Įkraunama...
Įkraunama...

Darbo birža, 9

o gal gali kas atsakyt į klausimuką blush2.gif 4u.gif o nuo kada skaitosi, kad žmogus stovi biržoj? nuo tos dienos, kai pasiima talonėlį ar nuo tos dienos, kai apsilanko pas tarpininkę?
situacija tokia, kad žmogus gegužės 23 mėnesiui išsiregistravo iš biržos, tai nežino, ar birželio 23 eiti to talonėlio pasiimti ar 5 dienom anksčiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Levander @ 2011 06 17, 07:49)
o gal gali kas atsakyt į klausimuką  blush2.gif  4u.gif o nuo kada skaitosi, kad žmogus  stovi biržoj? nuo tos dienos, kai pasiima talonėlį ar nuo tos dienos, kai apsilanko pas tarpininkę?
situacija tokia, kad žmogus gegužės 23 mėnesiui išsiregistravo iš biržos, tai nežino, ar birželio 23 eiti to talonėlio pasiimti ar 5 dienom anksčiau  unsure.gif

apsilankius pas tarpininke, jiems nusi... jei tu su taloneliu ir dvi savaites lauksi..
Atsakyti
Norejau paklaust,
aš sutarta diena data pas tarpininka negalesiu ateit, pasiskambinau-sakė vėliau negalima, nes per tris dienas neatejusias-isbraukia..sako ateit anksciau, tada pazymes. Bet nepaklausiau, ar reik susitart tikslia data, kada anksciau ateit,ar tiesiog galima betkada anksciau nueit nesusitarus??gal jus kas buvot tokioj situacijoje?smile.gif

Ar nieko nesakys nuėjusi nesitarusi anksciau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dowyta: 19 birželio 2011 - 19:40
Rytoj vaikuciui sukanka du metukai, nuo rytojaus esu atleidziama is darbovietes. Ar yra laiko terminas per kiek kreiptis i DB?
Atsakyti
QUOTE(TaPati_ @ 2011 06 20, 14:37)
Rytoj vaikuciui sukanka du metukai, nuo rytojaus esu atleidziama is darbovietes. Ar yra laiko terminas per kiek kreiptis i DB?

Nera,bet svarbiausia per daug neuzdelsti,jums gi priklauso bedarbio pasalpa,tai kam tempti laika smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, atejau patarimo. Siuo metu esu vpa iki 3 metu. Darbo man kaip ir neliko, bet galvojau iki 3 metu pasedesiu, kad nesitrankyt po darbo birzas, isleisiu vaika rudeni i darba ir eisiu i db. Bet paskakciua, kad dabar varineja po visokiu neiaskius darbus, kad tik pasalpos nemoket, tai gal man visgi greiciau ten eiti? nes bus pasiteisinimas, kad dabar dar neturiu kur vaiko palikti iki rudens, na o po to, kad kol vaikas adaptuosis ir t.t. vistiek negalesiu ramiai dirbti g.gif

ir dar, kaip suprantu, reikes birzoje apsilankyti kas menesi, ar koks yra mazdaug tas terminas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Murčikas @ 2011 06 20, 15:46)
Sveikos merginos, atejau patarimo. Siuo metu esu vpa iki 3 metu. Darbo man kaip ir neliko, bet galvojau iki 3 metu pasedesiu, kad nesitrankyt po darbo birzas, isleisiu vaika rudeni i darba ir eisiu i db. Bet paskakciua, kad dabar varineja po visokiu neiaskius darbus, kad tik pasalpos nemoket, tai gal man visgi greiciau ten eiti? nes bus pasiteisinimas, kad dabar dar neturiu kur vaiko palikti iki rudens, na o po to, kad kol vaikas adaptuosis ir t.t. vistiek negalesiu ramiai dirbti  g.gif

ir dar, kaip suprantu, reikes birzoje apsilankyti kas menesi, ar koks yra mazdaug tas terminas?  4u.gif

tai ir dabar varines i darbus,nesvarbu kad mazas vaikas ir nera kam palikti.
Oi birza tai kaip kam,kai kuriems vina karta i menesi,kitiems kas 2 menesi,dar kitiems karta i puse metu.
Atsakyti

man biržoje sakė, kad per mėnesį 4u.gif
QUOTE(Murčikas @ 2011 06 20, 15:46)
ir dar, kaip suprantu, reikes birzoje apsilankyti kas menesi, ar koks yra mazdaug tas terminas?  4u.gif

bent jau pas mus, jei mato, kad ieškai ir pati darbo, tai reikia kas 2-3 mėnesius mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Levander: 21 birželio 2011 - 16:23

Aš atleidžiama nuo šiandien, tai kaip labai pareiginga šiandien ir nulėkiau į DB. Ir ką... Pasakė, kad ateičiau rytoj, nes jei šiandien atleidžiama, tai šiandien dar kaip ir ''dirbu''.
Atsakyti
Laba diena,

Turiu ir as klausima:
Buvo terminuota darbo sutartis :2010/12/20-2011/06/15, ji pasibaige, po keliu dienu suzinota, kad nedirbancioji yra nescia. Darbo stazas per pastaruosius 2 metus ir yra tik tas, nurodytas virsuje. Dar nebent galiotu 2009metu sausio menuo.

Ar priklauso kokia nedarbingumo pasalpa?
aciu

Atsakyti
QUOTE(dimming @ 2011 06 23, 12:36)
Laba diena,

Turiu ir as klausima:
Buvo terminuota darbo sutartis :2010/12/20-2011/06/15, ji pasibaige, po keliu dienu suzinota, kad nedirbancioji yra nescia. Darbo stazas per pastaruosius 2 metus ir yra tik  tas, nurodytas virsuje. Dar nebent galiotu 2009metu sausio menuo.

Ar priklauso kokia nedarbingumo pasalpa?
aciu

ne,jeigu per 3 metus nesusidaro 18 men stazo.(bedarbio pasalpa),o taip,tai gausit tik vienkartine nesciai,kai sueis 30 sav,cia is soc.centro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 23 birželio 2011 - 12:07
Laba diena,

Vakar gavau diplomą. Galvoju registruotis į DB, bet atsiminiau, kad brandos atestatą stodama pridaviau universitetui. Ar brandos atestatas būtinas registruojantis į DB, ar užtenka tik diplomo? 4u.gif

Ačiū smile.gif
Atsakyti