kad bus taip pat. taciau tikrai negaliu pasakyti ar tikrai priklauso ar nepriklauso kokie pinigai, jei nera pasalpos. gal kas dar patars doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lilina1111 @ 2011 09 01, 18:44)
as taip pat turiu bileteni, taciau man nereikia nieko vesti i darbo birza, tik kiekviena kart liepe paskambint, kai ji pratesia, o kai baigsis ateit. kai anksciau buvau stovejus ir buvo ta pati situacija, tai gavau pasalpa ir dabar gaunu. man tuometine konsultante sake, kad jei gauni pasalpa tada apmoka bileteni, jei ne tai ne. tada man tikrai ji apmokejo ir pasalpos mokejimas prasitese tiek, kiek truko biletenis. dabar isivaizduoju, kad bus taip pat. taciau tikrai negaliu pasakyti ar tikrai priklauso ar nepriklauso kokie pinigai, jei nera pasalpos. gal kas dar patars  doh.gif

o kazin kaip socialinis skaiciuoja biuletenius, jei mokama pasalpa ir isejai i biuleteni, kuri apmoka? na tikiuosi man neprireiks tu biuleteniu, bet ka gali zinoti... nes cirkai dedas toj lietuvoj...
rugsejo 1 diena turejau isvesti 2 vaikus i darzeli (specialiai tuo tikslu atsistojau i darbo birza) ir ka jus manot- paskutine diena paskambino is darzelio ir sako- maziausiai 2 savaites negalesite vesti vaiku i darzeli, nes nebaigtas remontas doh.gif - tai net nezinau ka birzai nuejus pasakyti doh.gif jei tarkim telefonu pasiulys darba, o as atsisakysiu, nes 2 vaikai ne del mano kaltes liko namuose - iskart isbrauks doh.gif
as jau nekalbu kad ne tik darzeliai, bet ir mokyklos nebaigtos remontuoti siauliuose...
apie dokumentu normalu priemima darzelyje del mokinio krepselio isvis pasvajoti galima- menuo neranda lapu kuriuos reikia uzpildyti, jau dabar pagaliau rado- bet net nepasiziurejo ka uzpildziau, ko neuzpildziau, nes laiko neturi patikrint- tai apie pinigeliu gavima- tikriausiai greitu laiku irgi pasvajoti...
Atsakyti
laba diena, as tokiu klausimeliu pas jus, tikiuosi, kad galesite padeti ax.gif zodziu mano kinderiukui uz poros savaiteliu 2 metukai... bet lieku auginti ji dar metelius... ir nezinau kaip man cia geriau pasielgti, gal sulauksiu jusu patarimo... motinystes atostogose esu iki rugsejo 15 dienos. buvau dirbanti. tai geriau paciai iseiti is darbo? ar kad darbadvys atleistu? ar gausiu is birzos kazkokia ismoka? niekada nebuvau su situo reikalu susidurus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(*mozyle* @ 2011 09 02, 10:10)
buvau dirbanti. tai geriau paciai iseiti is darbo? ar kad darbadvys atleistu? ar gausiu is birzos kazkokia ismoka? niekada nebuvau su situo reikalu susidurus  4u.gif

g.gif g.gif O kam jums išeiti iš darbo? Juk iki 3 metų galite auginti vaikelį. Dėl išmokos tai nežinau, gal kitos merginos kažką patars ax.gif
Atsakyti