Įkraunama...
Įkraunama...

Kam tos vestuvės?

QUOTE(burbanti @ 2011 05 23, 19:46)
Prievartautojai irgi ne tik  pedofilai.
Papildyta:

Ne ,ne ,as tai skaitau ,kad tokias moteris reikia guldyti i psichuskes .Jos yra psichiskai nesveikos

Taip jos ligonės.
Klausimas Reikai, o ar tokios ligonės gali būti tik ištekėjusios? Manau , kad čia ne nuo statuso priklauso.
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 23, 20:01)
Tai as ir sakau ,kad gimete paciu laiku ,kai tevu pavardes vaikams suteikiamos neziurint i tai jie  vede vaiku motinas ar ne .

Dar pamenu rusu laikus su tevavardziais. Mokiausi kurse su vaikinu, kurio tevavardis buvo Kotrynavic, vis klausiau, o kodel jie parase Kotrynavic, o ne Ekaterinovic, taip rusiskiau butu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 20:06)
Bet yra kazkokia vedybine sutartis, kur turtas pasidalijamas, santuokos metu g.gif Tiksliai nezinau, schmoll.gif

Tokia panasia sutarti esant norui gali sudaryti ir sugyventiniai. Bet tai jau papildomos garantijos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 23, 21:01)
Tai as ir sakau ,kad gimete paciu laiku ,kai tevu pavardes vaikams suteikiamos neziurint i tai jie  vede vaiku motinas ar ne .

Jo pamenu tuos laikus, kai vaikai turedavo motinos pavarde, o motinos pavarde su galune-yte, oi buvo mokykloje, kieme juos visaip zemindavo doh.gif Dabar gerai, kad nesusituokus, vaikui galima duot tevo pavarde. Bet idomu, jei tevas nesutinka duot pavardes, tai tas pats manau ir dabar, vaikas gauna motinos mergautine pavarde.
Atsakyti
QUOTE(jellg @ 2011 05 23, 19:01)
Jūsų mintis man priminė vienos artimos moters išgyvenimus. Ji visą laiką buvo pinigų maišas šeimoje, vyras tą patį visą laiką dirbdavo už minimumą. Visas turtas, kuris atsirado jų šeimoje, buvo pirktas iš jos kišenės. Kartą ji nusprendė parduoti žemę, o maždaug tuo pačiu metu jis ją prikūlė, aišku ir nepasirašė sutikimo, kad sutinka parduoti žemę - juk tai jau jų bendra nuosavybė smile.gif Vat jums ir "saugumas". Tiesą sakant aš nežinau, kaip ten teisiškai ar galima buvo iš karto sutvarkyti ir apsidrausti nuo tokių atvejų, bet ne tame esmė.

Va butent ...taigi susituokus,jei nesutvarkei jokiu reikalingu turto popieriuku,gali likti basas-plikas... o kai kurios bando irodyti,kad santuoka- meile,saugumas,dora,visuomenes poziuris...tik klausimas,kur tai dingsta,kai zmones nutaria negyventi kartu...
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 20:09)
Dar pamenu rusu laikus su tevavardziais. Mokiausi kurse su vaikinu, kurio tevavardis buvo Kotrynavic, vis klausiau, o kodel jie parase Kotrynavic, o ne Ekaterinovic, taip rusiskiau butu  biggrin.gif

biggrin.gif Oi, tie tevavardziai ,tai vienas juokas buvo ,kai prisimenu
Papildyta:
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 20:11)
Jo pamenu tuos laikus, kai vaikai turedavo motinos pavarde, o motinos pavarde su galune-yte, oi buvo mokykloje, kieme juos visaip zemindavo doh.gif Dabar gerai, kad nesusituokus, vaikui galima duot tevo pavarde. Bet idomu, jei tevas nesutinka duot pavardes, tai tas pats manau ir dabar, vaikas gauna motinos mergautine pavarde.

Tai jo .Bet man vienas ydomu -jei tevas nesutinka duoti savo pavardes ,tai kaip su gimimo liudyjimu ,jei jis nepripazysta ,kad tai jo vaikas>DNR testai tik lieka .Ne nu , dabar gerai ,galima viska istirti ,anksciau moterys vargdavo su tais -cia tavo vaikas tikrai .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbanti: 23 gegužės 2011 - 19:15
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 20:11)

Nepamenu tokiu laiku, kad berniuko pavarde butu su galune -ute, -yte, ar -aite. Zinau, mokesi musu klaseje vienas vaikinas, bet jo pavarde buvo su vyriska galune. Kad jo mama buvo neistekejusi suzinojome per viena "geradare", neva tiesos sakytoja. Bet mes vaikai i tai sureagavom labai ramiai.
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 20:06)
Bet yra kazkokia vedybine sutartis, kur turtas pasidalijamas, santuokos metu g.gif Tiksliai nezinau, schmoll.gif

Tai galima padaryti ir nesusituokus...tik ji vadinasi kitaip... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reika @ 2011 05 23, 20:42)
smile.gif
bet byna labai tevisku vyru ir nieko nepakeisi,negi atimsi is ju galimybe buti tevais,nes jums vaidenasi...realiai kai kas nors isivaikina visada neramu ar pasiseks vaikams.Ziauru girdeti kai globejai juos kankina, dar ziauriau kai nuosavas tevas uzdaro i rusi ir prievartau,o mama tylaii stebi doh.gif  va cia tai santuokine istikimybe,net ziauru,kaip kai kurios moteris nedrista be vyru gyventi,tik del ju kvepuoja doh.gif

bet kam pulti vaikus, potokios neapykantos jie traumuoti uzaugs

Reika nukrypot i kriminala, prie ko cia santuoka ar sugyventiniai?
Tokius biaurybes nudeciau, moku naudotis ginklu, vyras ismoke, oi, kiek nudeciau, prievartautojus, pedofilus, sadistus, gyvunu kankintojus, zoofilus, zudikus....
Atsakyti
QUOTE(burbanti @ 2011 05 23, 20:13)

Tai jo .Bet man vienas ydomu -jei tevas nesutinka duoti  savo pavardes ,tai kaip su gimimo liudyjimu  ,jei jis nepripazysta ,kad tai jo vaikas>DNR testai tik lieka .Ne nu , dabar gerai ,galima viska istirti ,anksciau moterys vargdavo su tais -cia tavo vaikas tikrai .

Na dabar issiskyre vyrai varginasi, jei ju ekszmonos dar nepraejus po skyrybu, jei neklystu 6 men pagimdo vaikuti jie atuomatiskai tampa tevais.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 21:17)
Nepamenu tokiu laiku, kad berniuko pavarde butu su galune -ute, -yte, ar -aite. Zinau, mokesi musu klaseje vienas vaikinas, bet jo pavarde buvo su vyriska galune. Kad jo mama buvo neistekejusi suzinojome per viena "geradare", neva tiesos sakytoja. Bet mes vaikai i tai sureagavom labai ramiai.

Nesupratai, ne vaiko, o motinos pavarde yte mirksiukas.gif Berniuko tik su vyr. galune biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Gute 2011 @ 2011 05 23, 20:20)
Nesupratai, ne vaiko, o motinos pavarde yte mirksiukas.gif Berniuko tik su vyr. galune biggrin.gif

Tuomet kokios problemos. Kas ka zino. Bent jau man buvo vienodai, svarbu, kad draguas geras yra.
Atsakyti
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 20:47)
Griztatn prie temos.
Mano anyta baisiai religinga moteriske, ede mano vyreli ryta ir vakara tik anas gimtinei nosi parodydavo. Karta visa seima nuvaziavom, o ten buvo miestelio susiburimas, vyras man nurode pacia didziausia miestelio matrona, autoriteta. Kaip tik atsirado man galimybe su ja ir kunigeliu pabendrauti, issiskyrem gerais biciuliais. Kunigas per anyta pastoviai linkejimus perduoda. Nieko nebeliko anytelei, kaip susitaikyti su mintimi, kad bedieve marti su kunigu biciuliaujasi. O ir matrona tyli, nepadeda jai mano kauliukus skalauti, o kartais ir sudrausmina. Taigi, kaimo opinija irgi yra itakojama.

Kaime seni zmones labai gerbia kunigus, manoji anyta pamenu labai nustebdavo, kai prie stalo su kunigeliu uzmegsdavau kokia riebesne temike, ir nieko, kunigelis atvirai ir fainai bendravo, o be to man kunigai nera kazkokie ypatingi zmones
Papildyta:
QUOTE(Moonte @ 2011 05 23, 21:21)
Tuomet kokios problemos. Kas ka zino. Bent jau man buvo vienodai, svarbu, kad draguas geras yra.

Atsimenu mokytojos zurnale buvo surasytos tevu pavardes, vaikai paskaitydavo, juokdavosi, kad mama su galune yte, bet tai buvo seni laikai.
Atsakyti